Direct hulp nodig? Bel 0161 34 56 78 of stuur een e-mail verkoop@mach-it.net

ict en cloud wit

Op zoek naar een ICT of Cloud oplossing? Direct een prijsindicatie!

ICT en cloud blijven altijd  maatwerk. Het liefst gaan we daarom persoonlijk met je in gesprek om een offerte op te stellen. Wil je alvast een indicatie van je kosten per maand? Dat kan! Op deze pagina ontdek je alle opties. Maak je keuze en ontvang razendsnel een prijsindicatie in je mailbox. Wil je hulp bij het invullen van de calculator? Bel dan 0161 345678 of laat hier een terugbelverzoek achter.  

ict en cloud

oplossingen voor

leuke bedrijven

GET STARTED

0$

Bedankt voor je aanvraag!

De cijfertjes...

Ons alles-in-één pakket helpt jou vooruit! Wij onderhouden niet alleen je computers, laptops en cloud. Maar helpen je ook met bijvoorbeeld de installatie van je WiFi en om beter (en sneller) te werken met ict en cloud.

Vertel ons hoeveel computers en laptops je gebruikt. Dit is inclusief de thuiswerkplekken en exclusief mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Hoeveel medewerkers maken gebruik van een computer of laptop? Delen meerdere gebruikers één werkplek, bijvoorbeeld in de werkplaats? Tel dan 1 gebruiker.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Microsoft 365

Werken in de cloud begint met een Microsoft 365 abonnement. Of het nu gaat om een zakelijke mailbox in de cloud, opslagruimte in OneDrive of het volledige Microsoft Office-pakket: wij regelen de installatie en configuratie voor je.

- +
1

Microsoft 365 Business Basic

Heb jij genoeg aan een zakelijke mailbox in de cloud? Met Business Basic beschik je over Microsoft Exchange, OneDrive en de online versie van Office.

- +
1

Microsoft 365 Business Standard

Werk je liever met Office op je computer of laptop? Met Business Standard heb je één licentie voor 5 apparaten, aangevuld met slimme cloud functies.


- +
1

Microsoft 365 Business Premium

Met Business Premium beschik je over het volwaardige Office-pakket en alle cloud diensten, aangevuld met bescherming tegen bedreigingen.

Geen Microsoft 365

Heb je geen licentie nodig? Dan kun je deze optie aantikken. Wij helpen je nog steeds met vragen over Microsoft Office op je computer of laptop.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Cyber Security

Indringers.. ook via internet liggen ze dagelijks op de loer. Een verkeerd linkje aanklikken kan al genoeg zijn. Als ondernemer is het belangrijk om je tegen vervelende invloeden van buitenaf te beschermen. Bitdefender Endpoint Protection helpt je daarbij.

- +
1

Endpoint Protection

Endpoint Protection beschermt al je computer(s), laptop(s) en bestanden tegen vervelende virussen, malware en aanvallen van buitenaf.

- +
1

Full Disk Encryption (Optie)

Met Full Disk Encryption bescherm je al de data op je computer(s) tegen fysieke diefstal en verlies door al je bestanden te versleutelen.


- +
1

Advanced Threat Security (Optie)

Met Advanced Threat Security ben je nog beter beschermd. Dankzij de slimme gedragsmonitor grijpt ATS in vóór het virus actief is op je pc.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Cloud Back-Up

Een back-up van je documenten, afbeeldingen, administratie en zakelijke mailbox. Als ondernemer kun je niet zonder. Een goed geregelde back-up geeft je rust en een goed gevoel. Cloud Back-Up helpt je door volledig geautomatiseerde back-ups te maken.

- +
1

Cloud Back-Up

Met Cloud Back-Up bescherm je de data op je computer(s) tegen ongelukjes en verlies door brand en diefstal. Dagelijks een automatische back-up naar de cloud.

- +
1

Microsoft 365 Back-Up

Met de Microsoft 365 uitbreiding is ook je Microsoft 365 Cloud beschermd tegen verlies van data. Dagelijks een automatische back-up van je mailbox en OneDrive.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Password Manager

Wachtwoorden... de grootste ergernis op kantoor. We raken ze kwijt of gebruiken telkens hetzelfde wachtwoord. Met Passit Cloud beheer je eenvoudig al je wachtwoorden. Bovendien helpt Passit je bij het kiezen van unieke en sterke wachtwoorden. Zonder ingewikkelde apps, gewoon in je browser!

Passit Cloud Basis (optie)

Veilig wachtwoorden opslaan? Met Cloud Basis krijg je met maximaal 5 accounts toegang tot Passit in onze cloud. Gewoon via je browser en smartphone.

Teams Upgrade (optie)

Een groter team of wachtwoorden delen met klanten of leveranciers? Met de Teams Upgrade kun je tot wel 25 accounts aanmaken en veilig wachtwoorden delen.

You need to select an item to continue

Volgende stap

VoIP voor de Zaak

Bellen… we doen het allemaal en steeds meer. Van een telefoontje naar een collega tot het beantwoorden van vragen van klanten. Met VoIP voor de Zaak maak je gebruik van een telefoon in de cloud en ben je altijd en overal bereikbaar op je vaste telefoonnummer.

VoIP in de Cloud

Met een telefooncentrale in de cloud ben je goed bereikbaar op kantoor. Bellen en gebeld worden via internet, zonder dure telefoonlijnen of speciale internetverbindingen.

- +
1

Smartphone integratie

Altijd en overal bellen en gebeld worden met je vaste telefoonnummer? Activeer Smartphone Integratie en maak gebruik van de slimme app voor Android en iOS.


Hoeveel landelijke (085/088) of regionale (bijv. 0161/076/013) telefoonnummers heb je in gebruik? Het verhuizen van telefoonnummers is altijd gratis.

Per VoIP account kun je één VoIP telefoontoestel op kantoor of thuis activeren. Een gedeeld toestel (bijvoorbeeld bij de receptie) telt als één account.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Cloud VPN

Altijd en overal gebruik maken van een veilige internetverbinding? Cloud VPN beschermt je internetverbinding tegen afluisteren en omleidingen. Even inloggen en je hebt verbinding met een vertrouwd netwerk. Zo bescherm je al het internetverkeer en je zakelijke cloud tegen vervelende bedreigingen.

- +
1

Cloud VPN (optioneel)

Met Cloud VPN maak je gebruik van een VPN-client op je computer, laptop, tablet en smartphone. De software werkt op Windows, Android en iOS en ondersteunt maximaal 2 gelijktijdige verbindingen.

Eigen IP-adres (optioneel)

Met Cloud VPN deel je het IP-adres met meerdere gebruikers. Heb je liever een privé IP-adres voor jou en je medewerkers? Activeer dan deze uitbreiding en maak altijd gebruik van een vast privé IP-adres uit Nederland.

You need to select an item to continue

Volgende stap

Mogen wij je e-mailadres?

The final estimated price is :

Nog één laatste stap. Vul hieronder je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag. Binnen 3 minuten ontvang je een prijsindicatie in je mailbox. Dit geeft je alvast een idee van de kosten per maand. ICT en clouddiensten blijven echter maatwerk! Daarom nemen altijd nog even contact met je op om de berekening te bespreken.  

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen naar aanleiding van de prijsindicatie.  

Samenvatting

Omschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting:
Totaal:

Ik wil de prijsindicatie per e-mail ontvangen

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78