Geen gehoor? Geen kiestoon? Er is niets aan de hand met je telefoon, dus wacht even met deze weg te gooien of op je toestel te vloeken. Op dit moment is er een grote storing bij telecom provider KPN. Helaas zijn wij hier gedeeltelijk door getroffen en zijn wij verminderd bereikbaar. De storing is vandaag (24-06-2019) omstreeks 16:00 uur ontstaan.

Geen verbinding met 06-nummers mogelijk

KPN heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht wat er aan de hand is. Diverse media (waaronder nu.nl en omroepbrabant.nl) melden problemen bij de provider. Op dit moment lijkt de situatie dat er geen inkomende en uitgaande gesprekken mogelijk zijn vanaf mobiele en vaste aansluitingen van KPN. Eveneens zijn een aantal VoIP providers getroffen welke de telefoonlijnen afnemen via KPN. Dit betekent dat je niet kunt bellen of gebeld kunt worden als je gebruik maakt van een SIM-kaart of vaste telefoonaansluiting van KPN. Maak je gebruik van een andere provider? Dan kunnen klanten met een aansluiting via KPN jou niet bereiken.

Grootschalige storing bij KPN

De storing bij KPN lijkt zich niet te beperken tot Brabant of enkele mobiele aansluitingen. Inmiddels is bevestigd dat het landelijke noodnummer (112) en het algemene nummer van de Politie (09008844) ook niet meer functioneren. Zie voor meer informatie ook: https://www.nu.nl/binnenland/5951166/landelijk-noodnummer-112-niet-bereikbaar-door-telefoonstoring.html?redirect=1

In contact komen met Mach-IT

Op dit moment kunnen inkomende gesprekken niet doorverbonden worden naar collega’s onderweg of buiten kantoor. Wij zijn tot 17:00 uur op kantoor aanwezig om inkomende oproepen te beantwoorden. Na 17:00 uur is ons kantoor gesloten en kan er normaal gesproken worden gebeld met onze storingsdienst. Dat is, in verband met de storing bij KPN, op dit moment niet mogelijk. Is er direct ondersteuning nodig? Stuur dan een e-mailbericht via onze website of naar service@mach-it.net. Onze storingsdienst zal het ticketsysteem de komende uren (tijdens de KPN storing) tenminste tweemaal per uur controleren.