Alles-in-één ict en cloud beheer voor een vast bedrag per maand

Een trage computer, een ontbrekende virusscanner of haperende WiFi-verbinding? Allemaal zaken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Met het alles-in-één beheer abonnement bespaar je kostbare tijd en is je ict gewoon goed geregeld. Wij beheren je computers, laptops, internetverbinding en cloud. En jij en je medewerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht. Wij helpen altijd! Ook met bijvoorbeeld je Ziggo of KPN internetverbinding.

het ict abonnement 

dat écht inclusief 

alles is voor mkb

Even sparren met een expert?
Bel ons op 0162 219 000

Wij helpen je vooruit

Van je computers tot je laptops en de internetverbinding bij je op de zaak. Wij zorgen ervoor dat het werkt en dat het blijft werken. En we bemiddelen tussen jou en je leveranciers. 

Je mag alles vragen

Of je nu op zoek bent naar software of je e-mail in wilt stellen op je smartphone. Ons team bestaat uit ervaren specialisten en goeroe’s welke geen vraag uit de weg gaan.

Geen kleine lettertjes

Wij werken met je samen omdat jij dat leuk vindt. Daarom hebben we geen ingewikkelde constructies of langdurige verplichtingen. Ons abonnement is maandelijks opzegbaar.

Proactief en betrokken

We verdwijnen niet naar de achtergrond! Regelmatig doen we een bakkie of bellen we even. Gewoon om bij te kletsen en te kijken of de ICT van jou en je medewerkers nog up-to-date is.

In één keer de ict en cloud voor je bedrijf goed geregeld met proactief ict-beheer en ondersteuning

Jij bent de expert in jouw vakgebied. Je helpt je klanten met plezier, je blijft je kennis up-to-date houden en zorgt er iedere dag weer voor dat je een stapje verder komt. En die computer? Daar heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor en die laat je liever aan iemand anders over. Met ons alles-in-één pakket heb jij geen zorgen meer over de ict, cloud en telefonie binnen je bedrijf.

Met het alles-in-één pakket nemen wij het volledig beheer van je computers, laptops, internetverbinding en telefonie uit handen. Jij hebt nog maar één telefoonnummer voor de helpdesk, één aanspreekpunt en één sparring partner. En neem je bepaalde diensten niet bij ons af, bijvoorbeeld je hardware of telefonie? Ook dan helpen wij je verder! Wij hebben ervaring met de meest gebruikte zakelijke hard- en software. En komen wij er niet aan uit? Dan bellen we namens jou met je leverancier.

En omdat het alles-in-één pakket ook echt alles-in-één is, blijven wij betrokken bij je bedrijf. We helpen je op weg wanneer je tegen een probleem aanloopt, installeren met regelmaat de laatste updates, controleren 24/7 je beveiliging en adviseren je bij de aankoop van hard- en software. Wij doen niet aan kleine lettertjes, ingewikkelde contracten of langdurige verplichtingen. Wij brengen een vast bedrag per maand in rekening (per gebruiker) en het abonnement is iedere maand aan te passen of op te zeggen.

De voordelen van alles-in-een ict-beheer abonnement voor zzp'ers en mkb-bedrijven

Even snel een e-mail beantwoorden, een afspraak maken of een belangrijke offerte uitprinten. Jij en je medewerkers werken op kantoor, thuis en onderweg. En als er iets tegenzit, bijvoorbeeld een haperende WiFi-verbinding of printer, dan wil je hier zelf niet te veel tijd aan kwijt zijn. Met het alles-in-een abonnement kun je waar je ook bent gebruik maken van onze helpdesk. Gewoon even bellen en wij fixen het voor je!

€ 27,50 per gebruiker

Het alles-in-één abonnement is uit te breiden met cloud en telefonie diensten.
Per computergebruiker zijn 2 apparaten inbegrepen (computer + laptop).
Het abonnement heeft een looptijd van 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

Een veilige en up-to-date omgeving werkt: fijner, makkelijker en sneller en zonder ict frustraties

Een trage computer is vervelend en een onbeveiligde computer is een risico voor je bedrijf. Dankzij onze intelligente software maak je altijd gebruik van snelle, veilige en up-to-date computers. Dagelijks controleren we je apparatuur op meer dan 100 punten. Op de achtergrond worden updates geïnstalleerd, performance verbeterd en beveiligingsinstellingen bijgewerkt. En eens per maand neemt één van onze experts contact met je op om je computers en laptops met de hand te controleren en (kleine) ongemakken te verhelpen.

Loop je ergens tegenaan? Ben je een wachtwoord vergeten of wil je advies hoe je het beste kunt werken met bijvoorbeeld Word, Excel of Teams? Dan mag je altijd met ons bellen, mailen of chatten. Wij helpen je zoveel mogelijk op afstand (corona-proof) en via de telefoon. Lukt het niet op afstand of moet er een wijziging worden aangebracht in je randapparatuur, netwerk of internet? Dan komen we gewoon langs bij je op kantoor.

En natuurlijk blijven wij je apparatuur 24 uur per dag controleren en reageren we direct op ernstige storingsmeldingen. Iedere maand ontvang je van ons een uitgebreide rapportage met hierin de status van al je apparatuur, de laatste meldingen en meer. Met dit rapport kun je aantonen dat je gebruik maakt van een veilige en gecontroleerde ICT omgeving en je voldoet aan de AVG/GDPR-wetgeving.

Altijd up-to-date

Een up-to-date computer werkt niet alleen fijner, maar is ook sneller en veiliger. Daarom installeren wij met regelmaat de laatste Windows-, software- en beveiligingsupdates.

Goed onderhoud

Dagelijks controleren we al je apparatuur op meer dan 100 punten. Zo kunnen wij gericht (preventief) onderhoud uitvoeren en problemen in de toekomst voorkomen.

Hulp van experts

Heb je een vraag of wil je slimmer werken? Dan kunnen wij je eenvoudig op afstand helpen. Liever een gezicht erbij? Dan komen we bij je langs, ook dit is inbegrepen.

Duidelijk rapport

Wij delen graag met je wat wij voor je hebben gedaan. Iedere maand krijg je van ons een overzicht van alle meldingen, updates, acties en hulp op afstand sessies. Volledig AVG-proof!