Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel, mail of app met ons!

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur. Bezoek alleen op afspraak.

kletsen over bits

en bytes? bellen

of een bakkie?

Stuur ons een e-mailbericht

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je graag een offerte ontvangen? Laat dan een bericht achter via dit formulier. Ben je al klant bij ons? Stuur dan een e-mail naar service@mach-it.net. Bellen of appen mag natuurlijk ook op 0161 34 56 78.

Veel gestelde vragen

Je bent altijd welkom tijdens kantooruren! Bel vooraf even om telleurstellingen te voorkomen.

Ons kantoor is gevestigd op het oude Ericssonterrein in Rijen. Wij zitten in het Smart Up Business Center (volg de bordjes op het terrein). 

Mach-IT
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Ben je er? Druk dan even op de intercom om je te melden. Dan doen wij de deur voor je open.

Dat is een lastige vraag! Wij repareren computers en laptops maar beperkt. Dat wil zeggen: problemen met de software kunnen wij zonder problemen verhelpen. En de basis componenten (zoals een harde schijf of videokaart) kunnen wij zonder problemen vervangen (bij computers). Daarom bekijken we per vraag of wij de reparatie uit kunnen voeren. 

Je hebt hiervoor wel een alles-in-één abonnement nodig. 

Helaas, sinds 2018 leveren wij onze diensten uitsluitend nog aan ondernemers. Wij adviseren je om een computerwinkel in de omgeving te benaderen. 

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78