De ICT voor je bedrijf goed geregeld voor een vast bedrag per maand

Een trage computer, een ontbrekende virusscanner of haperende WiFi-verbinding? Allemaal zaken waar je als ondernemer geen tijd voor hebt. Met het alles-in-één abonnement bespaar je kostbare tijd en is je ict gewoon goed geregeld. Wij beheren je computers, internet en cloud. En jij en je medewerkers kunnen met alle vragen bij ons terecht.

het abonnement

dat écht inclusief

alles is voor mkb

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Alles-in-één: meer dan ict-beheer en hulp op afstand

Het alles-in-één pakket is echt alles-in-één. Wij verzorgen niet alleen het beheer en onderhoud van je computers, laptops en clouddiensten. Maar ondersteunen je ook bij meer uitdagende vraagstukken. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het kiezen van een nieuw boekhoudpakket, geven we je advies over je bedrijfsprocessen en helpen we je bij het vinden van de juiste leverancier voor bijvoorbeeld het bouwen van je website. Ondersteuning voor en door ondernemers.
ondersteuning-voor-alles-wat-met-ict-en-cloud-te-maken-heeft

Eén aanspreekpunt voor je computers, internet en zakelijke cloud diensten

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En die computer? Daar heb je eigenlijk helemaal geen tijd voor en die laat je liever aan iemand anders over. Met ons alles-in-één pakket heb jij geen zorgen meer over de ict, cloud en telefonie binnen je bedrijf.

ondersteuning-door-onze-specialisten

Hulp van onze experts wanneer nodig: op afstand en bij jou op kantoor

Loop je ergens tegenaan? Ben je een wachtwoord vergeten, heb je ondersteuning nodig met Microsoft 365 of werkt er iets niet? Dan mag je altijd met ons bellen of mailen. Je bent bij ons geen nummer en je hebt altijd persoonlijk contact met een van onze experts.

de-juiste-tools-om-zorgeloos-te-blijven-werken-met-ict

Inclusief goed onderhoud: zorgeloos en veilig werken nu en in de toekomst

Een trage computer is vervelend en een onbeveiligde computer is een risico voor je bedrijf. Dankzij onze intelligente software maak je altijd gebruik van snelle, veilige en up-to-date computers. En al je apparaten worden 24 uur per dag gecontroleerd om problemen te voorkomen.

een-vast-bedrag-per-maand-voor-je-ict

Altijd weten waar je aan toe bent: een vast bedrag per maand en duidelijk rapport

Wij werken met je samen omdat jij dat leuk vindt. Daarom hebben we geen ingewikkelde constructies of langdurige verplichtingen. Wij verdwijnen niet naar de achtergrond maar houden je op de hoogte van wat wij voor je hebben gedaan.

Het alles-in-één abonnement is de basis van onze dienstverlening en kan worden uitgebreid met slimme modules zoals Microsoft 365, Cloud Back-Up en antivirus software. Wij helpen ondernemers graag vooruit door samen te werken en niet op de klok te kijken. Daarom werken wij niet op basis van eenmalige opdrachten of uurtje-factuurtje.

één helpdesk

voor ict, cloud

en telefonie

Wij helpen je áltijd met alle vragen over ict en cloud

Wij vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent. Het uitzoeken van ICT vragen of problemen is niet je specialiteit. Daarom helpen wij met al je vragen en problemen op ict, cloud, internet en telecom gebied. Zo mag je ons bellen voor het installeren van updates van je boekhoudpakket, als je KPN of Ziggo internetverbinding niet meer werkt of als je toe bent aan een nieuwe printer. Kunnen wij je niet helpen? Bijvoorbeeld omdat wij geen hardware verkopen of ondersteuning nodig hebben van je leverancier? Dan helpen wij je altijd op weg door je te voorzien van advies of te bemiddelen tussen jou en je leverancier.

