Bereikbaarheid in de zomervakantie

Geplaatst op: 27 juli 2021

Ken je die mop over die ICT-ers die op vakantie gingen? Die gingen niet ? .
Om ons heen zijn al verschillende mensen aan het genieten van een welverdiende vakantie. Wij wachten echter nog even en werken deze zomer door. Of we dan helemaal niet op vakantie gaan? Jazeker wel! Tussen kerst en oudejaar is ons kantoor gesloten.

Wij zijn gewoon bereikbaar

Ook in de zomervakantie zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar voor al je vragen over ict en cloud. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Heb je het wat rustiger in de zomermaanden? Misschien is dit dan wel hét moment om zaken aan te pakken waar je al langer tegenaan loopt.

Even sparren?

Dat wij je op weg helpen met je ict en cloud weet je al. Maar wist je dat je ook met ons op pad kunt?
Wandelen tijdens het brainstormen is namelijk niet alleen coronaproof, maar ook extra efficiënt! Wil je even met ons sparren? Kom dan wandelen!

Het ruime bedrijventerrein en de bosrijke omgeving van ons kantoor in Rijen lenen zich uitermate goed voor een ontspannen wandeling. Al wandelend bespreken we al je vragen over ict en cloud. Terug op kantoor zetten we kort de belangrijkste ideeën en inzichten op papier en gaan we samen aan de slag. Zo is en blíjft jouw ict goed geregeld.

Heb je liever dat we naar jou toe komen deze zomer? Ook dát kan uiteraard nog steeds.
Bel 0161 34 56 78 om direct een afspraak te maken of laat een terugbelverzoek achter op de website.

Zonnige zomer

Of je nu in eigen land blijft, een reisje hebt gepland naar het buitenland, af en toe een dagje weg gaat of gewoon doorwerkt, wij wensen je een hele fijne en zonnige zomer toe.

Michael, Matti & Team

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78