Alles goed geregeld? Wij helpen je slimmer automatiseren

Je hebt alles goed geregeld. Toch? In deze nieuwe serie blogs laten we je aan de hand van klantverhalen zien hoe je ICT nóg beter geregeld kan worden. We vertellen je graag over Peter, een startende ondernemer, die we deze week hebben geholpen met de integratie van Zenvoices.

Slimmer automatiseren

Als startende ondernemer wil Peter graag alles zelf doen. Zelf zijn administratie bijhouden, zelf zijn e-mails archiveren, zelf de offertes opstellen, kortom zoveel mogelijk in eigen hand houden. De stap om een medewerker in dienst te nemen is voor Peter nog echt te groot. Juist daarom adviseerden wij hem om ervoor te kiezen om nu al zoveel mogelijk te automatiseren. Want automatiseren bespaart tijd en tijd is kostbaar, zeker als starter!

Facturen sneller verwerken met Zenvoices

Peter werkt met SnelStart voor zijn boekhouding, facturatie en relatiebeheer. We raadden Peter aan om SnelStart te koppelen aan Zenvoices voor het verwerken van zijn facturen. We bestelden en plaatsten een printer met scanfunctionaliteit voor Peter, waarmee hij zijn ontvangen facturen kan inscannen. De gescande en digitaal ontvangen facturen kan Peter per e-mail aanleveren of met de Zenvoices app op zijn smartphone. Binnen enkele ogenblikken ontvangt hij geheel automatisch een boekingsvoorstel. Na goedkeuring door Peter wordt de factuur netjes verwerkt in zijn vertrouwde boekhoudpakket. Snel, betrouwbaar en veilig.

Blijkt bij de controle van het boekingsvoorstel dat Zenvoices een ingelezen factuur verkeerd heeft vertaald naar een gegevensset? Dan leert het systeem hiervan! Met het doorvoeren van handmatige correctie wordt het algoritme geleerd om bij een volgende keer het gecorrigeerde veld op een andere manier te herkennen.

En Peter’s verkoopfacturen? Die worden met de API van SnelStart rechtstreeks in zijn boekhouding ingelezen. Dit scheelt Peter heel veel tijd! Tijd die hij liever besteed aan andere dingen.

Jouw ICT ook gewoon goed geregeld?

Wil jij je ICT net als Peter goed geregeld hebben? Perfect op elkaar afgestemd om jou beter en sneller te laten werken? Voor een vast bedrag per maand onderhouden we al je apparatuur, Cloud oplossingen en meer. En heb je nog vragen? Dan staan we voor je klaar; op afstand, op kantoor, in de werkplaats en thuis.

Meer weten over onze ICT-diensten?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.