Hulp nodig? Bel en download Hulp op Afstand voor Windows

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Dan kunnen wij op afstand met je meekijken op je computer of laptop. Download het onderstaande programma en bel met onze servicedesk voor hulp op afstand.

hulp op afstand

wanneer jij het

nodig hebt

Hulp op Afstand: zo helpen wij je op afstand

Een vraag over Microsoft 365 of een probleem met je printer? Hulp op Afstand is vaak de uitkomst om kleine ongemakken snel te verhelpen. Heb je graag dat wij even met je meekijken? Dan mag je ons altijd bellen. Kunnen we je niet direct helpen? Dan maken we een afspraak. Voor Hulp op Afstand maken wij gebruik van SimpleHelp. Dit programma werkt op computers met Windows 8 en nieuwer.

Stap 1: Sluit alles af wat voor ons niet belangrijk is
Als wij met je meekijken zien we alles wat op je scherm staat. Dat is meestal niet nodig. Sla daarom al je bestanden op en sluit de programma’s af die wij niet hoeven te zien. 

Stap 2: Download onze hulp op afstand software
Maak je gebruik van Windows 8 of hoger? Dan kun je de software eenvoudig downloaden met de knop hierboven.

Stap 3: Start het programma en accepteer de voorwaarden
Blader op je computer of laptop naar de locatie waar je het bestand hebt opgeslagen. Klik dubbel op het bestand en accepteer onze voorwaarden.

Stap 4: Neem contact op met onze servicedesk
Ben je er klaar voor? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wij kunnen je verder helpen met het opstarten van de sessie en het beantwoorden van je vragen.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78