Met regelmaat delen wij berichten over ict en cloud diensten

ICT en cloud blijven dagelijks in beweging. Het bijhouden van al deze wijzigingen kan soms een dagtaak zijn! Daarom delen wij op onze blog de belangrijkste berichten met onze relaties. Van wijzigingen in Office 365 tot aangepaste openingstijden en handige tips hoe je eenvoudig tijd kunt besparen door slimmer te gaan werken. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de berichten in je inbox.

Algemeen

ChatGPT training

Haal jij al het meeste uit ChatGPT? Geef je nu op voor onze training en til je productiviteit naar een hoger niveau.

Lees verder »
Internetverbindingen

De voordelen van glasvezelinternet voor jouw bedrijf

Glasvezelinternet wordt steeds populairder en steeds meer bedrijven stappen over op deze razendsnelle verbinding. Maar waarom zou jouw bedrijf ook moeten overstappen naar glasvezelinternet? In dit blogbericht zetten we de voordelen voor jou op een rijtje.

Lees verder »
Algemeen

Vanaf nu bereikbaar via WhatsApp!

Naast bellen en mailen kun je nu ook eenvoudig appen met onze servicedesk. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op ons vertrouwde nummer: 0161 34 56 78.

Lees verder »

Testbericht

Wil je verder lezen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief Ik ga akkoord met het privacybeleid en geef toestemming om mijn naam en e-mailadres te

Lees verder »
Algemeen

Even voorstellen… Ralph

Mail of bel je ons met een IT vraag? Dan heb je voortaan grote kans dat je antwoord krijgt van Ralph. Ralph is nieuw in ons team. We stellen hem graag even aan je voor.

Lees verder »
Algemeen

Fijne feestdagen en een goed nieuwjaar!

Wij willen bij deze graag alle klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening van het afgelopen jaar. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gezond en zakelijk goed 2022.

Lees verder »
Algemeen

Veranderingen in 2022

In het nieuwe jaar zullen onze facturen er wat betreft opmaak en lay-out wat anders uit gaan zien. Ook zal het oude telefoonnummer van ons kantoor in Dongen (0162 219 000) worden afgesloten.

Lees verder »
Algemeen

Aanpassing tarieven Microsoft 365

Voor het eerst sinds de lancering van Microsoft 365, heeft Microsoft een prijsverhoging aangekondigd van verschillende Microsoft 365 diensten. Om in lijn te blijven met de nieuwe adviesprijzen, zullen ook wij de prijzen van onze Microsoft 365 diensten verhogen.

Lees verder »
Tips & Trucs

Dowload nu: whitepaper ict en cloud voor starters

Start jij binnenkort met je eigen bedrijf? Dan komt er vast veel op je af. Met ‘De Ultieme Gids over ICT en Cloud voor starters’ heb je alle zaken die je moet regelen op het gebied van ict en cloud overzichtelijk op een rij. Vraag hem nu gratis aan.

Lees verder »
ICT service

Mach-IT: nieuwe hardware zonder gedoe

Via onze webshop kun je voortaan eenvoudig een bestelling plaatsen voor computers, laptops, randapparatuur en accessoires. Wij leveren de hardware op afspraak af bij jou op kantoor en zorgen dat alles werkt. Van je winkelwagen naar je bureau, zonder gedoe!

Lees verder »
Algemeen

Hulp op Afstand verandert per 21 juni 2021

Onze software voor Hulp op Afstand wijzigt per 21 juni 2021. Beheren wij jouw computer(s)? Dan wordt de nieuwe software automatisch geïnstalleerd. Heb je je computer(s) in eigen beheer, dan vragen we je bij je eerstvolgende supportverzoek het nieuwe Hulp op Afstand programma te downloaden.

Lees verder »
Algemeen

In de praktijk: het vergeten wachtwoord…

Kom je na het weekend op kantoor, is je wachtwoord verlopen. Een situatie die helaas voor veel van ons herkenbaar is. Maar waarom is het regelmatig veranderen van je wachtwoord nodig en hoe zorg je ervoor dat je je wachtwoord niet meer vergeet te wijzigen?

