Slide background

Mach-IT.NET sinds 2004

Al 10 jaar creatief met ICT voor ZZP'ers en MKB-bedrijven

Meer over ons

Slide background

Samenwerken aan oplossingen

Wij luisteren en stellen kritische vragen, echt betrokken

Direct contact

Slide background

Begrijpelijke taal

Altijd een goed advies, zonder ingewikkelde termen

Direct contact

Slide background

Out-of-the-box oplossingen

Standaard oplossingen gebruiken wij als inspiratie voor maatwerk.

Direct contact

Systeem- & netwerkbeheer

De systeem- & netwerkbeheerders van Mach-IT.NET hebben maar liefst 10 jaar ervaring met het bouwen van bedrijfsnetwerken, informatiesystemen en het onderhouden van servers, werkplekken, netwerkverbindingen en telecom. Ons team van fanatieke specialisten is beschikbaar voor advies, realisatie, onderhoud en ondersteuning van uw interne ICT-afdeling.

Mach-IT.NET is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor zelfstandig ondernemers in het Midden- & Kleinbedrijf. Dankzij ons gevarieerde klantenbestand en jarenlange ervaring hebben wij een schat aan kennis en methodes opgebouwd voor diverse hard- en softwareoplossingen. Onze diensten zijn niet branche gerelateerd: elke organisatie kan bij ons terecht!

reparatieOnderzoek & advies

Is uw omgeving toe aan vernieuwing of heeft u een complex vraagstuk? Wij onderzoeken het en komen met een gedegen advies.

updatesInstallatie & onderhoud

Onze professionals hebben jarenlange ervaring met installatie en onderhoud van servers, werkplekken en randapparatuur.

ondersteuningOp locatie of op afstand

Een groot deel van onze werkzaamheden kunnen wij op afstand verrichten. Indien gewenst komen wij bij u op locatie.

onderhoudRuim werkgebied

Onderhoud of installatie op locatie? Wij komen graag bij u langs. Wij hanteren een werkgebied van 45Km rondom Dongen.

beveiligingGeen voorrijkosten

Is uw bedrijf gevestigd binnen ons werkgebied? Dan brengen wij vanaf 2 arbeidsuren geen voorrijkosten in rekening.

prijsEen vast tarief

Wij hanteren dag en nacht hetzelfde uurtarief. Vooraf maken wij duidelijk afspraken over de maximaal te besteden uren.

Onderzoek & advies

Heeft u een (complex) ICT-gerelateerd vraagstuk? Een van onze medewerkers komt graag bij u langs voor een gratis intakegesprek. Gedurende dit gesprek wordt uw vraagstuk verkend en wordt de opdracht geformuleerd. Deze kan variëren van een advies voor het realiseren van een bedrijfsnetwerk, het vernieuwen van een bestaand bedrijfsnetwerk of het aanschaffen van hard- & software. Uiteraard zijn ook andere vragen bij ons welkom!

Na een onderzoekstraject bekijken wij alle mogelijke scenario’s en bieden u en uw management de noodzakelijke begeleiding en ondersteuning. Ons advies, plan van aanpak en documentatie zal overzichtelijk aan u worden aangeboden.

Omdat wij thuis zijn in zowel ICT als de meest voorkomende financiële pakketten als Afas, Exact, SnelStart en Unit4, kunnen wij snel schakelen tussen verschillende managementlagen in uw organisatie én veelzijdig probleemoplossend operationeel zijn.

Werkgebied & locatie

Een groot deel van onze werkzaamheden kunnen wij op afstand uitvoeren. Maar natuurlijk komen wij ook graag bij u langs. Bent u nog geen klant van ons? Dan komen wij de eerste keer altijd even een kijkje nemen. Na een korte kennismaking en inventarisatie van de situatie gaan wij aan de slag.

Ons werkgebied voor ICT-beheer op afstand is niet beperkt tot een land en/of regio. Dankzij onze geavanceerde software, kunnen onze ICT-professionals snel en eenvoudig overal ter wereld met u meekijken. Voor werkzaamheden op locatie hanteren wij een werkgebied met een straal van 45 km. rondom ons kantoor in Dongen.

Installatie & onderhoud

Onze medewerkers zijn u graag van dienst voor o.a. de installatie van uw werkplekken, randapparatuur, netwerkverbindingen en server-omgeving. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor dagelijks beheer, periodiek onderhoud en het opvolgen van storingsmeldingen.

Al onze ICT-beheerders hebben ruime ervaring met Microsoft Windows Server omgevingen én veelgebruikte administratieve pakketten zoals Afas, Exact, SnelStart en Unit4. Wij hebben vaak ervaren dat deze combinatie van disciplines snel en efficiënt werkt en gewaardeerd wordt bij probleemoplossingen in bedrijfsnetwerken.

Bent u (nog) geen klant van ons, maar wel op zoek naar ondersteuning omdat er bijvoorbeeld een storing is opgetreden in uw server, een van uw werkplekken of dat uw printer niet meer reageert? Dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met onze calamiteitenservice. Deze staan u direct te woord.

Partner of tijdelijke ondersteuning

Wij houden van langdurige relaties en prettig samenwerken met onze klanten. Daarom zijn onze medewerkers graag betrokken bij uw onderneming en bereikbaar zoals u dat wenst. Ook als u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke medewerker, het begeleiden van een ICT-project of het optimaliseren van uw interne ICT-afdeling, kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ervaring met o.a.:

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Direct contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Onze medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 bereikbaar op telefoonnummer:

+31(0) 85 27 337 81

© Copyright - Mach-IT.NET