Cloud VPN: een veilige verbinding naar de cloud

Jij bent flexibel en je bedrijfsnetwerk is dat ook. Maar kun je overal veilig verbinding maken? Met onze VPN-servers werk je altijd en overal via een beveiligde verbinding. Het verkeer tussen je apparaat en onze cloud, is versleuteld en niet af te luisteren. Met één druk op de knop is je verbinding beveiligd en krijg je toegang tot beschermde delen van je bedrijfsnetwerk of cloud. Cloud VPN werkt op je computer, laptop, tablet en smartphone.

Vanaf € 2,75 per maand (per gebruiker)

werk altijd en

overal via een

veilige verbinding

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

VPN-verbinding: meer dan een beveiligde verbinding

Overal kunnen werken… het wordt steeds belangrijker. Een paar dagen per week thuis aan de keukentafel of snel nog even het CRM-pakket opstarten bij de klant aan tafel. Onze VPN-servers versleutelen je internetverkeer en beschermen je cloudapplicaties tegen vervelende invloeden van buitenaf. Je cloudapplicaties (bijv. Remote Desktop en Microsoft 365) zijn niet meer toegankelijk vanaf onbekende netwerken. Met één druk op de knop maak je verbinding met een vertrouwd netwerk en krijg je toegang tot bijvoorbeeld je externe bureaublad, Microsoft 365, Sharepoint of OneDrive voor bedrijven.

Sterke VPN-codering

Al het verkeer tussen je apparaat en de cloud is gecodeerd om afluisteren door kwaadwillenden te voorkomen.

Verbinding met één klik

Geen ingewikkelde handelingen: één keer installeren en met 1 klik een veilige verbinding starten.

Grip op de cloud

Bescherm je data tegen kwaadwillenden door inloggen alleen mogelijk te maken vanaf kantoor en via onze Cloud VPN.

Vast IP-adres

Maak altijd gebruik van hetzelfde IP-adres uit Nederland. Waar je ook bent. Vanaf je computer, laptop en smart device.

Zonder vertragingen

Snelle verbindingen dankzij moderne software. Download en upload met snelheden van 20 tot 80mbps.

Cloud VPN

Alle VPN-servers staan in onze eigen cloud in Rijen. Geen buitenlandse leveranciers of verbindingen buiten Nederland.

Cloud VPN is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. Het beheer van de VPN-verbindingen en het onderhoud is centraal door ons geregeld. Zo ben je er zeker van dat je altijd gebruik maakt van een veilige verbinding met een IP-adres uit Nederland.

geschikt voor

computer, tablet

en smartphone

Met één druk op de knop een beveiligde verbinding

Je cloud staat boordevol met belangrijke informatie die niet zomaar iedereen mag lezen. Informatie die je goed wilt beschermen. Door de toegang te beperken tot vertrouwde netwerken (bijvoorbeeld je internetverbinding op kantoor en onze VPN-servers), creëer je een extra obstakel voor kwaadwillenden. Is het netwerk niet vertrouwd? Dan is inloggen niet mogelijk. De Cloud VPN is eenvoudig te installeren op computers, laptops, tablets en smartphones. Met één druk op de knop zet je een beveiligde verbinding op. Zo verandert iedere internetverbinding in een vertrouwd netwerk en krijg je zonder ingewikkelde handelingen toegang tot je cloud of bedrijfsnetwerk.

Cloud VPN: de betaalbare zakelijk VPN oplossing

Cloud VPN is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van één gebruikersaccount tot een private cloud server voor maximaal 50 gebruikers. Weet je niet zo goed wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

Cloud VPN (basis)

Even inloggen en je bent beschermd tegen afluisteren en je hebt toegang tot de zakelijke cloud diensten. Het basispakket geeft je met één account toegang vanaf je computer, laptop, tablet en smartphone. Inclusief 2 gelijktijdige verbindingen.

€ 2,75 per maand (per account)

Eigen IP-adres (optioneel)

Liever gebruik maken van een eigen IP-adres voor jouw bedrijf? Upgrade voor een private IP-adres.

+ € 11,49 per maand

Business-upgrade (optioneel)

Een eigen VPN-server in de cloud? Upgrade naar business voor maximaal 50 gebruikers en een private IP-adres.

+ € 32,49 per maand (min. 10, max. 50 gebruikers)

Eigen IP-adres: maak je een account aan op onze VPN-servers? Dan krijg je dynamisch één vast IP-adres toegewezen. Dit IP-adres deel je met maximaal 50 gebruikers van andere bedrijven. Heb je liever een privé IP-adres? Met deze upgrade deel je het externe IP-adres alleen met je eigen collega’s.

Business-upgrade: Heb je meer dan 10 gebruikers en wil je gebruik maken van een eigen IP-adres? Met de business upgrade krijg je toegang tot een eigen VPN-server in de cloud en kun je met maximaal 50 gebruikers tegelijktijdig verbinding maken.

Cloud VPN: altijd een vast IP-adres uit Nederland

Internet via VPN langzaam? Met onze Cloud VPN oplossing maak je gebruik van een veilige, snelle en stabiele VPN-verbinding in onze eigen cloud in Rijen. Wij maken gebruik van de laatste software technologieën en state-of-the-art hardware. Zo behaal je, afhankelijk van je internetverbinding, snelheden tussen 20 en 80Mbps. Meer dan voldoende om grote bestanden te uploaden, een film te kijken op Netflix of zonder beperkingen te werken op een extern bureaublad of Microsoft 365. Wij onderhouden de VPN-servers, jij hoeft alleen maar verbinding te maken. En natuurlijk maak je altijd gebruik van hetzelfde IP-adres.

cloud vpn

zonder zorgen

en investeringen

Veel gestelde vragen over VPN-verbindingen

Een VPN-verbinding is meer dan een icoontje op je bureaublad. Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78. Natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar op verkoop@mach-it.net.

Ja en nee. Klinkt misschien lastig, maar dat is het niet. Maak je gebruik van VPN als extra beveiliging? Dan hebben alle medewerkers die op afstand in mogen loggen een account nodig. Mag een medewerker alleen op kantoor inloggen? Dan is een zakelijk VPN-account niet noodzakelijk.
Een VPN-verbinding is een beveiligde tunnel tussen jouw apparaat en het internet. Via een VPN verbinding wordt al je internetverkeer versleuteld verstuurd. Dit heeft als voordeel dat je anoniem op internet zit, je niet afgeluisterd kunt worden en je toegang krijgt tot afgeschermde bronnen.
Nee! Je hoeft op ieder apparaat maar één keer per 90 dagen in te loggen. Ben je ingelogd en wil je opnieuw verbinding maken? Dan druk je een keer op het icoontje om verbinding te maken. Je kunt op afstand (via onze website) de machtigingen om in te loggen intrekken. Bijvoorbeeld als je je laptop verliest.
Maakt je bedrijf gebruik van de cloud? Bijvoorbeeld een extern bureaublad of Microsoft 365? Dan zijn deze bronnen vaak afgeschermd. Je kunt buiten kantoor dan niet zomaar inloggen. De VPN-verbinding maakt van je privé internet thuis of in het hotel een vertrouwde verbinding. Je kunt dan alsnog alle onderdelen van het bedrijfsnetwerk benaderen.
Nee, dat kunnen wij niet. Wij hebben geen logboekregistraties of trackers aanstaan op de VPN-servers. Wij kunnen dus niet zien welke websites je bezoekt en welke diensten je gebruikt. Wel kunnen we zien of je verbinding hebt met de VPN-servers.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78