Passit Cloud: één online kluis voor al je wachtwoorden

Je wil even snel inloggen, maar je bent je wachtwoord vergeten. Dat is balen! Gelukkig kun je een reset aanvragen, maar dat kost een hoop tijd. Met de Passit Cloud is het herstellen en hergebruiken van wachtwoorden verleden tijd. Met één mastercode krijg je op al je apparaten toegang tot al je wachtwoorden. En met de plug-in voor Microsoft Edge, Google Chrome en Firefox ben je met één druk op de knop ingelogd op iedere inlogpagina.

Vanaf € 19,99 per maand (voor 5 gebruikers)

wachtwoorden

veilig opslaan

en delen

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Password Manager: veilig wachtwoorden opslaan en delen

Een groot deel van ons leven speelt zich inmiddels online af. We bestellen via webshops, doen onze boekhouding online en maken gebruik van de cloud. Al deze accounts hebben een uniek en sterk wachtwoord nodig. Het liefst nog met leestekens en cijfers. En deze allemaal onthouden? Dat is onmogelijk. Passit helpt je hierbij door je wachtwoorden veilig op te slaan in onze cloud. Maak je een account aan of log je voor de eerste keer in? Dan kun je ervoor kiezen om je gegevens op te slaan. Al je wachtwoorden worden beschermd met één mastercode, tweefactor authenticatie (2FA) en encryptie. En natuurlijk kun je alle wachtwoorden veilig delen met één of meerdere collega’s

Persoonlijke kluis

Al je wachtwoorden worden opgeslagen in één kluis. Kies zonder problemen voor sterkere (langere) wachtwoorden.

Deel met collega's

Kies zelf welke wachtwoorden je deelt met één of meerdere collega's en werk eenvoudig samen.

Tweefactor authenticatie (2FA)

Je persoonlijke kluis is altijd beschermd met één mastercode en tweefactor authenticatie via je smartphone.

Werkt in je browser

Passit heeft een plugin voor Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox. Knippen en plakken is niet nodig.

Inloggen met één klik

Bezoek je een van je favoriete websites? Met één druk op de knop vult Passit je sterke wachtwoord in.

Opslag in de cloud

Al je gegevens worden opgeslagen in de cloud. Gewoon op onze eigen cloud server(s) in Rijen.

Passit Cloud is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één ict-beheer abonnement. Wij helpen je bij de installatie van de plug-in, verzorgen het onderhoud van de servers en helpen je bij het kiezen van de juiste wachtwoorden. Zo kun jij veilig gebruik maken van accounts op internet.

wij kunnen je

wachtwoord

niet inzien

Al je wachtwoorden op één plaats met strenge encryptie

Het klinkt misschien tegenstrijdig om al je wachtwoorden op één locatie op te slaan. Je wachtwoord is het enige wat tussen jouw gegevens en criminelen in staat. Toch is het risico van zwakke en hergebruikte wachtwoorden vele malen hoger. Passit maakt gebruik van geavanceerde encryptie om al je wachtwoorden en gebruikersnamen beveiligd op te slaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een unieke persoonlijke sleutel per account. Alleen jij hebt deze sleutel! Wij kunnen je wachtwoord dus niet lezen. Verlies je deze sleutel? Dan is je kluis onherstelbaar beschadigd. Wij helpen je met handige tips om je sleutel veilig op te slaan.

Password Manager: Passit Cloud voor kleine- en middelgrote teams

Passit Cloud is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van het basispakket met maximaal 5 gebruikers tot een uitgebreide installatie met eigen domeinnaam en SSL-certificaat. Weet je niet zo goed wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

Passit Cloud by Mach-IT (basis)

Al je wachtwoorden op één locatie. Eenvoudig toegankelijk vanaf je computer, laptop, tablet en smartphone. Het basispakket geeft je toegang tot onze Passit Cloud met maximaal 5 gebruikers. Je hebt hiervoor een eigen domeinnaam nodig (bijv. jansenenjansen.nl). 

