GET STARTED

0$

Bedankt, je prijsindicatie is per e-mail verzonden.

De cijfertjes...

Het alles-in-één pakket is een abonnement voor het beheer van je computers, laptops en cloud diensten. Vertel ons in 7 stappen hoe je bedrijf eruit ziet, dan kunnen wij de berekening zo goed mogelijk maken en heb je binnen 10 minuten een prijsindicatie in je mailbox!

Hoeveel medewerkers hebben een persoonlijk account? Is een computer voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld in de werkplaats? Tel deze dan als 1 gebruiker.

Hoeveel computers en laptops heb je in gebruik? Bij iedere gebruiker zijn 2 apparaten inbegrepen. Extra apparaten kosten € 2,50 per maand.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Antivirus & Beveiliging

Bescherming tegen cyber criminelen: als ondernemer kun je niet meer zonder! Panda Endpoint Protection is cyber security met: antivirus, antimalware, ingebouwde firewall en apparaat beheer. Wij beheren je beveiliging op afstand en worden direct op de hoogte gebracht bij besmettingen.

TIP: Werk je met een laptop? Kies Endpoint Protection Premium
Bescherm je data tegen fysieke diefstal en versleutel je harde schijf met Endpoint Protection Premium.
TIP: Microsoft Bitlocker inbegrepen in Microsoft 365 Business Premium
Het centraal beheren van schrijf versleuteling is inbegrepen het Microsoft abonnement.
- +
1

Endpoint Protection Basic
Het basic abonnement beschermt je computers en laptops tegen vervelende virussen, spyware, malware en phishing. Inclusief 24/7 monitoring.

- +
1

Endpoint Protection Standard
Alles van het basic pakket, aangevuld met: patch management voor het automatische installeren van kritische (beveiliging)updates en firewall.

- +
1

Endpoint Protection Premium
Alles van het standard pakket, aangevuld met: centraal beheer van harde schijf versleuteling om data te beschermen tegen fysieke diefstal.


Heb je zelf de beveiliging van je computers geregeld? Dan kun je deze optie overslaan. Het gebruik van eigen aangekochte antivirus software ondersteunen wij beperkt.
We controleren je beveiliging dan één keer per maand en krijgen geen waarschuwingen als er iets mis is. 

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Microsoft 365

Microsoft 365 is er voor de ondernemer van nu. Van een mailbox in de cloud tot je favoriete Office-applicaties (Word, Excel, Outlook, etc) en 1Tb opslagruimte in OneDrive. Het abonnement is beschikbaar in 3 varianten. Heb je al een licentie? Dan kunnen wij deze kosteloos overnemen.

TIP: Kies voor Microsoft 365 Business Premium
Al je apparaten verbonden, één wachtwoord en altijd dezelfde beveiliging.
- +
1

Microsoft 365 Business Basic
Het basis abonnement geeft je toegang tot een mailbox in de cloud en 1Tb OneDrive-ruimte. Je hebt een extra licentie nodig voor Office.

- +
1

Microsoft 365 Business Standard
Het Standard abonnement bevat alles van Basic aangevuld met: het volledige Office-pakket en tools om samen te werken in de cloud.

- +
1

Microsoft 365 Business Premium
Alles van het Standard pakket, aangevuld met: centraal beheer van gebruikers en apparaten en gratis upgrade naar Windows 10 Business.

Heb je geen Microsoft 365 abonnement nodig? Dan kun je deze optie overslaan zonder een keuze te maken.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Online Back-Up

Een goed geregelde back-up geeft je rust en een veilig gevoel. Online Back-Up maakt iedere dag (volledig automatisch) een back-up van je computers en laptops. De dagelijkse back-up is uit te breiden met een back-up van je Microsoft 365 cloud met o.a. je e-mail, agenda’s en OneDrive.

TIP: Microsoft maakt geen back-up van je data!
Gaat er iets verloren en is de prullenbak al leeggemaakt? Dan heb je een externe back-up nodig. Kies Online Back-Up Standard of Premium.
- +
1

Online Back-Up Basic
Met het Basic abonnement wordt er één keer per dag een back-up van de bestanden op je computers en laptops. Microsoft 365 niet inbegrepen.

- +
1

Online Back-Up Standard
Met het Standard abonnement wordt er één keer per dag een back-up gemaakt van je Microsoft 365 cloud. Inclusief alle bestanden in OneDrive.

- +
1

Online Back-Up Premium
Met het Premium abonnement wordt er dagelijks een back-up gemaakt van de bestanden op je computers en je Microsoft 365 Cloud.


Heb je zelf de back-up van je computers geregeld? Dan kun je deze optie overslaan. Het gebruik van eigen back-up oplossingen ondersteunen wij beperkt.
We controleren je back-up dan één keer per maand en krijgen geen waarschuwingen als er iets mis is.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Website & Domein

Een eigen website en domeinnaam: als ondernemer kun je niet meer zonder. Met een eigen domeinnaam ben je vindbaar op internet en maak je gebruik van professionele e-mailadressen. Van e-mail only tot een complete website met gratis SSL-certificaat.

TIP: Heb je een streepje in je domeinnaam?
Registreer dan ook de variant zonder streepje. Voorkomen misbruik van je naam en verbeter je vindbaarheid.

E-mail Only
Met het E-mail Only abonnement registeren wij je domein. Je hebt geen website nodig of je website is gebouwd en gehost door een extern bureau.

Website & E-mail
Met het Website & E-mail abonnement registeren wij je domeinnaam en regelen wij de hosting. Je kunt zelf een website bouwen of laten bouwen.

Extra domeinnaam
Heb je meer dan één domeinnaam? Je kunt maximaal 10 extra domeinnamen bij ons registeren. Beschikbaar: nl,be,com,eu,org,biz,net.


