Slide background

Mach-IT.NET sinds 2004

Al 10 jaar creatief met ICT voor ZZP'ers en MKB-bedrijven

Meer over ons

Slide background

Samenwerken aan oplossingen

Wij luisteren en stellen kritische vragen, echt betrokken

Direct contact

Slide background

Begrijpelijke taal

Altijd een goed advies, zonder ingewikkelde termen

Direct contact

Slide background

Out-of-the-box oplossingen

Standaard oplossingen gebruiken wij als inspiratie voor maatwerk.

Direct contact

ICT beheer voor zelfstandige en Midden & Kleinbedrijf

Onze professionals werken al jaren met passie voor zelfstandig ondernemers en het Midden- en Kleinbedrijf. Het installeren van bedrijfsnetwerken, het beheren en onderhouden van werkplekken, randapparatuur en software behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben ons gespecialiseerd in oplossingen voor het MKB tot 50 computergebruikers.

Wij richten ons niet specifiek op een branche of doelgroep. Alle ondernemers, van garagebedrijf tot administratiekantoor en retailer, zijn bij ons welkom. Door ons gevarieerde klantenbestand hebben wij ervaring met een groot aantal softwarepakketten voor o.a. boekhouding, CRM, ERP, POS en documentenbeheer.

Gerelateerde diensten

Werkplekbeheer & gebruikersondersteuning

Gebruikers moeten snel en eenvoudig informatie kunnen raadplegen. Daarom is het belangrijk om werkplekken, randapparatuur en applicaties af te stemmen op de gebruikers. Onze ICT-professionals helpen u graag bij het optimaliseren van de gebruikerservaring en zijn beschikbaar voor technische en tactische ondersteuning. Meer informatie.

24/7 Storingsdienst & calamiteitenservice

Uitval van uw bedrijfsnetwerk komt altijd ongelegen. Zeker als uw onderneming afhankelijk is van ICT. Ontstaat er ergens een probleem? Dan is het fijn dat u weet wie u kunt bellen! Onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar voor ICT-gerelateerde storingen en calamiteiten. Onze ervaren ICT-beheerders zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt. Zelfs als u nog geen klant van ons bent! Meer informatie.

Komt u er niet aan uit?

Laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Direct contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Onze medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 bereikbaar op telefoonnummer:

+31(0) 85 27 337 81

© Copyright - Mach-IT.NET