Veel gestelde vragen over het alles-in-één ict abonnement

Is het alles-in-één abonnement echt alles-in-één? Kunnen jullie mij op afstand helpen of hoelang loopt het abonnement? De meest gestelde vragen over het ict abonnement en onze dienstverlening kun je hieronder terugvinden. Staat je vraag er niet bij of wil je een persoonlijke toelichting? Neem dan gerust contact met ons op! Tijdens kantooruren kun je bellen met 0161 34 56 78 of mailen naar informatie@mach-it.net.

Jazeker! Het alles-in-één pakket is zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers. Als ZZP’er ben je al druk genoeg met je eigen werk. Wij helpen je vooruit met goed onderhoud en denken met je mee. Zo helpen we bijvoorbeeld om automatisch je facturen in te boeken of handig e-mails te archiveren.
Jazeker! Het alles-in-één pakket is speciaal samengesteld voor bedrijven tot 25 medewerkers. Wij helpen jou en je medewerkers vooruit met hulp op afstand, service op locatie en we denken met jullie mee. Van het automatiseren van inkoopfacturen tot het archiveren van documenten.
Wij doen niet aan kleine lettertjes en ingewikkelde constructies. Ons alles-in-één pakket is daarom maandelijks opzegbaar. Soms komt het voor dat we een langere eerste termijn afspreken. Bijvoorbeeld omdat wij al je computers kosteloos opnieuw inrichten. Dan vragen we om voor tenminste 6 maanden het abonnement af te sluiten. Voor modules (zoals Microsoft 365) kunnen afwijkende termijnen worden gehanteerd.
Wij werken graag langdurig en zonder op de klok te kijken met je samen. Samen zoeken naar een oplossing of net even wat meer tijd besteden aan die ene vraag. Daarom passen eenmalige opdrachten en uurtje-factuurtje constructies niet zo goed bij ons. Je hebt al een abonnement vanaf € 27,50 per maand!
Jazeker! Komen we bij je langs? Dan brengen wij hier geen kosten voor in rekening. Er zijn wel uitzonderingen: namelijk vestigingen buiten ons werkgebied, incidentele bezoeken aan bijvoorbeeld een privéadres van een medewerker of projectlocaties. Natuurlijk brengen we je vooraf op de hoogte van deze kosten.
Jazeker, onze arbeidsuren zijn inbegrepen in het alles-in-één abonnement. Wij proberen je in eerste instantie op afstand te helpen. Lukt dat niet? Dan komen we gewoon naar je toe. Ook dat is inbegrepen. We vertrouwen erop dat er geen misbruik word gemaakt van onze “gastvrijheid”.
Helaas, wij bieden sinds 2018 geen diensten meer aan particulieren. Je kunt bij ons niet terecht voor computerservice of computerreparatie.
Ja en nee. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Wij komen de computer of laptop bij je ophalen en brengen hem weer terug als de reparatie is afgerond. De arbeidsuren en het transport zijn inbegrepen in je abonnement. Moet er hardware vervangen worden? Dan brengen we je vooraf op de hoogte van de kosten.
Is de ICT belangrijk voor je bedrijfsproces? Dan kun je ervoor kiezen om je abonnement uit te breiden met telefonische ondersteuning na kantooruren. Voor een vast bedrag per maand krijg je een pincode welke 24/7 toegang geeft tot onze telefoonlijnen.
Wij kijken niet zo vaak op de klok, maar om misbruik te voorkomen hebben wij een fair-use beleid voor arbeidsuren. Gewoon om het duidelijk te maken voor jou en voor ons. De fair-use is eenvoudig uit te rekenen met de volgende som: maandbedrag * 1.35 / 65 = maximaal aantal uren gemiddeld per maand. Op basis van de afgelopen 3 maanden.
Wij zijn een dienstverlener en geen dozenschuiver. We hebben een klein assortiment computers, laptops en randapparatuur. Dit zijn modellen die door ons zijn getest en die we van binnen en buiten kennen. Hebben wij niet de juiste oplossing? Dan gaan we samen met jou op zoek naar de juiste computer, laptop of printer. Gewoon bij een webshop zoals bijvoorbeeld CentralPoint of Coolblue.
Jazeker. Op alle computers en laptops die wij beheren is onze helpdesk software geïnstalleerd. Heb je ondersteuning van ons nodig? Dan kun je met ons bellen en je sessienummer doorgeven. Onze medewerkers kunnen dan op afstand (nadat jij toestemming hebt gegeven) met je meekijken.
Wij werken regionaal! Wij hanteren voor bezoeken op locatie een werkgebied van 45km rondom ons kantoor in Dongen. Zo zijn we snel bij je als het nodig is. Plaatsen binnen ons werkgebied zijn o.a. Bergen op Zoom, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Nieuwegein, Gouda, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Dordrecht, Breda, Tilburg, Oosterhout (NB) en Gilze-Rijen.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78