Slide background

Mach-IT.NET sinds 2004

Al 10 jaar creatief met ICT voor ZZP'ers en MKB-bedrijven

Meer over ons

Slide background

Samenwerken aan oplossingen

Wij luisteren en stellen kritische vragen, echt betrokken

Direct contact

Slide background

Begrijpelijke taal

Altijd een goed advies, zonder ingewikkelde termen

Direct contact

Slide background

Out-of-the-box oplossingen

Standaard oplossingen gebruiken wij als inspiratie voor maatwerk.

Direct contact

Cloud-gebaseerde antivirus & firewall voor computers, laptops, tablets en Windows Servers.

Online Antivirus & Firewall is een dienst speciaal voor particulieren en ondernemers tot maximaal 50 computers. Met deze oplossing profiteert u van optimale bescherming tegen virussen, spyware, malware en hackers. Met Online Antivirus & Firewall staat uw computer, laptop en bedrijfsnetwerk voortdurend onder toezicht van onze professionals. Onze medewerkers hebben real-time inzicht in de status van uw antivirussoftware en firewall.

Mach-IT.NET maakt gebruik van krachtige en gecertificeerde beveiligingssoftware van ESET. Deze beveiligingsoplossing voorkomt ongeoorloofde doorgifte van gegevens en het verspreiden van schadelijke bestanden. Met deze cloud gebaseerde beveiligingsoplossing betaald u een vast bedrag per maand voor de beveiliging van uw server(s), computer(s) en laptop(s). Inclusief 24-uurs monitoring door onze ICT professionals.

reparatieOptimaal beschermd

Uw computer, laptop of tablet beschermd tegen virussen, spyware en rootkits. Inclusief 24 uur per dag controle door onze specialisten.

reparatiePeriodieke scan

Onze specialisten controleren uw computer periodiek met een volledige scan. Met deze scan worden bedreigingen verwijderd.

beveiligingHulp bij besmetting

Per ongeluk een virus gedownload? Onze specialisten helpen u graag bij het verwijderen van schadelijke bestanden.

ondersteuningUitgebreide ondersteuning

Lukt het even niet? Onze helpdesk is maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor technische ondersteuning en hulp op afstand.

onderhoudUitgebreide rapportage

Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke rapportage met de status van alle computers, besmettingen en acties van de virusscanner.

prijsVast bedrag per maand

U betaald een vast bedrag per maand per computer,  voor antivirus en firewall bescherming. Inclusief updates en technische helpdesk.

Antivirus & Firewall als service

Het beveiligen van uw computer(s), laptop(s) en server(s) is een vereiste om veilig gebruik te kunnen maken van uw (bedrijfs)netwerk. Met Online Antivirus & Firewall maakt u gebruik van een Cloud-gebaseerde oplossing. De professionals van Mach-IT.NET kunnen op afstand al uw apparaten voorzien van updates en controleren op de aanwezigheid van schadelijke bestanden.

Online Antivirus & Firewall van Mach-IT.NET werkt hetzelfde als traditionele oplossingen. Uw apparatuur zal worden voorzien van een virusscanner, spy- & malware beveiliging en eventueel een firewall. Het grote verschil met traditionele software en deze cloud-oplossing is dat de software constant communiceert met ons platform. Zo zijn wij in staat om bedreigingen tijdig te detecteren, uw apparatuur centraal te beheren en direct in actie te komen indien nodig.

Met deze serviceovereenkomst bent u voor een betaalbaar maandbedrag zeker van optimale bescherming. Wij verzorgen niet alleen de updates en monitoring van uw apparatuur, maar voorzien u ook van uitgebreide rapportages en technische ondersteuning bij het verwijderen van schadelijke bestanden en mogelijke bedreigingen.

 • {{content-0}}
 • {{content-1}}
 • {{content-2}}
 • {{content-0}}
 • {{content-1}}
 • {{content-2}}
 • {{content-0}}
 • {{content-1}}
 • {{content-2}}
 • {{content-0}}
 • {{content-1}}
 • {{content-2}}
De voordelen
Beschermd tegen bedreigingen
Gecertificeerde & robuuste software
Gratis technische ondersteuning
Ondersteuning bij (virus)besmettingen
Uitgebreide (maandelijkse)rapportages
Inclusief 24/7 monitoring
Inclusief periodiek onderhoud

ESET Endpoint Antivirus

ESET Endpoint Antivirus is een antivirus oplossing voor Microsoft Windows computers. Endpoint Antivirus houdt uw computer(s) en laptop(s) vrij van virussen en overige bedreigingen. Dankzij de cloud-aangedreven scantechnologie en het filteren van e-mail verkeer, bent u zeker van een veilige werkplek.