Managed ICT met het flexibele alles-in-één abonnement

Ons alles-in-één pakket is de basis van je bedrijfsnetwerk. Voor een vast bedrag per maand regelen wij het beheer en onderhoud en zijn we je sparringpartner. Het abonnement kost € 14 per gebruiker en € 14 per computer/laptop per maand. Heb je meer computers dan gebruikers? Bijvoorbeeld extra thuiswerkplekken of laptops? Dan betaal je voor deze extra computers slechts € 5 per maand. Meer weten? Bel met 0161 34 56 78 of mail naar verkoop@mach-it.net voor meer informatie.

Gebruikersondersteuning

Een wachtwoord vergeten? Office instellen op je smartphone of een document dubbelzijdig afdrukken? Met het alles-in-één pakket helpen wij jou en je medewerkers op weg. De arbeidsuren voor ondersteuning zijn inbegrepen in het abonnement.

€ 15.49,- per gebruiker (per maand)

Werkplekbeheer

Een update van je boekhoudpakket of een vervelende melding in Windows? Wij zorgen ervoor dat je computers en laptops altijd veilig en up-to-date zijn. Wij installeren de laatste updates, lossen problemen op en voeren preventief onderhoud uit. 

€ 15.49,- per computer (per maand)

Betalen per computer en per gebruiker: Het alles-in-één pakket bestaat uit 2 onderdelen: een maandelijkse vergoeding per gebruiker en per computer of laptop. Je betaalt bij ons altijd voor het werkelijke verbruik. Heb je bijvoorbeeld 5 medewerkers en 4 computers? Dan betaal je 139.41 euro per maand. (9 x  15.49). Hebben een of meer gebruikers een extra laptop?  Dan betalen deze niet het volledige bedrag. Bijvoorbeeld: 5 medewerkers en 7 computers is per maand: € 164,90 (10 x € 15.49 + 2 x € 5).

Previous slide
Next slide

Veel gestelde vragen over het alles-in-één abonnement

Al meer dan 17 jaar leveren wij ICT diensten aan bedrijven. Het alles-in-één abonnement is in de afgelopen jaren speciaal ontwikkeld voor kleine- en middelgrote bedrijven. Heb je een vraag over het abonnement? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Bel even met ons op 0161 34 56 78 of stuur een mail naar verkoop@mach-it.net.

Ja, wij komen gewoon bij je op kantoor langs als dat nodig is! Daar brengen we geen arbeidsuren of voorrijkosten voor in rekening. Wel hanteren we een werkgebied van +/- 45 km rondom ons kantoor in Rijen.
Zeker! Onze servicedesk maakt gebruik van een speciaal extern beheer systeem voor computers en laptops. Nadat je ons toestemming hebt gegeven, kunnen wij op afstand met je meekijken. Dat doen we via een beveiligde verbinding.
Dagelijks controleren we je computer of laptop op meer dan 100 punten. Als er een indicatie is dat er onderhoud nodig is, dan plannen we een afspraak met je in. Eens per 30 tot 60 dagen maken we sowieso een afspraak voor onderhoud.
Ja, je mag ons alles vragen op het gebied van ict, cloud en telecom. WiFi is daar een belangrijk onderdeel van. Wij helpen je ook als je WiFi-netwerk niet van ons afkomstig is. Maar bijvoorbeeld is geleverd door je internetprovider.
Nee, je kunt bij ons geen computers, laptops of andere apparatuur kopen. Wij zijn te klein om concurrerende prijzen te kunnen bieden. Heb je een abonnement? Dan helpen wij je wel om een betrouwbare website te vinden en je computer of laptop daar te bestellen. Vaak kun je het afleveradres aanpassen naar ons kantoor. Dan kunnen wij na ontvangst van het pakket je computer of laptop direct in orde maken.
Ja, maar we kijken niet heel erg op de klok. De Fair-Use regels zijn er alleen om misbruik te voorkomen. De Fair-Use hebben wij uitgelegd in onze offertes en gebruiksvoorwaarden.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78