Lees verder »
Algemeen

Pinksteren gesloten

Vanwege Pinksteren zijn we maandag 24 mei gesloten. Heb je tijdens onze sluiting een dringende storing? Dan kun je altijd bellen met onze storingsdienst. Om onze storingsdienst te bellen heb je een speciale pincode nodig. Deze pincode krijg je bij een serviceabonnement en geeft je buiten kantooruren direct toegang tot onze helpdesk medewerkers.

Lees verder »
Algemeen

Password Manager: veilig wachtwoorden opslaan en delen

Met de Passit Cloud module is het herstellen en hergebruiken van wachtwoorden verleden tijd. Met één mastercode krijg je op al je apparaten toegang tot al je wachtwoorden. En met de plug-in voor Microsoft Edge, Google Chrome en Firefox ben je met één druk op de knop ingelogd op iedere inlogpagina.

Lees verder »
Algemeen

Veilig mailen met FileCap

Met deze nieuwe module beveilig je al je e-mail berichten met sterke versleuteling, schakel je eenvoudig SMS-verificatie in en voorkom je het lekken van data. Gewoon via Outlook of je favoriete browser.

Lees verder »
Algemeen

Even voorstellen… Nick

Mail of bel je ons met een IT vraag? Dan heb je voortaan grote kans dat je antwoord krijgt van Nick. Nick is nieuw in ons team en komt per 15 maart onze servicedesk versterken. We stellen hem graag even aan je voor.

Lees verder »
Zakelijke e-mail

Een zakelijk emailadres maken

Ga jij binnenkort starten met je eigen bedrijf? Gefeliciteerd! Je bedrijfsnaam weet je waarschijnlijk al, maar heb je ook al nagedacht over een zakelijk emailadres?

Lees verder »
Algemeen

Je telefoon kwijt; wat nu?

We kunnen niet meer zonder onze smartphone. Maar het kán gebeuren dat je hem toch kwijtraakt. Hoe kun je de schade beperken? Wij geven je twee tips!

Lees verder »
Algemeen

4 tips voor een leukere Blue Monday

De derde maandag van januari is uitgeroepen tot Blue Monday: een dag waarop het leven even wat minder leuk lijkt. Wij geven je een paar tips om deze dag wat leuker te maken.

Lees verder »
Algemeen

Nationale Tulpendag

Pluk de dag! Kom langs voor een brainstormwandeling en bewonder meteen de kleurrijke tulpen bij de ingang van ons nieuwe kantoor in Rijen.

Lees verder »
Algemeen

Overstappen op glasvezel? Of nog niet?

De internetproviders hebben het er druk mee: het aanleggen van nieuwe glasvezelnetwerken. Ze beloven 10 tot wel 200 keer snellere internetverbindingen. Dus snel overstappen! Of toch niet?

Lees verder »
Algemeen

We zijn verhuisd: een vliegende start in het Aeroparc!

We maken een vliegende start in het Aeroparc in Rijen! Een week eerder dan gepland hebben we ons nieuwe kantoor in het Smart Up Business Center in gebruik genomen. Onze telefoonnummers en e-mailadressen zijn hetzelfde gebleven, maar vergeet je niet ons bezoekadres aan te passen?

Lees verder »
Algemeen

Klantverhaal: WiFi voor de Zaak

Je bent pas voor jezelf gestart, je hebt een laptop aangeschaft met een office abonnement, je gebruikt geen ingewikkelde softwarepakketten en alles werkt naar volle tevredenheid. Kunnen wij dan nog iets voor je betekenen? Zeker wel! Zo hielpen we Paul met goede WiFi voor zijn bedrijf.

Lees verder »
Algemeen

De ideale werkomgeving – volgens Mach-IT

Mensen in managementposities en werknemers in groeimarkten verwachten de beste technologie om bij hun huidige werkgever te blijven, anders overwegen ze een andere baan. Maar wat is dan de beste technologie? En hoe ziet de ideale werkomgeving eruit? In dit blog geven wij onze visie.

Lees verder »

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78