De oplossing voor Wi-Fi problemen thuis en op kantoor!

Komt het je ook bekent voor? WiFi-problemen thuis en op kantoor? Die zijn verleden tijd met een mooi product van Ubiquiti. Wij zorgen ervoor dat je internet sneller bij jou is dan een muis bij een blokje kaas. Schaf een access point aan van Ubiquiti en je weet dat je goed zit.

 

Wat is er irritanter dan traag internet? Weinig.

Zit je net lekker op kantoor, koffietje erbij, lampje aan, wil je webpagina niet laden. Je drukt een paar keer op F5, maar er gebeurt niets. De netwerkinstellingen controleren dan maar: ook daar is niets geks mee aan de hand, zuchtend zit je met je handen in het haar. De internetprovider bellen dan maar? Het telefoonnummer opzoeken gaat nu ook weer niet op WiFi, dus spreek je de mobiele databundel maar weer aan. Nee, er zou niets aan de hand moeten zijn, aldus de klantenservicemedewerker. Vooruit, je zet het modem maar weer aan en uit. Na vijf keer opnieuw proberen werkt je WiFi weer naar behoren. Je kunt aan de slag… Maar je bent nu wel weer een uur verder.

 

Geen zin meer in trage WiFi?

Dat begrijpen wij helemaal. Met de producten van Ubiquiti uit de UniFi lijn is al dit soort ellende verleden tijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de UniFi AP AC LR. Deze bevat de nieuwste Wi-Fi 802.11ac technologie. Heb je er dan een nodig? dan maak je automatisch gebruik van de mesh mogelijkheden van deze access points hierdoor wissel je zonder vertraging automatisch naar het snelste punt in je bedrijf. Daarnaast is hij – net zoals alle producten van UniFi – uitgevoerd in een strak design. lekker wit, neutraal en onopvallend. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je lompe elektronica in je kantoor hebt staan, al is dat natuurlijk niet het belangrijkst, het gaat erom dat het werkt. En dat doet je WiFi.

 

Extra veilig internetten?

Goed, je hebt dus een goede router, maar dan ben je er nog niet. Het gebeurt maar al te vaak dat er mensen stiekem meeliften op je verbinding, en daar misschien nog wel allemaal dingen op uitvoeren die het daglicht niet kunnen verdragen. Daar heb jij natuurlijk geen zin in en geen tijd voor. Als je dan extra voordelig uit wilt zijn raden we je aan om een Security Gateway af te schaffen. Deze unit is een router en een beveiligingssysteem ineen, waardoor je geen last hebt van lifters. De Gateway bevat een simpele maar zeker niet minder doeltreffende VLAN-ondersteuning waardoor je makkelijk virtuele netwerksegmenten ontwikkelt. Wat ook nog mooi is meegenomen is dat de Security Gateway topprioriteit verleent aan VoIP en videogesprekken. Wij vinden het net als jij heel irritant als ons videogesprek enige lag bevat. Door er top QoS-prioriteit aan te verlenen is dit zoveel mogelijk voor je weggepoetst.

Dus: als je op zoek bent naar een snelle, krachtige, draadloze internetverbinding in een mooi jasje, dan ben je hier op het juiste adres!