Alles goed geregeld? Wij zorgen voor maximale mobiliteit

Je hebt alles goed geregeld. Toch? In deze nieuwe serie blogs laten we je aan de hand van klantverhalen zien hoe je ICT nóg beter geregeld kan worden. Deze week gingen we op bezoek bij Karima. We bespraken hoe wij Karima kunnen helpen om slimmer te werken en zo meer tijd over te houden voor de zaken die voor haar écht belangrijk zijn. 

Moeiteloos werken; altijd en overal

Karima is voor haar werk regelmatig onderweg. Tijdens ons kennismakingsgesprek keken we samen hoe we Karima kunnen helpen om slimmer te werken en zo meer tijd over te houden voor de zaken die voor haar écht belangrijk zijn.

Samen kwamen we tot de conclusie dat Office 365 veel voordelen biedt voor Karima.
Het geeft haar de mogelijkheid om altijd en overal productief te zijn. Of zij nu onderweg op haar telefoon een mailtje verstuurt, op kantoor achter de pc haar offertes opstelt of thuis achter de laptop nog snel even een aanpassing doet in een PowerPointpresentatie. Office 365 zorgt ervoor dat zij zowel op haar computer, laptop, tablet als haar telefoon kan werken met Outlook, Word, Excel, Access of PowerPoint.

De bestanden en gegevens van alle verschillende apparaten worden gesynchroniseerd, zodat Karima op elk gewenst apparaat altijd de juiste informatie en bestanden kan gebruiken. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het als je op al je apparaten moeiteloos kunt werken met dezelfde e-mail, gesynchroniseerde agenda en contactpersonen? En dat je waar je ook bent een afspraakbevestiging kunt sturen of nog snel even een offerteaanvraag kunt beantwoorden?

Office 365 Business of Business Premium?

Office 365 Business is dé basis voor de Cloud. Het is het meest versimpelde abonnement. Dat houdt in dat je Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook kunt gebruiken op je computer, laptop, smartphone en tablet. Naast deze applicaties is de opslagruimte in de Cloud inbegrepen.

Office 365 Business Premium is alles-in-een en daarmee de ideale oplossing voor kleine middelgrote bedrijven. Dit is het meest uitgebreide abonnement, dat naast alle office applicaties ook een enorm pakket biedt aan Cloud diensten. Zo kun je met het Business Premium abonnement onder andere gebruik maken van Exchange en Microsoft Teams en zijn alle functies van Outlook te gebruiken.

Vergelijking tussen Office 365 Business en Office 365 Business Premium

Karima koos voor het Business Premium Abonnement. Chatten met collega’s, agenda’s delen en afspraken inschieten: samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk voor Karima en haar medewerkers!

Jouw ICT en Cloud ook gewoon goed geregeld?

Wil jij net als Karima altijd en overal productief kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Voor een vast bedrag per maand onderhouden we al je servers, werkplekken, Cloud oplossingen en meer. En heb je nog vragen? Dan staan we voor je klaar; op afstand, op kantoor, in de werkplaats en thuis.

Meer weten over onze ICT-diensten?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.