Vandaag is het de dag van de werkende ouder. Werken en er voor de kinderen zijn… Kan soms een uitdaging zijn. Maar wist je dat je met Office 365 of met een cloud desktop eenvoudig thuis kunt werken? Tussen de middag de boterhammetjes smeren van je zoon of dochter en na de lunch de baas tevreden houden door toch die offerte nog even uit te werken.

Eenvoudig thuis werken met Office 365:

Heb je een laptop van de zaak of mag je met een privé computer werken? Dan kun je eenvoudig even inloggen op OneDrive en daar verder werken aan je Word- en Excel documenten. Je kunt werken met een online versie (via je browser) en hoeft niets te installeren. Met 2x klikken verander je een privé computer of laptop in een werkplek. Gewoon bij je thuis aan de keukentafel. En met Outlook Online heb je toegang tot je e-mail en communiceer je met de collega’s en klanten alsof je op kantoor zit.

Je complete werkplek thuis met cloud desktop van Mach-IT:

Heb je niet voldoende aan het bewerken van Word en Excel bestanden? Dan is de cloud desktop de uitkomst. Met een desktop in de cloud werk je altijd en overal met hetzelfde bureaublad als op kantoor. Even inloggen en je werkplek thuis (van laptop, tot computer of tablet) veranderd in een volwaardige computer met al jullie applicaties. En als de kids weer naar school zijn werk jij verder in jullie boekhoudpakket of ordertool. En de baas? Die blijft tevreden en heeft productieve medewerkers ook buiten kantoor.

Meer weten? Voortaan ook thuiswerken?

Wil je weten wat er bij jou mogelijk is? Maak gerust een afspraak met een van onze beheerders en kom direct te weten of jij voortaan ook thuis kunt werken. Bel met 0162 219 000 of stuur ons een bericht via de chat op onze website. Tot snel!