Internet voor de Zaak

Een goed functionerende en betrouwbare internetverbinding: als ondernemer kun je niet meer zonder. Met internet op maat gaan we op zoek naar de juiste verbinding, passend bij de ict en cloud in je bedrijf. In samenwerking met onze partners leveren wij internet via dsl, coax en glasvezel.

Vanaf € 32,50 per maand

Zakelijk internet op maat

Wij zijn provider-neutraal en leveren via alle grote netwerken in Nederland.

WiFi voor de Zaak

Uit te breiden met een WiFi netwerk voor zakelijk gebruik. Geschikt tot 500m2.

Volledige ontzorging

Jij hoeft nergens meer over na te denken. Alleen te surfen op internet, wij doen de rest.

Helpdesk van Mach-IT

Niet eindeloos in de wacht bij de provider. Wij zijn je eerste aanspreekpunt.

Installatie en onderhoud

Van advies tot installatie. Onze specialisten gaan verder waar de provider stopt.

24/7 storingsdienst

Uitval van internet? Onze storingsdienst is ook buiten kantooruren bereikbaar.

Beheerde router en firewall

Een router perfect afgestemd op jouw situatie met beheer en onderhoud op afstand.

Alles onder één dak

Van je internetverbinding tot je telefonie en Microsoft 365 Business abonnement.

een verbinding

met een goed plan

en eerlijk advies

Een internetverbinding op maat, perfect afgestemd op je ICT en cloud diensten

Een internetverbinding.. Er zijn ontzettend veel aanbieders en verschillende methodes. Iedere verbinding heeft z’n eigen voor- en nadelen. Met het werken in de cloud is een goed passende internetverbinding steeds belangrijker. Van je telefoonlijn tot je boekhoudpakket.. het werkt allemaal via internet. Daarom helpen onze specialisten je graag met het uitzoeken van een geschikte verbinding. Samen met jou kijken waar je rekening mee moet houden, welke snelheid je nodig hebt en of een vast IP-adres wenselijk of noodzakelijk is. Veel verbinding kunnen wij zelf leveren als service partner van de bekende internetaanbieders. Maar wij adviseren niet alleen onze eigen verbindingen. Is een regionaal glasvezelnetwerk meer geschikt of betaalbaarder? Ook dan helpen wij zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.

Internet via VDSL vanaf € 32,50 per maand

Installatieservice inclusief integratie in je bestaande bedrijfsnetwerk

Één kabeltje met toegang tot internet is meestal niet genoeg. Je wilt op al je computers en laptops kunnen werken met internet. WiFi is tegenwoordig onmisbaar en vaak werkt je telefoon ook via internet. Dan is het prettig als je al deze apparaten niet zelf hoeft te verbinden met internet. Na de installatie van de netwerkleverancier (bijv. Ziggo, EuroFiber of KPN) komt een netwerkbeheerder van ons op locatie. Onze specialist helpt je om al je apparaten te verbinden met internet, je bestaande bedrijfsnetwerk te integreren en het mogelijk te maken om op afstand in te loggen op de zaak. Bijvoorbeeld als je een eigen server hebt of een bewakingscamera. En na de installatie blijven we je ondersteunen met het toevoegen van extra apparaten, het aanpassen van instellingen en het verhelpen van storingen.

totale ontzorging

jij hoeft alleen

te surfen

Meer weten over ict en cloud?
Bel ons op 0162 219 000

een router

perfect afgestemd

op jouw wensen

Altijd beheerde router en ingebouwde firewall, met 24/7 storingsdienst

Een goed onderhouden en up-to-date router voorkomt problemen met de beveiliging, snelheid en de stabiliteit van de verbinding. Bij al onze verbindingen (met uitzondering van internet via Ziggo) is een modem of router inbegrepen van Draytek of Ubiquiti. Deze modems en routers worden op afstand beheerd en 24/7 gecontroleerd door onze netwerkbeheerders. Komt er nieuwe software beschikbaar of moet er een wijziging worden doorgevoerd? Dan kunnen onze specialisten dit op afstand voor je regelen. Natuurlijk in goed overleg en na kantooruren. En nog veel belangrijker: in geval van storing kun je bij onze helpdesk terecht en hebben wij direct inzage in de diagnostische gegevens van de verbinding. Eindeloos bellen met een helpdesk van je internetprovider is niet meer nodig!

Provider neutraal: internet via coax, telefoonlijn en glasvezel

Een provider die niet alleen zijn eigen verbindingen adviseert? Die zijn er niet! Daarom werken wij samen met alle grotere landelijke netwerken en diverse regionale initiatieven. Zo kunnen wij als service partner verbindingen leveren over de telefoonlijn van KPN (VDSL met snelheden tot 200Mbps), internet via de tv-aansluiting (Ziggo met snelheden tot 600Mbps) en glasvezel via landelijke en regionale aanbieders zoals EuroFiber en RegioGlasvezel (met snelheden tot 1000Mbps). Heb je een internetverbinding nodig? Dan kunnen wij dankzij onze slimme postcode check binnen enkele seconden in beeld brengen welke aansluitingen er mogelijk zijn op jouw adres. Kunnen wij geen geschikte verbinding leveren? Dan vinden we het geen probleem om een verbinding van een collega te adviseren!

een verbinding

die echt bij

jou past

Zakelijke internetverbinding met 24/7 storingsdienst

Een internetverbinding is altijd maatwerk. Want wat past er bij je bedrijf? Welke snelheden heb je nodig? En welke aansluitingen zijn er op jouw adres beschikbaar? Onze abonnementen variëren van eenvoudige DSL-verbindingen tot extra beveiligde glasvezelverbindingen. Wil je een goed advies op maat? Neem dan contact met ons op. Op basis van je postcode kunnen we binnen enkele seconden inzage geven in de mogelijkheden.

    Meer weten over ict en cloud?
    Bel ons op 0162 219 000