€ 19,99 per maand (inclusief 5 gebruikers)

Teams-upgrade (optioneel)

Meer gebruikers nodig? Voeg de teams-upgrade toe aan je basispakket en maak met maximaal 25 collega’s gebruik van Passit.

+ € 19,99 per maand (max. 25 gebruikers)

Business-upgrade (optioneel)

Een eigen domeinnaam gebruiken? Voeg de business-upgrade toe aan het basispakket en maak met 99 collega’s gebruik van Passit.

+ € 39,99 per maand (per computer)

Teams-upgrade: Heb je meer dan 5 unieke gebruikers? Upgrade dan naar Passit Cloud Teams. Je kunt dan maximaal 25 unieke accounts aanmaken. Alle accounts dienen gebruik te maken van een zakelijk e-mailadres met dezelfde domeinnaam (bijvoorbeeld a.jansen@jansenenjansen.nl en p.pietersen@jansenenjansen.nl). 

Business-upgrade: Heb je meer dan 25 unieke gebruikers of ga je de password manager delen met externe opdrachtgevers? Upgrade dan naar Passit Cloud Business. Je krijg dan toegang tot een privé Passit omgeving op je eigen domeinnaam en SSL-certificaat. Je kunt maximaal 99 gebruikersaccounts aanmaken. 

De voordelen van een password manager in de cloud

Met Passit Cloud heb je altijd en overal toegang tot je wachtwoordenkluis en de wachtwoorden die door collega’s met jou zijn gedeeld. En heb je even geen verbinding met onze cloud? Dan staan de laatst gebruikte wachtwoorden opgeslagen op je computer of laptop. De hosting van de Passit Cloud wordt door ons verzorgd. Je data staat veilig en versleuteld opgeslagen in Nederland en gaat niet de grens over. Wij maken gebruik van eigen servers die zijn geplaatst in ons datacenter in Rijen. Onze ICT-specialisten beheren de cloud, maken dagelijks back-ups en monitoren de servers 24 uur per dag.

offline en online

beschikbaar op

al je apparaten

Veel gestelde vragen over Passit Cloud Password Manager

Wij werken samen met Passit voor het veilig opslaan van wachtwoorden. Heb je een vraag over deze dienst? Kijk dan even tussen de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78 of een e-mail sturen naar verkoop@mach-it.net

Dat heb je zelf in de hand! Wij kunnen je wachtwoord niet lezen. Je wachtwoord is namelijk beveiligd opgeslagen met een persoonlijke sleutel. Deze sleutel is alleen opgeslagen op apparaten die jij hebt ingelogd. Je kunt je wachtwoord(en) wel delen met collega's. Heb je een wachtwoord gedeeld? Dan kan je collega het wachtwoord lezen.
Ja, iedereen heeft een password manager nodig. Heb je geen password manager? Dan kies je sneller voor hetzelfde wachtwoord of kortere (eenvoudigere) wachtwoorden. Je loopt dan meer risico op datalekken.
Deze functie is te beperkt voor zakelijk gebruik. Met een wachtwoordmanager krijg je als bedrijf grip op wachtwoorden die zijn gedeeld met collega's. Gaat een werknemer uit dienst? Dan kan de toegang tot systemen snel en eenvoudig worden ingetrokken of gewijzigd.
Wij helpen je voorkomen dat je de persoonlijke sleutel kwijtraakt. Hier hebben wij handige tips voor. Raak je toch per ongeluk je persoonlijke sleutel kwijt en ben je het wachtwoord van je account vergeten? Dan is de inhoud van je kluis niet meer te lezen. Wij kunnen je dan ook niet meer helpen om de toegang te herstellen.
Helaas, dat gaat niet. Passit verkopen wij als onderdeel van ons alles-in-één pakket. Ons business-model laat het niet toe om producten zoals Passit los te verkopen.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78