Slide background

Mach-IT.NET sinds 2004

Al 10 jaar creatief met ICT voor ZZP'ers en MKB-bedrijven

Meer over ons

Slide background

Samenwerken aan oplossingen

Wij luisteren en stellen kritische vragen, echt betrokken

Direct contact

Slide background

Begrijpelijke taal

Altijd een goed advies, zonder ingewikkelde termen

Direct contact

Slide background

Out-of-the-box oplossingen

Standaard oplossingen gebruiken wij als inspiratie voor maatwerk.

Direct contact

Mach-IT.NET – Sinds 2004 aanbieder van ICT diensten

Mach-IT.NET is anno 2014 een ICT dienstverlener die zich met name richt op zelfstandig ondernemers en het Midden en Kleinbedrijf. Al sinds de oprichting van Mach-IT.NET in 2004 zijn wij er van overtuigd dat ICT anders kan. Dit heeft ons gedreven om een unieke werkwijze te ontwikkelen.

Bij ons team van professionals staan twee dingen centraal; maatwerk is een must en check-check-dubbel-check. Daarom beginnen wij iedere opdracht, hoe groot of klein, met een goed gesprek (en koffie). Wij kunnen immers uitsluitend maatwerk leveren als wij u en uw onderneming kennen.

Het begon in 2004…

24 maart 2004 is Mach-IT.NET ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik, Michael Gulickx (1989), was al langer bekend met hostingdiensten en heb mijn (uit de hand gelopen) hobby voortgezet als onderneming. Destijds is Mach-IT.NET gestart als Internet Service Provider (ISP) en lag de focus met name op internetverbindingen, hostingdiensten en domeinnaamregistraties.

Uit gesprekken met bestaande klanten, bleek steeds vaker dat starters en het Midden- & Kleinbedrijf behoefte hadden aan ICT service en ondersteuning tegen een betaalbare prijs. In 2007 is Mach-IT.NET dan ook gestart met een uniek concept voor het aanbieden van ICT oplossingen en ICT-beheerdiensten.

Waarom kiezen voor Mach-IT.NET?

Al onze projecten beginnen met een goed gesprek. Want waarom hebt u ons benaderd? En wat verwacht u van onze ICT specialisten? Vaak heeft u als ondernemer al nagedacht over de problemen en al ideeën hoe deze op te lossen. U vertelt, wij luisteren en stellen kritische vragen.

Omdat wij graag maatwerk leveren. Vinden wij het erg leuk om met u mee te denken over uw bedrijfsvoering en hoe ICT daarin een toegevoegde waarde kan zijn. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom zijn onze ICT oplossingen dit ook niet!

Onze werkwijze “Maatwerk is een must & Check-Check-Dubbel-Check”

Een sprong in het diepe

Is er al een bestaande omgeving? Dan komen wij met plezier bij u langs om een sprong in het diepe te maken. Onze ICT specialisten gaan graag op onderzoek uit en maken een uitgebreide rapportage van uw netwerk, computersystemen en servers. Zo weten wij exact hoe uw netwerk is opgebouwd en komen wij nooit voor verrassingen te staan. Onze ICT Scan is gratis en geheel vrijblijvend.

In het kort

 • begrijpelijke taal

  Ons advies in duidelijke taal, zonder moeilijke termen

 • Kritische vragen

  Wij stellen kritische vragen om uw bedrijf te leren kennen

 • Werken samen

  Samen met u werken wij aan een passende oplossing

 • Check-Check-Dubbel-Check

  Duidelijkheid en zekerheid, wij controleren ons werk zorgvuldig

En de toekomst, blijft u bij ons?

Wat brengt de toekomst? Een storing of een soepel bedrijfsnetwerk? Ook in deze fase zijn wij graag betrokken bij uw onderneming. Wij beheren uw ICT op een professionele wijze. Dit doen wij door gebruik te maken van de techniek van vandaag, voorbereid op de ontwikkelingen van morgen!

Onze ICT-beheer diensten zijn beschikbaar op afroep (Systeem- & Netwerkbeheer) of met een permanent karakter (All-In One ICT). Wij kennen u, uw onderneming en uw medewerkers. Blijf dus niet rondlopen met problemen, maar stel ze aan ons. Laat ons ook na afloop van het project met u meedenken.

Ons advies

Ons advies is creatief en gebaseerd op een goed gesprek, onze sprong in het diepe en bijna 10 jaar ervaring. Bij het creëren van een ICT oplossing staat “Simply as possible” centraal. Wij combineren onze standaard oplossingen, bijvoorbeeld online desktops, met maatwerk en creëren ICT oplossingen die passen bij uw situatie. Ons advies ontvangt u in begrijpelijke taal, zonder moeilijke ICT termen en een duidelijk financieel overzicht!

Onze werkwijze; Check-check-dubbel-check

Check-Check-Dubbel-Check

Bevalt ons advies en wilt u graag zaken met ons doen? Dat vinden wij natuurlijk geweldig! In overleg met u gaan wij een projectplanning opstellen volgens het Check-Check-Dubbel-Check principe. Wij nemen nogmaals het project met u door en stellen de laatste kritieke vragen. In dit stadium maken wij graag kennis met uw collega’s en controleren wij of ons advies daadwerkelijk voldoet aan alle verwachtingen.

Zijn onze werkzaamheden afgerond? Dan komen wij graag bij u op de koffie. Samen met u en eventueel uw medewerkers, evalueren wij de gerealiseerde oplossing. Want als wij denken klaar te zijn.. Zijn we dan wel echt klaar? Daarom evalueren wij alle werkzaamheden en nemen alles stap voor stap met u door. Wij zijn pas klaar als u volledig tevreden bent met het resultaat!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

© Copyright - Mach-IT.NET