Smart WiFi: Altijd een snelle draadloze internetverbinding

Op kantoor, in de vergaderruimte en in het magazijn. In alle hoekjes van je bedrijf wil je gebruik maken van WiFi. Of het nu is om de voorraad te registeren op je tablet of om een presentatie te casten op de TV in de vergaderruimte. Met Smart WiFi heb je dekking in heel je bedrijf en wordt de bandbreedte eerlijk verdeeld. Smart WiFi bestaat uit minimaal 2 en maximaal 20 access points.

Vanaf € 3,00 per maand (voor basis bescherming)

goed ontvangst

in alle hoeken

van je kantoor

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Smart WiFi: draadloos internet voor bedrijven

WiFi… we hebben het iedere dag nodig. Het werkt ontzettend goed of het is de grootste frustratie op kantoor. En zonder draadloos internet werken? Dat lukt echt niet meer. Smart WiFi helpt je om in alle hoekjes van het bedrijf verbonden te zijn met internet. Alle Access Points zijn 24/7 verbonden met onze cloud. Onze cloud zorgt ervoor dat je altijd gebruik maakt van de juiste kanalen, de internetverbinding eerlijk wordt verdeeld over al je apparaten en je zonder onderbrekingen van A naar B kunt lopen. Smart WiFi bestaat uit een netwerk van tenminste 1 en maximaal 20 Access Points en is geschikt voor bedrijfsruimtes zoals kantoren, fabrieken, magazijnen en horeca. En natuurlijk is er een gescheiden WiFi netwerk beschikbaar voor bezoekers en gasten.

Snelle verbinding

Access Points met 2,4Ghz en 5Ghz ondersteuning. Behaal download snelheden tot wel 1300Mbps via 5Ghz.

Zonder onderbrekingen

Dankzij mesh-techniek blijf je altijd verbonden met het dichtstbijzijnde Access Point. Ook als je van A-naar-B loopt.

Cloud Controller

Onze cloud controller bewaakt het WiFi-netwerk en schakelt automatisch naar andere kanalen om prestaties te verbeteren.

Eerlijk verdeelt

Onze controller verdeelt de WiFi-verbinding eerlijk over alle apparaten. Zo heeft iedereen een stabiele verbinding.

WiFi voor gasten

Activeer het gescheiden netwerk voor bezoekers en geef zonder twijfel en risico de code van je WiFi-netwerk.

Groot dekkingsgebied

Smart WiFi is eenvoudig uit te breiden met extra Access Points voor WiFi in alle hoekjes. Verbindt tot wel 20 satellieten.

Smart WiFi is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één ict beheer abonnement. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en de maandelijkse updates. Zo kun jij altijd en overal gebruik maken van een veilige en snelle WiFi-verbinding.

altijd een

wifi punt bij 

je in de buurt

Op al je apparaten verbinding met het sterkste WiFi-punt

Van het kantoor tot de vergaderruimte en in het magazijn. Overal wil je zonder beperkingen gebruik kunnen maken van WiFi. Smart WiFi maakt gebruik van moderne Mesh-Technologie. Deze technologie vormt met meerdere satellieten één groot WiFi netwerk. Loop je met je tablet van je kantoor naar het magazijn? Dan schakelt je apparaat automatisch over naar de dichtstbijzijnde satelliet zonder dat jij hier iets van merkt! De satellieten zijn onderling via een kabel of draadloos verbonden en geplaatst op strategische plekken binnen je bedrijf. Heb je ergens geen bereik? Dan kan het netwerk eenvoudig worden uitgebreid met een extra zender.

Smart WiFi: de zorgeloze WiFi oplossing voor bedrijven

Smart WiFi is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De opties variëren van een eenmalige aankoop van één Access Point tot een onderhoudsplan voor je volledige WiFi omgeving.  Weet jij niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

Smart WiFi (basis)

WiFi in alle hoeken van je kantoor, winkel, restaurant, magazijn en/of werkplaats. In het basispakket zitten standaard 2 AccessPoints met een bereik van +/- 200m2 of 2 verdiepingen van 100m2. Altijd inclusief installatie en periodiek onderhoud dankzij onze Cloud Controller.

€ 175,- eenmalig (2 access points met installatie)
+ € 1,49 per Access Point per maand

Extra Access Point (optioneel)

Niet overal bereik? Voeg een extra Access Point toe aan je basis pakket en breidt de dekking van je WiFi-netwerk uit.

€ 99 eenmalig per Access Point
+ € 1,49 per Access Point per maand

Eigen Cloud Controller (optioneel)

Heb je meer dan 10 Access Points? Upgrade dan naar een eigen cloud controller en gebruik extra slimme functies. 

€ 69 eenmalig per locatie
+ € 7,50 per Cloud Controller per maand

Eigen Cloud Controller: Heb je meer dan 10 Access Points of wil je ook switches en routers toevoegen aan de controller? Met een eigen controller krijg je zelf als beheerder toegang. Je hebt dan inzage in je WiFi-netwerk en kunt gebruik maken van bijvoorbeeld HotSpots voor het aanbieden van betaalde WiFi-toegang. Handig voor kleinere flexwerkplekken, campings etc. 

WiFi voor je eigen apparaten en Gasten-WiFi voor bezoekers

Mag ik even op de WiFi? Die vraag heb je vast al vaker gekregen. Geef jij dan zomaar de code? Met de code van de WiFi krijg je direct toegang tot je bedrijfsnetwerk. Bezoekers kunnen bij je router, printer, scanner, sonos speaker en misschien zelfs wel de gedeelde mappen van je bedrijfsnetwerk. Met Smart WiFi kun je met een gerust hart de code van je WiFi-gastnetwerk delen. Dit netwerk is speciaal ingericht voor tijdelijke verbindingen. Zo kun je bezoekers van je showroom of gasten in het restaurant zonder zorgen toegang geven tot internet. De WiFi-verbindingen zijn volledig gescheiden en gasten hebben alleen toegang tot internet.

gratis wifi

voor gasten

als extra service

Veel gestelde vragen over zakelijke WiFi

Wij werken met apparatuur van Ubiquiti en TP-link voor het opzetten van stabiele en betrouwbare WiFi-netwerken in zakelijke omgevingen. Heb je een vraag hierover? Misschien staat je vraag hieronder. Heb je een andere vraag? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78 of per e-mail naar verkoop@mach-it.net.

Jazeker! Smart WiFi is een uitbreiding op je bestaande internetverbinding. Het kan zonder problemen op het modem of de router van je provider aangesloten worden. We schakelen wel al je andere WiFi-punten (zoals de ingebouwde WiFi op het modem/router) uit om de prestaties te verbeteren.
Nee helaas. WiFi is nog steeds niet sterk genoeg om door dikke of goed geïsoleerde muren te komen. Heb je alleen maar dikke muren en deuren? Dan heb je mogelijk wel bekabeling nodig. We plaatsen dan 1 Access Point per ruimte.
Ja, Smart WiFi kan ook worden ingezet voor ondernemers met een kantoor aan huis. We scheiden dan het privé netwerk en het zakelijke netwerk. Zo zijn de telefoons, tablets en laptops van de kids geen risico meer voor je bedrijfsdata.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78