Trage computers kosten gemiddeld 2 dagen per jaar.

Een trage computer, programma’s die niet opstarten en een IT-helpdesk die je net nu niet kunt bereiken: je wordt er gek van! Het is 9 uur ’s ochtends en je zit met een kop koffie achter je bureau, klaar om met jouw werkdag te starten. Maar terwijl je net wilt gaan beginnen, werkt de pc weer eens niet mee. Herkenbaar? Onlangs lazen wij op de website van RTL nieuws dat ruim 8 procent van onze werktijd verloren gaat aan computers, internetverbindingen en printers die niet doen wat ze zouden moeten doen. Per fulltime werknemer komt dit neer op maar liefst twee werkdagen per maand! Dit kost dus te veel tijd, en tijd is geld. Volgens RTL kost dit het bedrijfsleven namelijk zo’n 19 miljard euro per jaar. Tijd om hier iets aan te doen. Want iedereen verdient het om op een prettige manier met ICT te werken. Sneller kunnen werken is daar een belangrijk onderdeel van. Hieronder lees je de drie meest voorkomende frustraties qua ICT-problemen én hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Nummer 1: alweer een trage of vastlopende pc

Dit is de absolute koning onder de ict-problemen. Net wanneer je in de juiste workflow zit, besluit je computer er mee op te houden. Een trage pc zorgt voor heel wat frustratie en ergernissen. Vaak wordt dit veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Hierdoor wordt een pc een stuk trager en presteert minder goed.

Nummer 2: je bent niet online

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons (bedrijfs)leven. We hebben het nodig om research te kunnen doen, om onze mail te beantwoorden en om bepaalde programma’s te kunnen gebruiken. Kortom: werken op een computer zonder een goede internetverbinding zorgt voor minder productiviteit.

Nummer 3: de printer werkt niet mee

Ook dit is een veelvoorkomende frustratie waar de meeste mensen zich in zullen herkennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het probleem dat de printer de pc niet herkent of vice versa. Nog even snel voor de vergadering de agenda uitprinten? Wel zo fijn als de printer gewoon gehoor geeft aan jouw opdracht. 

Wie zijn wij?

1. Een klein team van jonge specialisten
2. Persoonlijk betrokken bij onze klanten, de koffie staat altijd voor je klaar!
3. Opgericht in 2004 en bestaan dus bijna al 15 jaar.
4. Een team dat het leuk vindt om met onze klanten te sparren, we staan open voor jouw input.
5. Altijd behulpzaam! Mochten we er zelf niet uit komen, dan vinden we het geen probleem om je door te verwijzen.
6. Gevestigd in Dongen en werken in een straal van 40 km rondom ons kantoor.
7. Graag bereid om aandacht te geven aan onze klanten, veel aandacht als dat nodig is.

Waarom wij?

Wij proberen altijd om ondernemers te coachen om leuker te werken met ICT. Bij ons bestaan er geen nummertjes, enkel telefoonnummers waarop je ons kunt bellen. Daarnaast snappen wij dat het fijn is om duidelijkheid te hebben. Hierom hanteren wij geen uurtarief, maar een vast bedrag per maand. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Wil jij dus graag efficiënter en productiever kunnen werken? Dan kun je ons bellen, een bericht sturen via Facebook of je kunt via onze website een afspraak maken om te komen kletsen. Ook is het voor ons geen probleem om op locatie langs te komen, wij zorgen wel voor de appelflappen of een lekker stukje taart!