Heb je al een domeinnaam geregistreerd? Dan kun je deze kosteloos naar ons verhuizen. Heb je een website laten bouwen en regelt je websitebouwer alles?
Dan rekenen wij eenmalig € 20 om je domeinnaam te koppelen aan Microsoft 365.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

VoIP telefonie

Bereikbaar zijn kan soms een uitdaging zijn. Je wilt altijd en overal kunnen bellen en gebeld worden, maar niet aan al je klanten en leveranciers je 06-nummer geven. VoIP telefonie is de moderne (en flexibele) zakelijke telefonie oplossing in de cloud. Altijd bereikbaar op je vaste telefoonnummer.

Vast op de Zaak
Een telefooncentrale in de cloud met VoIP-toestellen (bekabeld of draadloos) op kantoor. Uit te breiden met app voor Windows, iOS en Android.

Vast op Mobiel
Een vast telefoonnummer doorgeschakeld naar je 06-nummer. Bellen en gebeld worden via je smartphone. Met app voor iOS en Android smartphones.

Heb je geen VoIP telefonie nodig? Dan kun je deze optie overslaan zonder een keuze te maken.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Vast op Mobiel

Een vast telefoonnummer op je mobiel: met Vast op Mobiel worden alle inkomende oproepen doorgeschakeld naar je 06-nummer. Uitgaande gesprekken start je via de app op je Android of iOS smartphone. Via de website van Bereik.io pas je eenvoudig al je instellingen aan. Je kunt geen gebruik maken van een bekabelde of draadloze VoIP telefoon op kantoor.

- +
1

Bereik Basis
Met het basis abonnement ben je bereikbaar op je vaste nummer. Je betaalt een vast bedrag per maand, exclusief gesprekskosten.

- +
1

Bereik Meer
Met het meer abonnement heb je een volledige telefooncentrale op je smartphone. Je kunt onbeperkt bellen en gebeld worden.

Iedere medewerker heeft een eigen account nodig om in te loggen op zijn of haar smartphone en gesprekken door te schakelen naar 06-nummers.


Heb je al een telefoonnummer? Dan kunnen wij deze kosteloos verhuizen. Wij brengen geen installatie of set-up kosten in rekening.
In onze calculator zijn niet alles opties vermeld. VoIP telefonie leveren wij in samenwerking met Bereik.io.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Vast op de Zaak

Bellen en gebeld worden op kantoor met één of meerdere vaste telefoonnummers. Met de telefooncentrale van Bereik.io bel je met een vast toestel op je bureau of een draadloze handset. Je kunt gebruik maken van handige functies zoals doorverbinden, voicemail, keuzemenu’s en openingstijden. Als uitbreiding is er een app beschikbaar voor Windows, iOS en Android.

TIP: Kies de app voor bellen via de pc en thuiswerken
Met de handige GloCom applicatie bel je vanaf je computer en verander je iedere Android en iOS telefoon in een VoIP-toestel.

Hoeveel telefoonnummers heb je nodig? Het eerste telefoonnummer is inbegrepen. Een extra regionaal (0162) of landelijk (085) nummer kost € 2,50 per maand.

Hoeveel toestellen heb je op kantoor? Er is geen verschil tussen bekabelde en draadloze VoIP toestellen. Aanschafprijs van het toestel is niet inbegrepen.

Thuiswerken of via de computer bellen? Ieder toestel kan worden uitgebreid met een licentie voor Windows, Android en iOS. Geef het aantal licenties op.


Heb je al een telefoonnummer? Dan kunnen wij deze kosteloos verhuizen. Wij brengen geen installatie of set-up kosten in rekening.
In het abonnement zijn de gesprekskosten niet inbegrepen. VoIP telefonie leveren wij in samenwerking met Bereik.io.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Cloud Desktop

Een virtuele computer in de cloud. Even inloggen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone en je hebt verbinding met je bedrijfsnetwerk. De Cloud Desktop is gebaseerd op Microsoft Windows en werkt precies hetzelfde als je lokale computer. Met de cloud desktop heb je al je bestanden en programma’s op één locatie en deel je deze eenvoudig met collega’s.

Wanneer kies je voor een Cloud Desktop?
Je kiest hiervoor als je gebruik maakt van traditionele software welke niet online beschikbaar is.
Bijv.: Exact Globe Next, KING, Order-Direct, AutoFlex, CarSystems, SnelStart, etc.

Cloud Desktop Small
Een krachtige server met Microsoft Windows Server 2019. Geschikt voor zakelijke software en optimaal beschermd met multi-factor authenticatie en virusscanner.

Cloud Desktop Large
Een krachtige server met Microsoft Windows Server 2019. Geschikt voor zakelijke software en optimaal beschermd met multi-factor authenticatie en virusscanner.

Cloud Desktop Extra Large
Een krachtige server met Microsoft Windows Server 2019. Geschikt voor zakelijke software en optimaal beschermd met multi-factor authenticatie en virusscanner.

Heb je geen Cloud Desktop nodig? Dan kun je deze optie overslaan zonder een keuze te maken.

Oops! Je hebt nog geen keuze gemaakt. Maak een keuze om door te gaan.

Volgende stap

Je bent er bijna!

Je hebt je keuzes gemaakt, nu is het aan ons. Op de achtergrond gaan we aan de slag om je te voorzien van een prijsgave. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt binnen 2 á 3 minuten (ook in de avond en nacht) een prijsopgave per e-mail. Heb je vragen? Dan weet je ons te vinden op 0162 219 000 of per e-mail: verkoop@mach-it.net.

Samenvatting

Omschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting:
Totaal per maand:

Stuur mij een prijsopgave!

Meer weten over ict en cloud?
Bel ons op 0162 219 000