De verhuizing naar Rijen: wij zijn al druk bezig!

Geplaatst op: 27 november 2020

Wat nemen we mee? Wat laten we achter? Wie gaat waar zitten? Wat moeten we allemaal nog regelen? We hebben alles onder controle! Op de achtergrond zijn we al druk bezig om onze verhuizing voor te bereiden. Het voordeel van deze rare tijd is dat we allemaal al voorbereid zijn op thuiswerken. Qua werkplekken valt er daarom nog weinig te regelen.

De elektrische step is al aangekocht

Het terrein is groot! Even een pakketje ophalen bij de receptie of een bezoek je aan het datacenter; het is best een eindje wandelen. Om te voorkomen dat we onnodig veel tijd aan het wandelen zijn (en omdat het gewoon cool is…) hebben we pool-stepjes. Kom je bij ons op bezoek en zie je een van ons voorbij scheuren? Kijk dan vooral niet raar op!

We worden onze eigen internetprovider

We krijgen ons eigen netwerk op kantoor… Klinkt best apart toch? Eerder vertelden we al dat het datacenter naast onze nieuwe locatie gehuisvest is. Daarom krijgen wij een glasvezelverbinding tussen ons kantoor en het datacenter. Razendsnel internet met ons eigen netwerk, onze eigen beveiliging en onafhankelijk van derde partijen (behalve als de glasvezelkabel breekt). Wie kan dat nu zeggen? Wij zijn er best trots op.

Het gaat er gaaf uitzien

Nu we de kans hebben, gaan we ons kantoor opnieuw vormgeven. Uiteraard komt de vertrouwde Mach-IT sfeer terug in het nieuwe kantoor. De indeling is flexibel, zodat we naar wens sámen of juist zelfstandig kunnen werken. De koffiecorner is ingericht en we hebben aanpassingen gedaan om de akoestiek te verbeteren. Een kleine impressie delen we graag met je:

Over een tijdje delen we onze planning. Voorlopig zijn we echter nog te vinden op ons vertrouwde stekje en verandert er voor jou helemaal niets.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78