De verhuizing: een stap vooruit

Geplaatst op: 3 december 2020

Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dan wij gaan verhuizen. De afgelopen weken hebben we hier al het een en ander over verteld. De verhuizing komt steeds dichterbij, en wij hebben er zin in!

Frisse kantoorruimtes

Het nieuwe kantoor krijgt steeds verder vorm. Het wordt een fris kantoor, met een gezellige, professionele uitstraling. Ook over de akoestiek is nagedacht; in het nieuwe pand zijn onze servicedeskmedewerkers straks nóg beter te verstaan. En het mandje van Bengel, de werkplek van onze Happiness Officer, heeft ook al een plekje gekregen in het nieuwe pand.

Nieuwe werkruimte en test-lab

We hebben een mooie nieuwe werkruimte, met goed gereedschap en slimme software, waar we installaties en reparaties kunnen uitvoeren. En, zoals we in ons vorige blog al vertelden, onze eigen, snelle en veilige netwerkverbinding rechtstreeks naar het datacenter. Daarnaast hebben we een eigen serverkast ter beschikking met uitgebreide virtualisatie mogelijkheden. Zo kunnen we voordat we een technische oplossing implementeren, deze uitgebreid testen in een afgeschermde virtuele omgeving, zónder dat daardoor cruciale processen worden verstoord.

Nog even geduld

De afgelopen periode hebben we al veel voorbereidend werk gedaan; opgeruimd, ingepakt, indelingen en planningen gemaakt. Zelfs de elektrische step is al uitgetest. De daadwerkelijke verhuizing laat echter nog even op zich wachten; op maandag 28 december staat de verhuiswagen voor de deur. Tot die tijd zijn we te vinden in ons vertrouwde pand aan de Hoge Ham 24 in Dongen en verandert er voor jou niets. Uiteraard zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt van onze aanstaande verhuizing.

Heb je vragen? Laat het ons vooral even weten. Je mag altijd met ons bellen op 0162 219 000 of mailen naar service@mach-it.net.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78