Cloud Back-Up: een kopie van al je belangrijke data en e-mail

Een back-up van je bestanden, e-mail en administratie; als ondernemer kun je echt niet zonder. Als je back-up goed geregeld is geeft dat rust en een goed gevoel. Cloud Back-Up helpt je door iedere dag een back-up te maken van de bestanden op je computer en de Microsoft Cloud. En omdat onze cloud back-up volledig automatisch werkt, hoef jij nergens meer naar om te kijken.

Vanaf € 3,30 per maand (voor basis bescherming)

iedere dag een

back-up van je

belangrijke data

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Cloud Back-Up: dagelijkse back-up van je computer en Microsoft 365

Een foutje is zo gemaakt! In de haast een verkeerd bestand bewerkt of een map verwijderd in plaats van verplaatst? Cloud Back-Up beschermt je data niet alleen tegen foutjes, maar ook tegen vervelende situaties zoals bijvoorbeeld een virus op je computer, brand op kantoor (of thuis) of diefstal van je laptop. En nog veel handiger: je hoeft niet meer zelf aan de slag met het maken van een back-up. Een externe harde schijf of USB-stick gebruiken voor je back-up is verleden tijd! Cloud Back-Up is beschikbaar voor computers en laptops met Microsoft Windows 10 en kan eenvoudig worden verbonden met Microsoft 365 clouddiensten.  

Back-up naar de cloud

Een kopie van al je belangrijke bestanden en e-mailberichten op een externe locatie. Geen gedoe met externe harde schijven.

Dagelijks automatisch

Back-up zonder gedoe: start automatisch als je verbinding hebt met internet. Je hoeft hier zelf niet aan te denken.

Snelle back-up

Alleen nieuwe en gewijzigde bestanden worden gekopieerd. Zo is de back-up sneller klaar en worden er minder Mb's verbruikt.

Eenvoudig herstellen

Met één druk op de knop een eerdere versie downloaden uit de back-up. Van een volledige map tot een los document.

Microsoft 365 back-up

Werkt samen met je Microsoft 365 diensten. Uit te breiden met back-ups van Teams, SharePoint, OneDrive en Outlook.

Cloud Back-Up

Al je back-ups worden opgeslagen in de cloud. Gewoon op onze eigen cloud server(s) in Rijen (Noord-Brabant).

Cloud Back-Up is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. Het beheer van de back-ups en de installatie van de software worden centraal door ons geregeld. Gaat er iets niet goed? Dan brengen wij je hier direct van op de hoogte. Zo ben je altijd zeker van een actuele back-up.

Maak je gebruik van OneDrive? Dan is een back-up van Microsoft 365 voldoende.

Worden al je documenten en afbeeldingen opgeslagen in OneDrive en heb je geen losse applicaties (zoals een boekhoudpakket) op je computer of laptop staan? Dan is een volledige back-up van je computer of laptop vaak niet nodig. Een dagelijkse back-up van je opslagruimte en diensten van Microsoft 365 is dan voldoende om je computer of laptop te herstellen bij calamiteiten. 

bescherm je 

microsoft 365 cloud

tegen dataverlies

Dagelijks een back-up van OneDrive, Exchange en meer

Een back-up maken van je zakelijke cloud, het klinkt misschien overbodig. Microsoft maakt dagelijks een back-up van al je bestanden en e-mailberichten. Maar deze back-up is alleen door Microsoft te gebruiken bij incidenten. Heb je per ongeluk zelf een bestand overschreven in OneDrive of een agenda van een collega gewist in Outlook? Dan kun je deze back-up niet gebruiken. Met de Microsoft 365 uitbreiding is ook de data op de Microsoft 365 cloud beschermd tegen foutjes en andere vervelende situaties. Onze back-up cloud server maakt dagelijks een externe kopie van de inhoud van je OneDrive, Outlook, Teams en meer.

Managed Back-Up: dé online back-up voor het MKB

Cloud Back-Up is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van een back-up van één computer of laptop tot je volledige Microsoft 365 cloud en server back-ups. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

Cloud Back-Up

Cloud Back-Up beschermt de data op je computers en laptops tegen verlies door ongelukjes, brand en diefstal. Natuurlijk inclusief installatie door onze experts.

€ 3,30 per maand (per computer)

Microsoft 365 Back-Up (optioneel)

Voeg Microsoft 365 toe aan het pakket om dagelijks een back-up te maken van SharePoint, OneDrive, Teams, Outlook en meer.

+ € 1,75 per maand (per gebruiker)

Server Back-Up (optioneel)

Een server in de cloud of op locatie? Voeg Server Back-Up toe om dagelijks een back-up te maken van je Windows Server.

+ € 7,99 per maand (per server)

Microsoft 365 Back-Up: Deze module helpt je om de data op je Microsoft 365 cloud te beschermen tegen dataverlies. Microsoft maakt slechts een beperkte back-up van je data en deze is alleen bedoeld voor calamiteiten bij Microsoft. Maak je zelf een foutje? Dan kun je deze niet gebruiken. Met Cloud Back-Up heb je wel een dagelijkse back-up van al je data en kun je eenvoudig één document of een volledige mailbox herstellen.

Server Back-Up: Met deze module beschik je dagelijks over een back-up van je Microsoft Windows Server. Bijvoorbeeld van je SQL-database voor het boekhoudpakket of de installatie van je applicatie-server. Deze module biedt ondersteuning voor: Microsoft Windows Server 2019, Microsoft SQL Server, MySQL server, MariaDB SQL-Server en meer.

Back-up zonder zorgen, automatische naar de cloud

Het klinkt misschien veilig: aan het einde van de dag een back-up maken op een externe harde schijf. Maar dat is het niet! Wat als je het vergeet? Of er breekt brand uit? Cloud Back-Up maakt iedere dag een back-up van al je belangrijke bestanden naar onze cloud servers. Deze cloud servers zijn geplaatst in ons eigen datacenter in Rijen. Je data gaat niet de grens over! Onze slimme software start één keer per dag op de achtergrond en verstuurt alleen de gewijzigde bestanden. Jij merkt hier helemaal niets van. En maak je gebruik van de Microsoft 365 back-up? Dan hoeft je computer niet aan te staan. Zo ben je altijd zeker van een reservekopie in geval van calamiteiten.

een back-up

naar de cloud

in Rijen (brabant)

Veel gestelde vragen over Cloud Back-Up

Wij werken samen met Synology voor het maken van back-ups van je computers, laptops, servers en Microsoft 365 cloud. Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten. Tijdens kantooruren kun je bellen met 0161 34 56 78 of mailen naar verkoop@mach-it.net

Ja en nee. Met een snelle internetverbinding zijn je bestanden sneller verzonden naar de cloud. De back-up is dan sneller klaar. Met een langzame internetverbinding duurt het uploaden langer, het is niet onmogelijk. Voor de eerste back-up (als al je bestanden verzonden moeten worden naar de cloud) is het aan te raden om een snellere verbinding te gebruiken.
Onze software maakt doorlopend back-ups van je computer en laptop. Mislukt er een back-up? Bijvoorbeeld omdat je tussendoor de computer afsluit of de verbinding met internet verliest? Dan gaat deze verder zodra je weer online bent. Mislukt je Microsoft 365 back-up? Dan krijgen onze specialisten een seintje en controleren ze de status binnen 1 werkdag.
Ja dat kan! Ben je een bestand of map kwijtgeraakt op je computer of laptop? Dan kun je deze eenvoudig via ons portaal downloaden. Heb je per ongeluk je mailbox gewist of je agenda verwijderd uit Microsoft 365? Dan kijken we even met je mee.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78