Wist jij het? Vandaag is het “internationale dag van het handen wassen”. Ik wist het niet tot ik een sociale media agenda bestelde bij Anne Raaymakers. Maar wel een goed moment om ook eens stil te staan bij onze toetsenborden en muizen.. Want wist je dat op een toetsenbord meer bacteriën zitten dan op een wc-bril? Een gemiddeld toetsenbord zit vol met stof, broodkruimels, haren, vingers, huidschilfers en meer.. En als je er goed over nadenkt is dat best wel vies! Daar wilde wij iets aan doen :).

Iedereen heeft doekjes gekregen…

Als ik of een collega een computer of laptop een onderhoudsbeurt geven, dan kijken we natuurlijk naar vieze dingen op de computer. Van vervelende virussen tot malware bemsettingen. En eens per jaar halen we ook even het stof uit de behuizing van de computers. Maar dat toetsenbord? Tsja.. die lieten we meer aan de eindgebruiker over. Maar vanaf nu zijn al onze collega’s gewapend met een mooi schoonmaak doekje! Zo gaan we ook de uitwendige virussen te lijf.

Is jouw computer toe aan onderhoud?

Word je computer een beetje langzaam of merk je dat er iets niet goed is? Dan komen wij graag even bij je kijken. Bel even met 0162 219 000 of stuur een e-mail via onze contactpagina.