Klantverhaal: WiFi voor de Zaak

Geplaatst op: 10 december 2020

We horen het regelmatig: ‘Ben ik voor jullie als klant wel interessant?’
Je bent pas voor jezelf gestart, je hebt een laptop aangeschaft met een office abonnement, je gebruikt geen ingewikkelde softwarepakketten en alles werkt naar volle tevredenheid. Toch kunnen wij meer voor je betekenen dan je misschien denkt.

WiFi voor de Zaak

Neem bijvoorbeeld Paul. Paul heeft een organisatieadviesbureau. Zoals veel (startende) ondernemers vertrouwde Paul voor zijn internetverbinding op een standaard router en thuismodem van zijn internetaanbieder. Dit werkte aanvankelijk prima, maar toen Paul’s partner thuis ging werken en ook zijn zoon voor school moest inbellen, ging hij zich steeds meer storen aan zijn haperende WiFi verbinding. Het slechte bereik beperkte zijn productiviteit en zorgde voor een hoop frustratie. In overleg met Paul installeerden wij WiFi voor de Zaak.

Dit biedt Paul een aantal voordelen:

  • Paul’s internetverbinding is nu stabieler en heeft een beter bereik. Hij kan nu overal in huis rekenen op een goede internetverbinding en is niet meer beperkt tot bijvoorbeeld zijn woonkamer.
  • Paul heeft nu een snellere internetverbinding. Hij hoeft niet onnodig lang meer te wachten tot bestanden zijn gedownload. Zijn tijd is immers kostbaar.
  • Paul kan nu op een veilige manier snelle en stabiele wifi aanbieden aan zijn klanten. Hij heeft nu de mogelijkheid om een speciaal gastennetwerk aan te bieden. Dit gastennetwerk omvat een geïsoleerd gedeelte van zijn bedrijfsnetwerk wat hen toegang verleend tot internet, maar niet tot de gevoelige delen van Paul’s netwerk, zoals bijvoorbeeld de server, gedeelde bestanden en mappen, IP-camera’s en alle andere apparaten die op zijn bedrijfsnetwerk zijn aangesloten.

Jouw WiFi ook gewoon goed geregeld?

Met WiFi voor de Zaak heb je alles in een keer geregeld; professionele apparatuur, goed bereik en een servicedesk bij vragen of problemen. Daarmee ben je goed voorbereid op de toekomst.

Ga je gebruik maken van WiFi voor de Zaak? Dan komt één van onze professionals bij je langs om de situatie te bekijken. Samen met jou maken we een plattegrond, bekijken we de bouwkundige situatie en bespreken we waar je wilt kunnen werken met draadloos internet. Ben je akkoord met ons voorstel? Dan verzorgen wij de volledige installatie. Van de bekabeling tot aan het monteren van de access points aan het plafond. Na de installatie kun je direct aan de slag en gebruik maken van een sterk WiFi-netwerk.

Alles-in-één

De module WiFi voor de Zaak is een uitbreidingsmodule van ons alles-in-één abonnement. Sluit je een alles-in-één abonnement bij ons af, dan nemen wij het volledige beheer van je computers, laptops, internetverbinding en clouddiensten van je over. En kun jij voortaan met ál je ICT vragen bij ons terecht. Je betaalt een vast bedrag per maand en je abonnement is eenvoudig maandelijks op- en af te schalen.

Gebruik onze calculator, stel zelf je gewenste pakket samen en ontvang binnen 10 minuten een prijsindicatie in je mailbox. Wil je liever even sparren met een expert? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies op maat.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78