Onze werkzaamheden en het coronavirus

Geplaatst op: 15 december 2020

Gisteren kondigde het kabinet wederom ingrijpende maatregelen aan. Maatregelen die íedereen treffen. Wij wensen al onze klanten – ZZP-ers, thuiswerkers, mensen in essentiële beroepen en ondernemers – heel veel sterkte de komende periode. Ook tijdens de lockdown kunnen jullie rekenen op onze ondersteuning. De service desk blijft bereikbaar zoals jullie van ons gewend zijn. Om de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers te waarborgen hebben we daarnaast de volgende maatregelen getroffen:


Ons kantoor is gesloten

Om onze medewerkers te beschermen is ons kantoor gesloten voor bezoekers. Gedurende de lockdown, dus in ieder geval tot 19 januari 2021, is ook bezoek op afspraak helaas niet mogelijk. Let op: op 28 december 2020 verhuizen wij naar een nieuwe locatie. Wijzig alvast ons adres voor wanneer bezoek weer mogelijk is: Ericssonstraat 2, 5121 ML in Rijen.

Bezoek op locatie alleen indien noodzakelijk

Tot tenminste 19 januari 2021 zijn bezoeken op locatie bij bedrijven/kantoor niet mogelijk, tenzij er sprake is van een ernstige storing die niet op afstand kan worden verholpen. Een uitbreiding, upgrade of het verplaatsen van werkplekken zullen wij helaas moeten uitstellen tot na de lockdown. Overige werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk op afstand uit te voeren.

Noodzakelijk bezoek op locatie

Is een bezoek op locatie noodzakelijk? Dan willen wij nogmaals benadrukken dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. We verwachten dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden tot onze medewerkers en er niet te veel personen in één ruimte aanwezig zijn. Onze medewerkers dragen een mondkapje en nemen de hygiëne maatregelen in acht.

Leveringen van hardware met koeriersdienst

Om de verplaatsingen van ons personeel zoveel mogelijk te beperken, hebben wij de levering van hardware uitbesteed aan een koeriersdienst. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Waar wij normaal gesproken het apparaat op locatie in bedrijf stellen (de computer aansluiten of de laptop inloggen op de WiFi), zullen wij de gebruiker nu zo goed mogelijk op afstand helpen.

Op zaterdag zijn wij gesloten

Sinds 24 oktober 2020 zijn wij op zaterdag gesloten. Dit heeft geen gevolgen voor onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden door onze medewerkers vanuit thuis uitgevoerd. Het heeft wel gevolgen voor hulp op afstand sessies. Hierover kunnen maatwerk afspraken worden gemaakt als daar behoefte aan is.

Laten we met z’n allen hopen dat we corona snel onder controle krijgen. Blijf gezond en hou vol!

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Geen producten in je winkelmand.

Bel mij terug!