Vandaag was het heerlijk weer in Nederland. Reden genoeg om een inspirerend werkplekje te zoeken.. Zoals sommige weten ben ik vorig weekend door mijn rug gegaan. Reden genoeg om het rustig aan te doen. Maar al dat werk moet toch een keer af.. ?. En met dit mooie weer binnen zitten is geen optie!

Gelukkig werken wij met de cloud en ben ik dus niet gebonden aan een bureau of vaste computer. Dus stoeltjes in de auto en gaan! Vandaag was het gebied rond de Maas aan de beurt. Met de hotspot op m’n telefoon en laptop in de aanslag heb ik heerlijk kunnen werken.

Omdat al mijn documenten in de cloud staan en mijn laptop is voorzien van een Microsoft Office 365 abonnement, werd ik niet beperkt in wat ik kon doen. Midden in het prachtige landschap heb ik een aantal offertes uitgewerkt, onze website verder afgemaakt en dit bericht geschreven.

Benieuwd hoe de cloud jou en je bedrijf verder kan helpen? Stuur mij een bericht en ik vertel je meer!