Nog 36 dagen tot kerst, bekijk onze openingstijden.

Het is vandaag nog maar 36 dagen tot kerst.. Gezellig toch! Voor het einde van het jaar moeten er vaak nog veel dingen geregeld worden. Denk aan het installeren van de laatste update voor de jaarafsluiting, het bijwerken van de inventaris en nog veel meer. Wij zijn de laatste weken van het jaar druk bezig met het afronden van projecten en de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. En natuurlijk zijn ook wij een aantal dagen gesloten dit jaar. Daar willen we je vast op voorbereiden. Hieronder lees je meer over onze gewijzigde openingstijden in december en januari.

23 december t/m 27 december gesloten

Vanaf maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december is ons kantoor gesloten. We zijn dan niet op kantoor aanwezig en e-mailberichten worden slechts éénmaal per dag gelezen. Met uitzondering van 1e en 2e kerstdag, dan worden er geen berichten gelezen of beantwoord. Telefonisch zijn we alleen bereikbaar voor relaties met een serviceabonnement en het melden van ernstige storingen.

30 december 2019 beperkt geopend

Op maandag 30 december 2019 zijn we beperkt geopend. Op deze dag zullen er geen geplande werkzaamheden uit worden gevoerd. Onze helpdesk is dan van 10:00 tot 16:00 uur bereikbaar voor het stellen van vragen en het melden van storingen. Op maandag 30 december worden alle niet urgente berichten van tijdens de kerstdagen beantwoord.

31 december t/m 2 januari gesloten

Dinsdag 31 december tot donderdag 2 januari is ons kantoor gesloten. E-mailberichten worden slechts éénmaal per dag gelezen en indien nodig beantwoord. Ook op dit moment zijn we telefonisch bereikbaar voor het melden van ernstige storingen. Vrijdag 3 januari zijn we vanaf 9 uur weer geopend en volgens onze normale openingstijden beschikbaar.

Hoe werkt de storingsdienst?

Heb je tijdens onze sluiting een dringende storing? Dan kun je altijd bellen met onze storingsdienst. Om onze storingsdienst te bellen heb je een speciale pincode nodig. Deze pincode krijg je bij een serviceabonnement en geeft je buitenkantooruren direct toegang tot onze helpdesk medewerkers. Heb je geen pincode en is het wel belangrijk dat je onze tijdens de sluiting kunt bereiken? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

Meer weten over onze ICT-diensten?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.