Microsoft 365: Onmisbare cloud voor ondernemers

Even snel een e-mailtje beantwoorden, die ene belangrijke offerte afronden en tussendoor een boeking ontvangen via de website. Jij bent altijd in beweging en de Microsoft 365 clouddiensten helpen je hierbij. Van een professionele mailbox in de cloud tot slimme tools om samen te werken en het je favoriete Office-pakket op je computer, laptop, tablet en smartphone.

Vanaf € 3,65 per maand (e-mail only)

chatten, mailen,

online vergaderen

en het office-pakket

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Microsoft 365: meer dan Word, Excel en Outlook

Word, Excel, PowerPoint en Outlook.. Op kantoor kun je niet meer zonder deze applicaties. Een offerte opstellen in Word, een kostprijsberekening maken in Excel en je vergadering ondersteunen met een presentatie in PowerPoint. Microsoft 365 is meer dan deze applicaties. Van cloud opslagruimte in OneDrive tot Microsoft Teams en Exchange Online om samen te werken met collega’s en externe contactpersonen. Microsoft 365 is beschikbaar vanaf één mailbox tot een volledige cloudoplossing voor MKB-bedrijven. Zo is er altijd een oplossing die bij je past. Microsoft helpt je om overal productief te zijn; op de computer op kantoor, thuis op je laptop en onderweg op je smartphone of tablet.

Microsoft 365

Hét cloud abonnement voor ondernemers. Van zakelijke e-mail tot slimme oplossingen zoals Teams.

E-mail en agenda's

Blijf in contact met klanten, leveranciers en collega’s: overal toegang tot je e-mail, contacten en agenda met Exchange Online.

Word, Excel en meer

Een licentie voor je favoriete Office applicaties (Word, Excel, Outlook en meer) en toegang tot slimme cloud oplossingen.

Eenvoudig samenwerken

Werken alsof je op kantoor zit: deel bestanden, chat met elkaar en organiseer online meetings met Microsoft 365.

Boost je bedrijf

Maak gebruik van handige tools om het werk leuker te maken: automatiseer taken, ontvang online reserveringen en meer.

Altijd en overal

Even inloggen en je krijgt op al je apparaten toegang tot de Microsoft Cloud. Van computer tot tablet en smartphone.

* Beschikbare functies zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Neem voor de volledigheid contact met ons op.

Microsoft 365 is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. De inrichting en het beheer is centraal door ons geregeld. Zo ben je er zeker van dat je het maximale uit Microsoft 365 haalt en heb je één aanspreekpunt voor al je vragen.

samenwerken

altijd en overal

in verbinding

Handige clouddiensten maken (samen)werken makkelijk

Met Microsoft 365 kun je meer dan alleen een brief typen in Word of een berekening maken in Excel. Microsoft 365 is een verzameling van slimme functies en handige clouddiensten van Microsoft. Perfect op elkaar afgestemd om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heb je met Exchange Online altijd en overal toegang tot je mailbox, contactpersonen en agenda. Sla je bestanden op in de cloud met OneDrive en werk je samen met collega’s aan projecten in Microsoft Teams en Sharepoint. En wil je nog meer automatiseren? Dan kun je gebruik maken van aanvullende diensten zoals Microsoft Power Automate, Bookings en meer.

Microsoft 365: het zakelijk cloud abonnement

Microsoft 365 is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van Microsoft 365 Business Basic met één mailbox in de cloud tot Microsoft 365 Business Premium met het volledige Office-pakket en uitgebreide clouddiensten. Weet jij niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Microsoft 365 Exchange Online

Heb jij genoeg aan een zakelijke mailbox? Met Exchange Online beschik je over een mailbox in de cloud. Beantwoord e-mails via je browser en syncroniseer eenvoudig je mobiele apparaten.

€ 3,65 per maand (per gebruiker, jaar abonnement)

Microsoft 365 Business Standard

Heb jij het volledige Office-pakket nodig op je computer of laptop? Met Business Standard heb je toegang tot het online en offline Office-pakket, beveiligde cloudopslag, zakelijke e-mail en meer.

€ 10,60 per maand (per gebruiker, jaar abonnement)

Microsoft 365 Business Basic

Heb jij genoeg aan de online versie van Office? Met Business Basic heb je toegang tot Word, Excel, PowerPoint en Outlook via je browser, beveiligde cloudopslag en Microsoft Teams.

