Cloud Desktop: een extern bureaublad als werkplek

Altijd en overal kunnen werken, het is steeds belangrijker. Thuis vanaf je laptop aan de keukentafel, op kantoor met je computer en onderweg even snel het CRM-pakket openen op je tablet. Cloud Desktop helpt je om plaats- en apparaat onafhankelijk te werken. Gewoon even inloggen op je computer, laptop, tablet of smartphone en je bent verbonden met je vertrouwde Windows omgeving. Cloud Desktop werkt ook met software waar géén cloud versie voor beschikbaar is.

Vanaf € 160,- per maand

werk altijd en

overal met je

eigen desktop

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Cloud Desktop: altijd en overal werken in de cloud

Werken in de cloud, we doen het allemaal. Van je Microsoft 365 abonnement tot de back-up van je bestanden. Een Cloud Desktop helpt je om volledig over te stappen naar de cloud. Met een Cloud Desktop maak je verbinding met een extern bureaublad op een van onze server(s) in Rijen. Met dit bureaublad werk je hetzelfde als met Microsoft Windows 10. Je maakt gebruik van de rekenkracht van onze server(s) en hebt geen snelle computer of laptop meer nodig. Op het bureaublad staan al je programma’s geïnstalleerd en bestanden opgeslagen. Met de Cloud Desktop werk je volledig in de cloud en staan er geen bestanden of programma’s opgeslagen op computers of laptops. 

Werken in de cloud

Met een extern bureaublad werk je volledig in de cloud. Ook met programma's waarvan geen cloud versie beschikbaar is.

Microsoft 365 geïntegreerd

Op het externe bureaublad werk je met de desktop versies van Microsoft 365, Microsoft Teams en meer.

Werkt op alle apparaten

Even inloggen en je bent verbonden. De Cloud Desktop werkt op computers, laptops, tablets en smartphones.

Altijd en overal

Je werkt wanneer het jou uitkomt en op iedere locatie met een internetverbinding. Altijd veilig dankzij versleuteling.

Krachtige server(s)

Geen last meer van trage computers. Je externe bureaublad staat op krachtige servers met snelle glasvezelverbindingen.

Slimme beveiliging

Al je data op één centrale locatie met up-to-date beveiliging, slimme firewalls en 24/7 monitoring door specialisten.

Cloud Desktop is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. De cloud desktops zijn ondergebracht op onze eigen cloud servers in Rijen. Wij verzorgen de levering en het beheer van de hard- en software. Zo ben je er zeker van dat je altijd op een up-to-date en veilige cloud server werkt.

een krachtige

en up-to-date

cloud server

Een extern bureaublad op een krachtige server in de cloud

Even inloggen op je computer, laptop, tablet of smartphone en je bent verbonden met een extern bureaublad in de cloud. Op dit bureaublad werk je hetzelfde als op je Windows 10 computer of laptop. Het grote verschil is dat je bestanden en programma’s veilig staan opgeslagen in de cloud en niet op je eigen harde schijf. Je maakt gebruik van de rekenkracht van de server, snelle glasvezelverbindingen en alle ingebouwde beveiligingen. De Cloud Desktop werkt ook met oudere apparaten en is goed te combineren met privé laptops voor bijvoorbeeld thuiswerken.

Cloud Desktop: de volledige cloud oplossing voor het MKB

Cloud Desktop is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van één extern bureaublad in de cloud tot een volledig bedrijfsnetwerk met meerdere gebruikers en applicaties. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Cloud Desktop

Op de Cloud Desktop installeren we al je applicaties en bestanden. De standaard desktop is geschikt voor maximaal 5 gebruikers. Het basis pakket bevat o.a.:

vanaf € 165 per maand

Extra gebruiker(s)

Heb je meer dan 5 gebruikers? Voeg per gebruiker deze module toe voor extra licenties en capaciteit op het externe bureaublad.

+ € 18,99 per maand (per gebruiker)

Remote Desktop via Web

Werken vanaf iedere locatie zonder installatie? Voeg deze module toe om gebruik te maken van Remote Desktop via je browser.

+ € 2,30 per maand (per gebruiker)

Extra gebruiker(s): Maak je met meer dan 5 mensen verbinding met het externe bureaublad? Dan heb je extra capaciteit (werkgeheugen, opslagruimte) en licenties nodig. Deze module bevat o.a. de benodigde licenties en uitbreiding van de cloud server.

Remote Desktop via Web: Maak je gebruik van een Bring-Your-Own-Device beleid? Maak het inloggen dan gemakkelijker met een Remote Desktop sessie van de browser. Even inloggen en je hebt toegang vanaf ieder willekeurig apparaat. Zonder ingewikkelde installaties of VPN-verbindingen. 

Werkt op al je apparaten en samen met Microsoft 365

Het externe bureaublad is volledig geïntegreerd in je Microsoft 365 omgeving. Met één gebruikersaccount krijg je toegang tot het externe bureaublad, maak je verbinding met je Exchange Mailbox en werk je samen in Microsoft Teams. En op het externe bureaublad heb je met één druk op de knop toegang tot je eigen software zoals bijvoorbeeld SnelStart, KING, Exact Globe Next, Order-Direct en meer. Maak je verbinding vanaf een Windows apparaat? Dan kun je gewoon printen op je eigen printer zonder ingewikkelde installaties of procedures.

werken zoals

jij dat wilt op

al je apparaten

Veel gestelde vragen over Cloud Desktop

Een server in de cloud? Wij gebruiken onze eigen cloud server(s) in Rijen en Steenbergen. Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78. Natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar op verkoop@mach-it.net.

Bijna alle zakelijke software werkt met het externe bureaublad. Heb je een database nodig? Bijvoorbeeld voor je boekhoudpakket, project management of CRM systeem? Dan is dit mogelijk. Op het externe bureaublad kun je gebruik maken van MS SQL, MySQL en MariaDB databases.
Nee, je hebt geen nieuwe computer nodig om met de cloud desktop te werken. Het externe bureaublad werkt prima oudere apparaten. Uit veiligheidsoverwegingen is het wel aan te bevelen om tenminste Windows 10 te gebruiken.
Jazeker, het Microsoft 365 pakket is volledig geïntegreerd in het externe bureaublad. Je kunt op het bureaublad gewoon gebruik maken van de desktop versies van de Microsoft applicaties.
Ja, maar je kunt iedere gebruiker maar één keer inloggen. Werk je op je computer op kantoor en wil je verder werken op je tablet of laptop? Dan switch je eenvoudig van apparaat zonder alles af te sluiten en opnieuw op te starten.
Nee, dat regelen wij voor je! Wij beheren je cloud server alsof het een werkplek is. Dat betekent dat wij telkens de laatste updates installeren, je helpen bij vragen en telkens de beveiliging controleren.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78