Alles goed geregeld? Wij helpen je met reparatie en vervanging van hardware

Je hebt alles goed geregeld. Toch? In deze nieuwe serie blogs laten we je aan de hand van klantverhalen zien hoe je ICT nóg beter geregeld kan worden. Zo kregen wij laatst een vraag van Ahmed. Ahmed had problemen met zijn printer; over iedere pagina liep een storende zwarte streep. Vervelend, want als ondernemer wil hij natuurlijk dat alles er perfect uitziet voor zijn klanten.

Hulp wanneer nodig: op afstand, kantoor en thuis

Wij helpen op afstand als het kan, maar voor dit soort vragen komen we gewoon langs op kantoor, in de werkplaats of thuis!

Een afspraak was snel gepland en eenmaal bij Ahmed op kantoor hebben we het probleem met de printer onderzocht. Toen het probleem niet ter plekke bleek op te lossen hebben wij contact opgenomen met de fabrikant van de printer. Om het probleem goed op te lossen moest de printer retour worden gestuurd naar de fabrikant. Geen ingewikkeld, maar wel een tijdrovend proces. Daarom hebben wij de retourzending en de vervanging van de printer voor Ahmed geregeld. Want als zelfstandig ondernemer heeft hij het al druk genoeg!

Zodat jij je kunt richten op zaken die belangrijk zijn

Tijdens ons bezoek bleek een van de medewerkers van Ahmed een probleem te hebben met zijn computer. Gelukkig kon onze specialist het probleem eenvoudig voor hem oplossen en kon de medewerker weer snel door met zijn werk. Voor het onderhoud van zijn computer planden we een aparte afspraak in.

En Ahmed? Die kan nu weer probleemloos printen, sneller werken en zich richten op de zaken die hij belangrijk vindt. En die ICT? Die laat hij graag aan ons over.

Jouw ICT en Cloud ook gewoon goed geregeld?

Wil jij je ICT ook goed geregeld hebben? Perfect op elkaar afgestemd om jou beter en sneller te laten werken? Voor een vast bedrag per maand onderhouden we al je servers, werkplekken, Cloud oplossingen en meer. En heb je nog vragen? Dan staan we voor je klaar; op afstand, op kantoor, in de werkplaats en thuis.

Meer weten over onze ICT-diensten?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.