Cloud VoIP: altijd en overal bellen en gebeld worden

Alleen bereikbaar zijn op kantoor? Dat is al lang niet meer van deze tijd. Ook thuis, onderweg en op je flexplek beantwoord je telefoontjes en bel je zelf even een offerte na. Met een telefooncentrale in de cloud ben je altijd en overal bereikbaar. Cloud VoIP helpt je om plaats en apparaat onafhankelijk te werken. Zo bel je op kantoor met een VoIP toestel, werk je thuis met een softphone op je laptop en gebruik je onderweg de app op je smartphone. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding

Vanaf € 24,99 per maand

goed bereikbaar

op je zakelijke

telefoonnummer

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Zakelijke VoIP: een telefooncentrale in de cloud

Bellen… we doen het allemaal en steeds meer. Van een telefoontje naar je collega’s tot het beantwoorden van vragen van klanten. Met Cloud VoIP ben je bereikbaar zoals jij dat wilt. Je maakt gebruik van een telefooncentrale in de cloud en je belt altijd (ook thuis en onderweg) met je zakelijke telefoonnummer. Zo ben je altijd bereikbaar, zonder met iedereen je 06-nummer te delen. De telefooncentrale heeft meerdere slimme functies om je inkomende oproepen te stroomlijnen. Zo kun je gebruik maken van openingstijden, wachtrijen, keuzemenu’s en Whatsapp for Business. Heb je al een telefoonnummer? Dan kun je deze gewoon verhuizen naar de Cloud VoIP centrale. 

VoIP in de Cloud

Geen speciale internetverbinding, dure telefoonlijnen of eigen telefooncentrale nodig. Een vast bedrag per maand.

VoIP toestel op kantoor

Op kantoor (of thuis) kun je gebruik maken van een draadloos of bekabeld VoIP toestel. Alle gangbare merken worden ondersteunt.

Slimme functies

Van doorschakelen bij geen gehoor tot slimme wachtrijen en keuzemenu's. Alle functies zijn inbegrepen in het basispakket.

Tekst naar Spraak-service

Liever niet zelf je voicemail of openingstijden inspreken? Maak gebruik van onze gratis tekst naar spraak service.

Gebruik openingstijden

Bereikbaar zijn of juist even niet. Met automatische openingstijden speel je een bericht of schakel je de beller door.

Werkt op al je devices

Dankzij de cloud ben je altijd en overal bereikbaar. De VoIP centrale werkt op je computer, laptop, tablet en smartphone.

Cloud VoIP is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. De VoIP centrales zijn ondergebracht bij onze partner Bereik. Wij verzorgen het traject van aanvraag tot levering en ondersteunen je bij het slim inzetten van VoIP binnen je bedrijf. Zo ben je altijd zeker van een up-to-date en passende telefonie oplossing.

bereikbaar zijn

of juist even niet

met openingstijden

Je zakelijke telefoonnummer op een centrale in de cloud

Bellen en gebeld worden, het lijkt zo simpel. Toch is het voor veel bedrijven een uitdaging. Want hoe blijf je bereikbaar zonder de 06-nummers van je medewerkers te delen? De telefooncentrale in de cloud helpt je om de inkomende en uitgaande telefonie in te richten zoals jij dat wilt. Zo maak je eenvoudig gebruik van openingstijden, krijgen bellers na 17:00 uur een voicemail of bandje en maak je gebruik van slimme groepen om gesprekken in de juiste volgorde te behandelen. Alles wat je nodig hebt om bereikbaar te zijn is een werkende internetverbinding.

VoIP voor de Zaak: altijd een passende oplossing

VoIP voor de Zaak is een centraal beheerde telefonie oplossing. Wij leveren deze in samenwerking met onze partner Bereik. De abonnementen variëren van één of meerdere toestellen op kantoor tot een volledige oplossing met apps voor Windows, Android en iOS. Weet jij niet zo goed welk pakket bij je past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Cloud VoIP

Bellen en gebeld worden in de cloud. Een zakelijke telefonie oplossing met alle belangrijke functies, waaronder: bellen via internet, doorschakelen, wachtrijen, keuzemenus en meer. Geschikt voor de meeste VoIP toestellen, tablets en smartphones.

