Cyber Security: Endpoint Protection van Bitdefender

Een goede bescherming tegen cyber criminelen: als ondernemer kun je niet meer zonder! Als je beveiliging op orde is, kun je ongestoord werken met internet, e-mail en de cloud. En omdat Bitdefender GravityZone meer is dan een virusscanner, ben je beschermd tegen indringers, werk je met up-to-date beveiliging en is je data beschermd tegen diefstal en verlies.

Vanaf € 3,30 per maand (per computer/laptop)

bescherm je bedrijf

tegen virussen 

en indringers

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Cyber Security: meer dan een virusscanner en firewall

Indringers… ook digitaal liggen ze dagelijks op de loer. Een virus is zo gedownload door op een verkeerde link te klikken of een bijlage van een e-mail te openen. Cyber Security wordt steeds belangrijker: ook voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers. Managed Antivirus neemt je zorgen uit handen en beschermt al je apparaten tegen virussen, malware en indringers. En het belangrijkste: je hoeft er zelf niets voor te doen! Onze specialisten controleren je beveiliging op afstand. Gaat er iets mis, download je bijvoorbeeld een virus? Dan grijpt de software direct in en worden wij op de hoogte gebracht. 

Real-time virusscanner

Al je bestanden en databases worden 24/7 beschermd dankzij de real-time scanner op de achtergrond.

Antimal-, spy en ransomware

Niet alleen virussen: ook malware, adware en ransomware worden door Bitdefender gedetecteerd en gestopt.

Persoonlijke firewall

De ingebouwde firewall beschermt je computer tegen ongewenste bezoekers. Ook op niet veilige (WiFi) gastnetwerken.

Content Control

Voorkom datalekken door onbetrouwbare (phishing) en ongewenste (18+) websites te blokkeren in alle browsers.

Device Control

Bescherm je data tegen kopiëren naar ongeautoriseerde externe harde schijven, usb-sticks en overige apparaten.

Zonder vertragingen

Slimme cloud technologie neemt zware taken (analyse en scannen) over. Werk zonder performance verlies.

Bitdefender is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één ict-beheer abonnement. Het beheer en de installatie zijn centraal door ons geregeld. Zo ben je er zeker van dat de firewall is ingeschakeld, je computer met regelmaat wordt gecontroleerd op besmettingen en de laatste definities zijn geïnstalleerd.

Maak je gebruik van een laptop of een gedeeld kantoor?

Staat je computer in een kantoortuin die je deelt met andere bedrijven? Of neem je je laptop overal mee naartoe? Dan is het verstandig om de module “Full Disk Encryption” toe te voegen aan je pakket. De bestanden op je harde schijf (of SSD) worden dan versleuteld. Krijgt iemand anders fysiek toegang tot je computer of laptop? Dan is je data veilig en onleesbaar opgeslagen.

online en offline

bescherming tegen

kwaadwillenden

Uitgebreide bescherming met Content en Device Control

Toegang tot internet is onmisbaar geworden. We vinden er een schat aan informatie, informatie die we nodig hebben voor ons werk. Maar het internet is niet zonder gevaren. Phishing websites worden bijvoorbeeld gebruikt om inloggegevens te stelen of malware te installeren. Bitdefender blokkeert kwaadwillende websites direct. Daarnaast biedt Device Control bescherming tegen bedreigingen van binnenuit en onbedoelde gegevenslekken door verlies of diefstal. Door USB-sticks, externe harde schijven en niet vertrouwde printers uit te schakelen voorkom je het ongeoorloofd kopiëren van data. Zo kun jij onbezorgd on- en offline werken.

Managed Security met Bitdefender Endpoint Protection

Bitdefender Endpoint Protection is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van basisbescherming tot uitgebreide beveiliging met Full Disk Encryption (FDE) en Advanced Threat Security (ATS). Weet je niet zo goed wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

Endpoint Protection (Basis)

Bitlocker Endpoint Protection beschermt computers en laptops met Microsoft Windows tegen vervelende virussen en indringers. Het pakket is uitgerust met o.a.:

€ 3,30 per maand (per computer)

Full Disk Encryption (Optioneel)

Voeg Full Disk Encryption toe aan het pakket en versleutel de data op je harde schijf. Zo is je data beschermd tegen fysiek verlies en diefstal!

