Maak de ict van je bedrijf compleet met slimme cloud diensten voor mkb-bedrijven

Cloud? Als ondernemer kun je niet meer zonder! Onderweg een e-mail sturen, op de zaak een offerte opstellen in Word en dagelijks een back-up naar de cloud van al je belangrijke bestanden. Met ons alles-in-een pakket heb je het ict-beheer goed geregeld en met onze (cloud) modules maak je de ict van je bedrijf compleet.

Online Back-Up

Verlies nooit belangrijke bestanden, e-mailberichten of databases. Dagelijks een automatische back-up van al je data naar de cloud met versleuteling.

Zakelijke VoIP telefonie

Bellen en gebeld worden via internet. Een telefooncentrale in de cloud met één of meerdere vaste nummers. Inclusief app voor smartphones.

Microsoft 365

Het cloud abonnement van Microsoft. Van Exchange Online tot het vertrouwde Office-pakket. Werk samen met collega's via Teams en OneDrive.

Cyber Security

Bescherm al je bedrijfsgegevens tegen vervelende virussen, het lekken van data en indringers van buitenaf met beveiliging van Panda Security.

Internet voor de Zaak

Een verbinding die bij je past. Van glasvezel tot telefoonlijn en 4G. Internet perfect afgestemd op je ICT met of zonder vast IP-adres en beheer.

Cloud Desktop

Een werkplek in de cloud. Altijd en overal toegang tot je externe bureaublad. Gebaseerd op Windows 10 en geschikt voor zakelijke software.

Website & Domein

Een zakelijke uitstraling met een eigen website en professionele e-mailadressen. Bouw een eigen website of werk samen met een webbouwer.

WiFi voor de Zaak

WiFi in alle hoeken en gaatjes. Een professionele WiFi oplossing voor (kleine) kantoren. Altijd inclusief gastennetwerk met beperkte toegang.

Meer weten over ict en cloud?
Bel ons op 0162 219 000