omdat wij vinden

dat ict en cloud

anders kunnen

Wij zijn een beetje anders dan alle andere ICT-bedrijven

Bij ons vind je geen uurtje-factuurtje constructies of consultants met hoge uurtarieven. Wat wel? Een samenwerking gebouwd op een vast bedrag per maand. Zo kunnen wij echt betrokken zijn bij je bedrijf, de tijd nemen voor alle grote en kleine vragen en jou en je medewerkers echt vooruit helpen. Wij zijn een hecht team van enthousiaste professionals en komen niet met standaard oplossingen uit een boekje, maar durven creatief te denken. Onze kracht is het samenbrengen van mensen en technologie.  

wij-zijn-enthousiast-over-ict-en-cloud-150x150

Wij zijn enthousiast​

Gaan iedere dag met plezier naar ons werk en vinden het erg leuk om betrokken te zijn bij onze klanten. We stellen ons graag op als collega, als sparring partner of als helpende hand.

ict-is-onze-passie-150x150

ICT is onze passie

ICT is niet alleen ons beroep maar ook onze passie. Op de hoogte blijven, onderzoek doen en aanpakken. Onze passie drijft ons om nog creatiever en vindingrijker te zijn.

wij-zijn-goed-in-de-juiste-vragen-stellen-150x150

Wij zijn goed in...

Luisteren, de juiste vragen stellen en de juiste oplossing vinden. Wij laten ons niet beperken door leveranciers of partners. We zoeken de kortste weg naar het beste resultaat.

wat-we-doen-is-ondernemers-helpen-met-ict-en-cloud

Wat we doen...

We gaan uitdagingen aan, werken aan mooie oplossingen en zorgen ervoor dat het werkt. We beheren je computers, servers, telefoons, netwerken en beveiliging.

Michael Gulickx: van webhoster naar ict-beheerder om mensen en technologie met elkaar te verbinden

Zoals de meeste ICT-bedrijven is Mach-IT een uit de hand gelopen hobby. Vanaf mijn zolderkamer ben ik in 2004 gestart met het bouwen van websites. Al snel volgde de eerste servers in het Redbus (datacenter) in Amsterdam en verkocht ik webhosting en domeinnamen onder de naam Prime Webhosting. Mijn bedrijf liep goed… Toch miste ik het contact met ondernemers en eindgebruikers. Websites in de lucht houden was niet echt mijn ding.

Daarom was het in 2007 tijd om het roer om te gooien. Langzaam heb ik mijn hostingbedrijf uitgebreid tot een ICT bedrijf en uiteindelijk de naam veranderd naar Mach-IT. Eindelijk kon ik mijn ei kwijt met ICT-beheer en ICT-advies. Sinds 2012 run ik, samen met een hecht team, Mach-IT en is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen ICT-partner. Iedere dag weer ben ik trots op mijn team en de mooie projecten die wij mogen uitvoeren.

Even voorstellen: team Mach-IT

Betteke

Marketing & Sales

Jordy

ICT-beheerder

Nick

ICT-beheerder

Ralph

Maria

Office Manager

Thomas

Programmeur

Dennis

Datacenter & Netwerk

Bengel

Manager Afleiding

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78