Wij helpen het administratiekantoor met printproblemen

Geplaatst op: 18 mei 2020

Wij nemen contact op met je leverancier

Ondernemers vooruit helpen, dát is wat wij doen. In deze nieuwe serie klantcases laten we aan de hand van voorbeelden zien hóe we dat zoal doen.

Ahmed heeft een administratiekantoor. Ahmed nam contact met ons op omdat hij problemen had met zijn printer; over iedere pagina liep een storende zwarte streep. Vervelend, want als ondernemer wil hij natuurlijk dat alles er perfect uitziet voor zijn klanten. Wij helpen op afstand als het kan, maar voor dit soort vragen komen we gewoon langs op kantoor, in de werkplaats of thuis!  

Zodat jij je kunt richten op zaken die belangrijk zijn

Een afspraak was snel gepland en eenmaal bij Ahmed op kantoor hebben we het probleem met de printer onderzocht. Toen het probleem niet ter plekke bleek op te lossen hebben wij contact opgenomen met de fabrikant van de printer. Om het probleem goed op te lossen moest de printer retour worden gestuurd naar de fabrikant. Geen ingewikkeld, maar wél een tijdrovend proces. Daarom hebben wij de retourzending en de vervanging van de printer voor Ahmed geregeld. Want als zelfstandig ondernemer heeft hij het al druk genoeg!  

Tijdens ons bezoek bleek een van de medewerkers van Ahmed een probleem te hebben met zijn computer. Gelukkig kon onze specialist het probleem eenvoudig voor hem oplossen en kon de medewerker weer snel door met zijn werk. Voor het onderhoud van zijn computer planden we een aparte afspraak in. 

En Ahmed? Die kan nu weer probleemloos printen, sneller werken en zich richten op de zaken die hij belangrijk vindt. En die ICT? Die laat hij graag aan ons over. 

Jouw ICT en Cloud ook gewoon goed geregeld?

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. 

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78