€ 5,10 per maand (per gebruiker, jaar abonnement)

Microsoft 365 Business Premium

Heb jij meer beveiliging nodig? Met Business Premium beschik je over het volwaardige Office-pakket en alle cloud diensten, aangevuld met bescherming tegen bedreigingen en apparaatbeheer.

€ 18,90 per maand (per gebruiker, per maand)

Microsoft 365 Exchange Online: Dit abonnement omvat een Exchange Mailbox met 50Gb opslagruimte. Met dit abonnement krijg je alleen toegang tot de Outlook Web-applicatie en synchronisatie op je computer, laptop, tablet en smartphone. Er zijn geen licenties inbegrepen voor online of offline Office toepassingen.

Microsoft 365 Business Basic: Dit abonnement omvat een Exchange Mailbox met 50Gb opslagruimte, 1TB opslagruimte in OneDrive en toegang tot de webversies van Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) en Microsoft Teams. Er zijn geen licenties inbegrepen voor bureaubladversies van Microsoft Office.

Microsoft 365 Business Standard: Dit abonnement omvat een Exchange Mailbox met 50Gb opslagruimte, 1Tb opslagruimte in Onedrive, online en offline toegang tot Office, Microsoft Teams, Microsoft Bookings en handige tools om samen te werken zoals SharePoint en Teams. Er zijn licenties inbegrepen voor bureaubladversies op Microsoft Windows 10 en Mac.

Microsoft 365 Business Premium: Dit abonnement omvat alles van Microsoft 365 Business Standard en is aangevuld met extra diensten zoals Microsoft Intune om computers, laptops en mobiele apparaten op afstand te beheren en Azure Information Protection om je bedrijfsgegevens te beschermen tegen lekken en kwaadwillenden.

Managed Microsoft 365: meer dan het abonnement alleen

Microsoft Teams, Bookings en Power Automate. Natuurlijk weet jij wat Microsoft Office Word is en hoe je met Outlook werkt. Maar al die andere termen? Die klinken ingewikkeld. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met Managed Microsoft 365 verzorgen wij het beheer en de inrichting van je Microsoft cloud. Van het instellen van de gebruikersaccounts tot uitgebreid advies welke tools het beste passen bij je bedrijf. En natuurlijk helpen wij je om de clouddiensten van Microsoft te gebruiken op je computer, laptop, tablet en smartphone. Zo bespaar jij tijd en maak je altijd optimaal gebruik van je Microsoft 365 abonnement.  

altijd een 

cloud expert

in de buurt

Veel gestelde vragen over Microsoft 365

Microsoft 365: chatten, mailen, online vergaderen en het Office-pakket. Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78. Natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar op verkoop@mach-it.net.

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag. Is data opslaan in de cloud wel veilig? Het antwoord is: ja, het is veilig. Misschien zelfs veiliger dan wanneer je je data opslaat op een server in je eigen pand. Wij maken gebruik van de beste firewalls en antivirussoftware en ook ons datacenter (het pand) is uitermate goed beveiligd. De kans dat je gegevens zoekraken, gewist worden, gecorrumpeerd raken of gestolen worden is nihil.
Microsoft had in 2018 verschillende abonnementen en licenties voor particulier en zakelijk gebruik. Om de verwarring minder groot te maken heeft Microsoft de namen van de zakelijke producten gewijzigd. Office 365 is Microsoft 365 geworden. Een verzamelnaam voor de Office-producten en zakelijke cloud toepassingen.
Office 365 Business-abonnementen zijn nu Microsoft 365 Business-abonnementen. Nieuwe naam, meer voordelen, zelfde prijs.

Office 365 Business Essentials is nu Microsoft 365 Business Basic.
Office 365 Business Premium is nu Microsoft 365 Business Standard.
Microsoft 365 Business is nu Microsoft 365 Business Premium.
Office 365 Business is nu Microsoft 365-apps voor bedrijven.
Ja, voor het gebruik van Microsoft 365 heb je een eigen domeinnaam nodig. Je bent echter niet verplicht om de e-mail diensten van Microsoft 365 te gebruiken. Je kunt Microsoft 365 dus naast je bestaande e-mailserver gebruiken.
De producten van Microsoft 365 werken op alle recente (3 jaar of jonger) computers, laptops, smartphones en tablets. Wij bieden echter geen volledige ondersteuning voor producten van Apple. Voor sommige functionaliteiten (zoals extern beheer) zijn aanvullende licenties zoals Windows 10 Professional nodig.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78