Direct hulp nodig? Bel 0161 34 56 78 of stuur een e-mail verkoop@mach-it.net

ict en cloud wit

Nu gratis voor ondernemers in Brabant: het ICT Checkgesprek

Heb je iets vervelends meegemaakt? Twijfel je aan de veiligheid van je computer(s)? Of wil je weten of je slimmer kunt werken met ICT? Het gratis ICT Checkgesprek helpt ondernemers op weg. In één afspraak nemen wij alles met je door. Van je huidige werkwijze en de status van je hardware tot je beveiliging en de AVG-wetgeving. 

ict en cloud

oplossingen voor

leuke bedrijven

Het ICT checkgesprek is geschikt voor alle ondernemers in Noord-Brabant. Ook als je geen problemen hebt met ICT en Cloud!

Het ICT checkgesprek is speciaal ontwikkeld voor bedrijven van 1 tot 25 fte. In slechts één uur bespreken we je bedrijf en hoe je werkt. Tijdens een brainstormsessie onderzoeken we samen of je makkelijker, beter en sneller kunt werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van slimme automatisering in Microsoft 365 of te gaan werken met een online boekhoudpakket. En natuurlijk slaan we belangrijke zaken zoals de conditie van je computers, de beveiliging van je data, de status van de back-up en of je voldoet aan de AVG-wetgeving niet over! Het checkgesprek heeft altijd toegevoegde waarde, ook als je geen problemen hebt met je computer(s) en cloud!

afspraak-bij-klant-of-bij-ons

Koffie bij jou of een goed gesprek op afstand?

Interesse in een goed gesprek? Leuk! Wij nemen graag de tijd voor je. Een ICT checkgesprek kan meestal binnen 3 dagen plaatsvinden. Je hoeft niets voor te bereiden, alleen de koffie klaar te zetten.

ict-scan-checklist

Slimme checklist en brainstormsessie

Kletsen over jouw onderneming en ICT. Maar dan met een slimme checklist. Zo komen alle belangrijke punten aan bod. Van de back-up tot je WiFi en de beveiliging. Zonder ingewikkelde termen en poespas.

ict-puzzle

Een duidelijk rapport en eerlijk advies op maat​

Hebben we een goed beeld van je bedrijf? Dan krijg je van ons een eerlijk advies op maat. Met onze tips en trucs kun je zelf aan de slag om je ICT te verbeteren. Lukt dat niet? Dan helpen wij je graag!

De controle van je ICT-omgeving en de brainstormsessie wordt gedaan door een van onze experts, er zit dus direct een technisch specialist aan tafel! Onze adviezen zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Werk je met (privacy) gevoelige informatie? Dan stellen we voor aanvang van de afspraak een geheimhoudingsovereenkomst op.

direct zelf aan

de slag of met

onze hulp

Verbeter je ICT en Cloud met onze handige tips en trucs

Onze kracht is het delen van onze kennis en ideeën. Wij helpen je op weg door écht te luisteren en geen standaard draaiboek of model te volgen. Met onze tips en trucs kun je als ondernemer vaak zelf de eerste stappen zetten. Door bijvoorbeeld op een andere manier te werken, kennis te maken met functies in software die je nooit eerder had ontdekt of door juist een korte handleiding te volgen. En wil je grotere stappen zetten? Bijvoorbeeld het automatiseren van je boekhouding of een stabieler WiFi-netwerk op kantoor? Dan staan wij klaar om je te helpen. Dat doen we voor een vast (laag) bedrag per maand, zonder uurtje-factuurtje constructies.

Meer weten of direct ondersteuning nodig?

Het ICT checkgesprek is nu gratis voor ondernemingen in Noord-Brabant met 1 tot 25 computergebruikers. Wil je gebruik maken van deze aanbieding of heb je een vraag over de inhoud van het rapport? Dan mag je altijd even met ons bellen op 0161 34 56 78. Laat je liever een bericht achter? Dat kan ook. Wij beantwoorden je bericht binnen 1 werkdag. Dat beloven we.

Even sparren met een expert?
Bel ons op 0161 34 56 78