€ 24,99 per maand
+ € 2,50 per toestel (per maand)

Extra telefoonnummer (optioneel)

Heb je niet genoeg aan één nummer? Je kunt extra landelijke (085/088) of regionale (0161/076) nummers aanvragen.

€ 1,50 per maand (per telefoonnummer)

Licentie voor pc, tablet en smartphone

Altijd en overal bereikbaar zijn? Voeg deze module toe en krijg toegang tot de Windows, Android en iOS app.

€ 1,00 per maand (per gebruiker)

VoIP voor de Zaak is een beheerde dienst en bieden wij in samenwerking met onze partner Bereik aan. Wij verzorgen het beheer en onderhoud van je toestellen en denken met je mee hoe VoIP het beste ingezet kan worden binnen je bedrijf. Cloud VoIP is een aanvulling op ons alles-in-één pakket en niet los verkrijgbaar. 

Werkt op je vaste VoIP toestel en op al je (mobiele) apparaten

Op kantoor bel je met een vast of draadloos VoIP toestel, thuis aan de keukentafel gebruik je een laptop met headset en onderweg maak je gebruik van de Android of iOS app voor je smartphone. De telefooncentrale is toegankelijk en past in bijna iedere situatie. En ben je even niet bereikbaar? Dan schakel je de telefoon eenvoudig zelf door naar een collega, antwoordservice of voicemail. En heb je al een VoIP toestel op kantoor? Dan hoef je meestal geen nieuw toestel te kopen. De VoIP centrale ondersteunt vrijwel alle VoIP toestellen.

bellen en gebeld

worden zoals jij

dat graag wilt

Veel gestelde vragen over zakelijke VoIP

Wij werken samen met Bereik voor het leveren van VoIP diensten. Heb je een vraag over bellen via internet of een telefooncentrale in de cloud? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen of wil je graag advies? Dan kun je ons tijdens kantooruren bellen op 0161 34 56 78. Je kunt dan direct de mogelijkheden van de telefooncentrale ervaren. Natuurlijk mag je ook met ons mailen op verkoop@mach-it.net.

Nee, je hebt geen speciale internetverbinding. De VoIP toestellen werken vanaf iedere internetverbinding. Vaste IP-adressen of gescheiden netwerken zijn overbodig. Wel is het handig dat je voldoende snelheid hebt. Ga je bellen via VoIP? Dan kijken we altijd eerst even samen naar je internetverbinding. In de meeste gevallen voldoet deze aan alle vereisten.
Ja, het behouden van je zakelijke telefoonnummer is mogelijk. Het verhuizen van je telefoonnummer is in de meeste gevallen gratis. Bereik biedt bedrijvennummers (088/085) en regionale telefoonnummers (0162/013/076) aan. Overige (0800/0900/0906) kunnen niet bij Bereik worden ondergebracht.
Jazeker, je kunt inkomende telefoontjes op verschillende manieren doorschakelen: op het moment dat jij dat wilt via de app op je smartphone, als onderdeel van de ring groep (altijd) of op basis van openingstijden.
Nee, een investering in een telefooncentrale is niet nodig. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van een centrale in de cloud. En omdat je een alles-in-één abonnement bij ons afneemt is de installatie kosteloos. Zijn je VoIP-toestellen niet meer geschikt? Dan moet je deze mogelijk wel opnieuw aanschaffen.
Ja en nee. Je kunt bellen via je computer, laptop, tablet en smartphone. Een VoIP toestel is in principe niet nodig. Toch adviseren wij altijd om tenminste één of twee VoIP toestellen te installeren. Zo ben je bereikbaar als je laptop het even niet doet, Windows updates aan het installeren is of als je net iets te laat binnenkomt op kantoor en nog op moet starten.
Ja, als je gebruik maakt van het softwarepakket voor Windows kun je gebruik maken van een plug-in in je browser. Je kunt dan klikken op telefoonnummers op websites, in je online crm-pakket of in de zoekresultaten in Google.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78