Wij helpen mkb-bedrijven om beter te werken met ict en cloud oplossingen

Ondernemers vooruit helpen, dát is wat wij doen. Sinds 2004 helpen wij kleine- en middelgrote bedrijven om meer te halen uit hun ict en cloud oplossingen. Ons hechte team van professionals legt de focus op het bouwen van langdurige klantrelaties. We zijn toegewijd, onafhankelijk en hebben kennis van zaken. Wij komen niet met standaard oplossingen uit een boekje en durven creatief te denken. Onze kracht is het samenbrengen van mensen en technologie.

omdat wij vinden

dat ict en cloud

anders kan

Even sparren met een expert?
Bel ons op 0162 219 000

Wij zijn enthousiast​

Gaan iedere dag met plezier naar ons werk en vinden het erg leuk om betrokken te zijn bij onze klanten. We stellen ons graag op als collega, als sparring partner of als helpende hand.

ICT is onze passie

ICT is niet alleen ons beroep maar ook onze passie. Op de hoogte blijven, onderzoek doen en aanpakken. Onze passie drijft ons om nog creatiever en vindingrijker te zijn.

Wij zijn goed in...

Luisteren, de juiste vragen stellen en de juiste oplossing vinden. Wij laten ons niet beperken door leveranciers of partners. We zoeken de kortste weg naar het beste resultaat.

Wat we doen...

We gaan uitdagingen aan, werken aan mooie oplossingen en zorgen ervoor dat het werkt. We beheren je computers, servers, telefoons, netwerken en beveiliging.

Van hosting provider naar ict en cloud voor de zakelijke markt

Zoals de meeste tech bedrijven is Mach-IT begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Vanaf zijn zolderkamer startte Michael in 2004 met het bouwen en hosten van websites. Al snel namen de werkzaamheden toe en groeide Michael’s hobby uit tot een eenmanszaak: de eerste eigen server, in het datacenter van Redbus in Amsterdam, was een feit. Tot 2007 werden hostingdiensten regionaal aangeboden onder de naam Prime Webhosting.

Het bedrijf liep goed, maar Michael miste de verbinding tussen mensen en techniek. Het contact met ondernemers, en vooral met eindgebruikers. Het op weg helpen van gebruikers, het geven van advies en het ondersteunen bij meer uitdagende ICT-vragen gaven Michael meer voldoening dan het online houden van websites. Het was tijd om het roer om te gooien: stap voor stap werd de eenmanszaak uitgebreid tot een ICT-bedrijf, dat in 2007 omgedoopt werd in ‘Mach-IT’.

Inmiddels is Mach-IT doorgegroeid naar een volwassen alles-in-één partner voor ICT, cloud en telecom. Het team van Mach-IT bestaat op dit moment uit 10 ervaren en enthousiaste specialisten. We hebben een ruim kantoor (+/-350m2) met eigen werkplaats, vergader- en workshopruimtes en meerdere datacenter locaties voor het aanbieden van eigen cloud diensten. En de passie voor ICT? Die is gebleven!

Geen producten in je winkelmand.

Bel mij terug!