Naast deze real-time bescherming worden ook verwisselbare media automatisch gecontroleerd. USB-sticks, externe harde schijven en overige media worden direct gescand bij aansluiten. Met het uitgebreide apparaat beheer van ESET kunt u het gebruik van opslagmedia en apparaten beperken. Op basis van vooraf ingestelde regels kunt u bepalen welke media en apparaten zijn toegestaan.

Optimaal beschermd vanaf € 2,49 per maand (per apparaat)
Functionaliteiten
Antivirus / Antispyware
Apparaat beheer
Host-based Intrusion Prevention (HIPS)
Auto-Scan van verwisselbare media

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security is een internet beveiligingsoplossing voor Microsoft Windows computers. Endpoint Security beschermt uw computer(s) en laptop(s) tegen schadelijke bestanden, ongeoorloofde doorgifte van bestanden en indringers. Naast de bescherming tegen virussen, rootkits, spy- & malware, beschermt Endpoint Security uw systeem ook met uitgebreide web-controle, vertrouwde netwerk detectie, apparaat beheer en twee-wegs-firewall.

De uitgebreide web-controle beidt de mogelijkheid om de toegang tot internet te beperken en de veiligheid te vergroten. Op basis van vooraf ingestelde regels kunt u bepaalde categorieën (bijv. webmail van providers) blokkeren of de toegang tot enkele sites beperken. De twee-wegs-firewall voorkomt onrechtmatige toegang tot het bedrijfsnetwerk en geeft hackers geen kans.

De vertrouwde netwerk detectie is met name gericht op laptop gebruikers. Endpoint Security detecteert automatisch of het systeem is verbonden met een vertrouwd bedrijfsnetwerk. Is het systeem verbonden met een nog onbekend netwerk? Dan zal de beveiliging automatisch worden aangepast en een strenger beleid actief worden.

Optimaal beschermd vanaf € 3,49 per maand (per apparaat)
Functionaliteiten
Antivirus / Antispyware
Apparaat beheer
Host-based Intrusion Prevention (HIPS)
Auto-Scan van verwisselbare media
Web-controle
Netwerk detectie
2-wegs Firewall

ESET File Server Security

ESET File Security is een antivirus oplossing speciaal voor Microsoft Windows Server. File Security houd uw Windows Server-platform vrij van virussen, malware, rootkits en spyware. Dankzij geavanceerde detectiemethodes biedt ESET File Security optimale bescherming van uw bedrijfsgegevens. Naast de real-time bescherming tegen schadelijke bestanden, is File Security voorzien van zelfverdediging. Dit voorkomt dat de beveiliging uw server gewijzigd of uitgeschakeld kan worden.

Dankzij de uitgebreide rapportages heeft u snel en eenvoudig inzicht in de laatste bedreigingen, beschermingsstatus en notificaties. Omdat ESET File Security speciaal voor Microsoft Windows Server ontworpen, gebruikt het een minimum aan systeembronnen zoals werkgeheugen en processor-capaciteit. Hierdoor is Fil Security uitermate geschikt voor het beveiligen van Remote Deskop Server(s) en Small Business Server(s).

Bel 085-27 337 81 voor meer informatie en tarieven!
Functionaliteiten
Antivirus / Antispyware
Apparaat beheer
Host-based Intrusion Prevention (HIPS)
Auto-Scan van verwisselbare media
Lage systeemeisen

Uitgebreide ondersteuning

Alleen het installeren van een virusscanner en firewall is niet voldoende om uw systeem te beschermen. Uw software heeft, net als uw computer, met regelmaat onderhoud nodig. Met Online Antivirus & Firewall onderhouden de professionals van Mach-IT.NET uw virusscanner. Updates worden automatisch geïnstalleerd, tot 4 keer per week voeren onze professionals een volledige scan uit en dagelijks worden alle logboeken gecontroleerd.

Ondanks dat Mach-IT.NET gebruik maakt van robuuste bescherming tegen allerlei soorten virussen, malware-aanvallen en indringers van buitenaf. Kan het voorkomen dat een computer, laptop of server te maken krijgt met een virus of ander soort bedreiging. Mocht dat voorkomen, dan kunt u rekenen op de professionals van Mach-IT.NET. Deze verwijderen voor u bedreigingen en optimaliseren uw beveiliging.

De voordelen
Gratis technische helpdesk
Gratis hulp op afstand
Gratis virus verwijdering
24/7 (telefonische) storingsdienst

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Direct contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Onze medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 bereikbaar op telefoonnummer:

+31(0) 85 27 337 81

© Copyright - Mach-IT.NET