Hulp nodig? App of bel 0161-345 678

Geplaatst op: 27 januari 2023

WhatsApp… de meesten van ons gebruiken het iedere dag. Logisch, wat het kan soms erg handig zijn om even snel een berichtje te sturen. Wist je dat dat ook kan met onze servicedesk?

Even een appje sturen

Via WhatsApp een vraag stellen aan onze servicedesk? Dat kan! Stuur je bericht naar 0161-345678 en een van onze medewerkers staat je persoonlijk te woord. Ontvangen we je bericht buiten kantooruren? Dan reageren we de eerstvolgende werkdag.

Mag ik alles vragen via WhatsApp?

Natuurlijk mag je alles aan ons vragen. Alleen zullen wij vanwege de veiligheid nooit persoonlijke informatie, wachtwoorden of pincodes via WhatsApp verstrekken. Dit kan alleen via een geverifieerd communicatiekanaal.

Mag iedereen met jullie appen?

Graag zelfs! Komt je mobiele nummer niet bij ons in de administratie voor? Dan vragen wij je om je nummer eerst even via e-mail of telefoon bij ons aan te melden. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon voor ons hebben.

Kan ik ieder probleem melden via WhatsApp?

Onze WhatsApp berichten worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Soms kan het daarom beter zijn om even te bellen. Wanneer er sprake is van een ernstige storing bijvoorbeeld.

Storingsdienst

Bel je buiten kantooruren naar ons om een ernstige storing door te geven, dan krijg je iemand van ons callcenter aan de lijn. De callcentermedewerker controleert of het bedrijf waarvoor je belt voorkomt op de lijst van klanten met een servicecontract. Is dit het geval, dan zal de telefoonboom worden geactiveerd en je storing worden doorgezet naar de dienstdoende specialist.

Landelijke storing

Bel je ons en is er sprake van een landelijke storing (zoals op 25 januari met Microsoft), dan krijg je een bandje waarop alle informatie te horen is die op dat moment bij ons bekend is. Achter de schermen zijn onze specialisten druk aan de slag om het probleem duidelijk te krijgen en te werken aan een oplossing. Helaas is het op zulke momenten niet altijd mogelijk om iedereen persoonlijk te woord te staan. We hopen op je begrip.

Heb je vragen over dit bericht? Bel, mail of app ons dan gerust!

Met vriendelijke groet,

Team Mach-IT

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78