Belangrijke informatie! Corona en de gevolgen voor onze dienstverlening.

Al enkele weken is Nederland in de ban van het COVID-19 virus oftewel corona. De afgelopen dagen hebben wij met veel belangstelling het nieuws en de updates van het RIVM gevolgd. Waar nodig hebben wij maatregelen genomen en alles in het werk gesteld om onze dienstverlening (met enkele aanpassingen) door te laten gaan. Helaas vragen de recente ontwikkelingen om extra maatregelen. Deze maatregelen treffen onze dienstverlening. In dit bericht lees je meer over de gevolgen.

Beperkte bezetting op ons kantoor

Vanaf heden tot 6 april 2020 gaan wij met een beperkte bezetting open. Dit betekent dat er slechts één helpdeskmedewerker en één systeembeheerder tegelijkertijd op kantoor aanwezig zijn. Op deze manier blijven wij onze dienstverlening continueren en beperken wij de kans op een besmetting. Overige collega’s blijven op afstand beschikbaar in geval van dringende situaties of storingen.

Verminderde telefonische bereikbaarheid

De komende dagen verwachten wij een piek in het aantal telefoontjes. Met name voor het realiseren van thuiswerkplekken, het installeren van Microsoft Teams en het doorschakelen van telefooncentrales. Wij doen ons best om alle inkomende oproepen zo goed en zo snel mogelijk af te ronden. Kunnen wij de telefoon niet tijdig beantwoorden? Dan willen we vriendelijk verzoeken om onze voicemail in te spreken of een e-mail te sturen naar onze servicedesk. Voicemail berichten worden iedere 15 minuten gecontroleerd en waar nodig direct opgevolgd.

Geen bezoeken meer op locatie

Om verspreiding van het corona virus te voorkomen en de continuïteit van onze dienstverlening niet in gevaar te brengen. Komen wij vanaf heden tot 6 april 2020 niet meer op locatie. Waar mogelijk zullen afspraken telefonisch of met hulp op afstand worden voortgezet.

Geen afspraken meer bij ons op kantoor

Helaas hebben wij ook besloten om geen bezoekers meer toe te staan op ons kantoor. Dit betekent dat alle trainingen, workshops, offerte- en projectbesprekingen komen te vervallen. Waar mogelijk zullen deze afspraken telefonisch worden voortgezet. Is dit niet mogelijk? Dan plannen we (zodra er zicht is op verbetering) een nieuwe afspraak.

Storingsdienst blijft bereikbaar in deze periode

Onze storingsdienst blijft bereikbaar volgens de vaste procedure. Tijdens kantooruren kunnen urgente problemen gemeld worden aan de servicedesk en na kantooruren zijn wij bereikbaar met een pincode. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om een storing op afstand te verhelpen. Komt door de storing het functioneren van het bedrijf of een belangrijk proces in het geding? Dan komen wij alsnog, met extra voorzorgsmaatregelen, op locatie.

Gevolgen voor projecten en lopende offertes

Op dit moment is nog niet duidelijk wat de gevolgen van deze maatregelen gaan zijn voor lopende projecten en offerte aanvragen. Dit gaan wij maandag in de loop van de ochtend na en nemen, waar mogelijk, persoonlijk contact om de situatie te bespreken.

Wij blijven ondernemers verder helpen

Juist nu blijven we ondernemers verder helpen. Vanaf maandag gaan wij onze bestaande klanten actief ondersteunen in het gebruik van Office 365, Microsoft Teams en thuiswerkplekken. De komende tijd brengen wij geen set-up kosten in rekening voor nieuwe thuiswerkplekken en belasten wij uitsluitend de licentie en/of abonnementskosten door.

Meer weten over onze ICT-diensten?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.