Startende ondernemer? Microsoft 365 helpt je op weg zonder forse investeringen!

Geplaatst op: 5 juli 2021

Als startende ondernemer heb je vaak nog niet de financiële middelen of de behoefte om een complete ICT-afdeling op te zetten. Aan de andere kant zijn de digitale mogelijkheden, een goed afgestemde werkomgeving en een uitstekende bereikbaarheid heel interessant voor een startende ondernemer. Microsoft 365 kan in dat geval uitkomst bieden. Voor een relatief laag maandbedrag krijg je als startende ondernemer de beschikking over een goed functionerende Cloud oplossing.

Een professionele uitstraling creëren

Een Microsoft 365 abonnement geeft jou als startende ondernemer de mogelijkheid om zonder speciale computers, laptops of servers direct een professionele uitstraling te creëren, onder andere met een eigen zakelijk e-mailadres en een goede bereikbaarheid. Er is zelfs geen vaste werkplek voor nodig om te kunnen profiteren van de vele voordelen die Microsoft 365 jou biedt: met deze software kan gewerkt worden op iedere computer, laptop, tablet of smartphone, mits het betreffende apparaat toegang heeft tot het account.

Alle bestanden kunnen snel en veilig geraadpleegd worden en na een eventuele bewerking wordt het bestand automatisch gesynchroniseerd op de apparaten die toegang hebben tot het account. Zo werk je altijd en overal met bestanden die up-to-date zijn. Microsoft 365 maakt gebruik van de bekende Office applicaties, zoals Outlook, Word, PowerPoint, Excel, Microsoft Team enzovoorts. Tezamen vormen de applicaties een totaaloplossing die op een veilige manier kan worden opgeslagen in de Cloud.

Het alles-in-één pakket

Met het alles-in-één pakket voor ondernemers zorgt Mach-IT ervoor dat alles geregeld wordt voor de ondernemer en zijn of haar eventuele medewerkers: van het instellen van Microsoft 365 tot aan het installeren van Office op de devices. Er wordt een uitstekende begeleiding geboden die erop toeziet dat alle functies van Microsoft 365 optimaal kunnen worden benut.

Indien er al een cloud omgeving of enige vorm van ICT in het bedrijf aanwezig is, kan er eerst een gratis ICT checkgesprek plaatsvinden. Er wordt dan door Mach-IT gekeken of deze diensten op orde zijn. Via een deskundige brainstormsessie kan alles stap voor stap doorgenomen worden en wordt er gekeken welke diensten het best bij jouw onderneming passen. Bovendien kan het deskundige team al jouw vragen over clouddiensten en Microsoft 365 beantwoorden.

Tijd- en kostenbesparend

Tegenwoordig is het trendy om flexibel te kunnen werken. Voor een startende ondernemer is dat zeer gunstig omdat er dan niet gelijk een dure kantoorruimte gehuurd hoeft te worden. Met behulp van Microsoft 365 kun je immers op een eenvoudige manier expertise en ervaring uitwisselen, ook al ben je niet met je werknemer(s) of een ervaringsdeskundige op dezelfde werkvloer. Overleggen, samenwerken, contacten leggen, delen en zelfs het ‘koffiemachine babbeltje’: Microsoft 365 maakt dit allemaal mogelijk.

Behalve het tijd- en kostenbesparende effect, is de Cloud van Microsoft 365 zeer goed beschermd zodat het veel zekerheid kan bieden voor jouw onderneming. Zo loop je niet snel het risico dat de bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen. Wil je weten wat Microsoft 365 voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je andere vragen over de mogelijkheden of de kosten? Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0161 34 56 78 of een terugbelverzoek achterlaten. We bellen jou dan binnen één werkdag terug.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78