Nieuw in ons team: Duncan

Geplaatst op: 22 januari 2021

Stiekem is hij al een paar keer komen kijken. Maar maandag is het officieel: dan is Duncan’s eerste werkdag bij Mach-IT een feit! De komende maanden is Duncan bij ons aan het werk als stageloper en parttime applicatieontwikkelaar. Welkom bij het team Duncan!

Even kennismaken

Mijn naam is Duncan, ik ben 18 jaar oud en volg een opleiding bij het Radius College in Breda. Al 2 jaar ben ik bezig met applicatieontwikkeling. Ik vind het leuk om applicaties te ontwikkelen en ben dan ook blij dat ik het team van Mach-IT mag komen versterken. Naast het ontwikkelen van applicaties vind ik het ook leuk om games te ontwikkelen en muziek te maken.

Ondersteuning bij interne projecten

Het afgelopen jaar was voor iedereen bijzonder. Ook bij ons zijn interne projecten anders gelopen dan we hadden gewild. De komende tijd gaat Duncan ons helpen om de projecten een nieuwe impuls te geven. Zo gaan we achter de schermen verder met MachInsights (het slimme rapport voor jouw ict-omgeving), werken we aan slimme oplossingen voor uren- en verlofregistratie en nog veel meer. Natuurlijk blijven we jullie via onze website en social media op de hoogte houden van de voortgang.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78