+ € 2,49 per maand (per computer)

Advanced Threat Security (Optioneel)

Voeg Advanced Threat Security toe aan het pakket en bescherm je data tegen alle mogelijke, bekende én onbekende malware en aanvallen nog vóór ze actief kunnen worden op je computer. 

+ € 2,75 per maand (per computer)

Full Disk Encryption: Deze module helpt om de data op je computer of laptop te beschermen tegen verlies of diefstal. Via Bitdefender GravityZone worden de bestanden op je harde schijf versleuteld met Bitlocker van Microsoft. Bitdefender stelt een wachtwoord in, slaat de herstelsleutel veilig op en controleert 24/7 of de versleuteling nog op orde is.

Advanced Threat Security: Deze module helpt je om bedreigingen te blokkeren nog voor deze hebben plaatsgevonden. Deze module activeert de slimme machine learning van Bitdefender en gebruikt gegevens van ruim 500 miljoen andere Bitdefender-apparaten. Gedrag van nieuwe virussen, malware en ransomware word door ATS binnen enkele seconden herkend en geblokkeerd.

De voordelen van Managed Endpoint Protection

Natuurlijk heb je een wachtwoord op je computer of laptop staan. En af en toe installeer je ook de laatste updates van je virusscanner. Maar Cyber Security is meer dan dat. Met Managed Endpoint Protection hoef jij je geen zorgen meer te maken over je virusscanner en firewall. Onze specialisten installeren state-of-the-art beveiliging en blijven je apparaten dagelijks controleren. Gaat er iets niet goed? Heb je per ongeluk op een verkeerde link gedrukt of een verdachte bijlage ontvangen? Dan kun je rekenen op onze ondersteuning. En natuurlijk controleren we met regelmaat je apparaten op besmettingen en nemen we eens per maand de risico analyse met je door. 

goed beveiligd

zonder zorgen

en investeringen

Veel gestelde vragen over Cyber Security

Wij werken samen met Bitdefender voor de bescherming van je computer(s) en laptop(s). Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78. Natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar op verkoop@mach-it.net.

Ja, je hebt altijd een virusscanner en firewall nodig als je verbonden bent met internet. Ook als je computer up-to-date is zijn er altijd beveiligingsrisico's als je geen extra beveiligingsmaatregelen hebt genomen.
Windows Defender zit standaard ingebouwd in Windows 10. Hoewel Windows Defender vrij goed is in het detecteren van en beschermen tegen virussen, biedt het géén bescherming tegen andere vormen van malware. Dit maakt het niet geschikt als antivirus programma voor bedrijven.
Nee, een gratis virusscanner heeft meestal onvoldoende functionaliteiten om een goede bescherming te bieden. Echt gratis is een virusscanner overigens nooit. In de meeste gevallen "betaal" je door gegevens te delen met de ontwikkelaar van de virusscanner.
Als je gebruik maakt van een laptop of een gedeeld kantoor: jazeker! De harde schijf versleuteling zorgt ervoor dat indringers met fysieke toegang tot je apparaat (bij verlies, diefstal of gebruik van dezelfde ruimte) geen toegang hebben tot je data.
Jazeker! De standaard beveiliging van Bitdefender heeft Web Filtering en Content Control beschikbaar. Je kunt op computer(s) of laptop(s) van medewerkers de toegang tot file sharing diensten (waaronder WeTransfer en Dropbox) blokkeren om delen van bestanden te blokkeren.
Nee! De installatie van de software en het instellen van alle beveiligingsmaatregelen is in de prijs inbegrepen. Overige werkzaamheden (bijvoorbeeld het controleren van je computer op virussen) zijn altijd inbegrepen in ons alles-in-één pakket.
Helaas, dat gaat niet. Bitdefender verkopen wij als onderdeel van ons alles-in-één pakket. Ons business-model laat het niet toe om producten zoals Bitdefender los te verkopen.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78