Met regelmaat delen wij berichten over ict en cloud diensten

ICT en cloud blijven dagelijks in beweging. Het bijhouden van al deze wijzigingen kan soms een dagtaak zijn! Daarom delen wij op onze blog de belangrijkste berichten met onze relaties. Van wijzigingen in Office 365 tot aangepaste openingstijden en handige tips hoe je eenvoudig tijd kunt besparen door slimmer te gaan werken. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de berichten in je inbox.

Algemeen

Even voorstellen… Nick

Mail of bel je ons met een IT vraag? Dan heb je voortaan grote kans dat je antwoord krijgt van Nick. Nick is nieuw in ons team en komt per 15 maart onze servicedesk versterken. We stellen hem graag even aan je voor.

Lees verder »
Zakelijke e-mail

Een zakelijk emailadres maken

Ga jij binnenkort starten met je eigen bedrijf? Gefeliciteerd! Je bedrijfsnaam weet je waarschijnlijk al, maar heb je ook al nagedacht over een zakelijk emailadres?

Lees verder »
Algemeen

Je telefoon kwijt; wat nu?

We kunnen niet meer zonder onze smartphone. Maar het kán gebeuren dat je hem toch kwijtraakt. Hoe kun je de schade beperken? Wij geven je twee tips!

Lees verder »
Algemeen

Nationale Tulpendag

Pluk de dag! Kom langs voor een brainstormwandeling en bewonder meteen de kleurrijke tulpen bij de ingang van ons nieuwe kantoor in Rijen.

Lees verder »
Algemeen

Dag 2020, hallo 2021!

2020 is in alle opzichten een vreemd jaar geweest. Een jaar van uitersten. Een jaar van tegenslag, maar ook een jaar voor nieuwe kansen. Wij wensen jou en je medewerkers een goed en vooral gezond nieuwjaar!

Lees verder »
Algemeen

We zijn verhuisd: een vliegende start in het Aeroparc!

We maken een vliegende start in het Aeroparc in Rijen! Een week eerder dan gepland hebben we ons nieuwe kantoor in het Smart Up Business Center in gebruik genomen. Onze telefoonnummers en e-mailadressen zijn hetzelfde gebleven, maar vergeet je niet ons bezoekadres aan te passen?

Lees verder »
Algemeen

Klantverhaal: WiFi voor de Zaak

Je bent pas voor jezelf gestart, je hebt een laptop aangeschaft met een office abonnement, je gebruikt geen ingewikkelde softwarepakketten en alles werkt naar volle tevredenheid. Kunnen wij dan nog iets voor je betekenen? Zeker wel! Zo hielpen we Paul met goede WiFi voor zijn bedrijf.

Lees verder »
Algemeen

De ideale werkomgeving – volgens Mach-IT

Mensen in managementposities en werknemers in groeimarkten verwachten de beste technologie om bij hun huidige werkgever te blijven, anders overwegen ze een andere baan. Maar wat is dan de beste technologie? En hoe ziet de ideale werkomgeving eruit? In dit blog geven wij onze visie.

Lees verder »

Even sparren met een expert?
Bel ons op 0161 34 56 78