fbpx

Startende ondernemer? Dit moet je regelen voor je ICT en Cloud

Start jij binnenkort met je eigen bedrijf? Super gaaf natuurlijk, en wij wensen je dan ook ontzettend veel succes! Als ondernemer krijg je namelijk te maken met zaken zoals beveiliging, software licenties zoals Office 365 en back-ups.
oktober 14, 2019/door Michael

4 situaties waarbij je blij bent met een externe back-up

Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar er kan echt van alles gebeuren met je computer of laptop. Als ondernemer kun je tegenwoordig nu eenmaal niet meer zonder dergelijke apparaten, en al helemaal niet zonder de data...
oktober 12, 2019/door Michael

Een back-up van je computer en laptop is erg belangrijk

Maak jij iedere dag een kopie van de bestanden die je hebt gemaakt of bewerkt? Vast niet! En dit komt waarschijnlijk omdat het je veel tijd kost. Maar wat als je computer of laptop verloren gaan?
oktober 11, 2019/door Michael

Je mailbox in de cloud met Exchange Online en Office 365

Zit jij altijd achter je bureau op kantoor als je een e-mail moet beantwoorden of een afspraak in je agenda moet noteren? Vast niet! Als moderne ondernemer ben je namelijk altijd in beweging.
oktober 11, 2019/door Michael

De voordelen van een professioneel zakelijk e-mailadres.

Ga jij binnenkort starten met je eigen bedrijf? Gefeliciteerd! Het is belangrijk om vooraf al goed na te denken over je bedrijfsnaam, domeinnaam en zakelijke e-mailadres. Waarom? Lees snel verder.
oktober 9, 2019/door Michael

5 voordelen van een werkplek in de cloud

Heel veel bedrijven zijn je voor geweest. Voor geweest op wat? Het overstappen naar de cloud natuurlijk! Want door gebruik te maken van de cloud heb je altijd voldoende.. Lees verder.
juni 12, 2019/door Michael
© Copyright 2019 - Mach-IT is een handelsnaam van One Click Automatisering B.V. te Dongen