Overstappen op Microsoft 365? Met de juiste begeleiding is dat niet ingewikkeld

Geplaatst op: 28 juni 2021

Voor sommige ondernemers geldt nog steeds de regel: ‘Never change a winning team’. Maar wat als je datzelfde team nog meer prijzen kunt laten winnen? Op sommige vlakken moet je nu eenmaal met je tijd meegaan en als je nog geen gebruik maakt van de nieuw(st)e Microsoft producten, dan is het daar nu zeker tijd voor. Het is immers zonde om niet van de nieuwe mogelijkheden te profiteren die inmiddels voorhanden zijn. Bovendien is het belangrijk om als ondernemer altijd up-to-date te blijven, want bedenk dat ook de hackers met hun tijd meegaan.

Overstappen zonder ongemakken of hoge kosten

Sommige oude aangekochte licenties van programma’s werken nog wel naar behoren, maar laten wat betreft de veiligheid nog wel wat te wensen over. Vaak komt men hierachter als het al te laat is en dat kan enorme kosten en heel veel narigheid met zich meebrengen. Daarom zul je soms toch moeten overstappen op nieuwe producten, ook al lijken de oude producten nog prima te functioneren.

Het is zeer begrijpelijk dat je er als ondernemer tegenop ziet om over te stappen op een ander product, bang dat het problemen met zich mee zal brengen of dat de kosten de pan uit zullen rijzen. Bij de overstap naar Microsoft 365 dat geïnstalleerd wordt door Mach-IT, zullen dit soort negatieve scenario’s echter niet bewaarheid worden. Mach-IT regelt alles van A tot Z, zodat je als ondernemer nergens naar om hoeft te kijken. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten.

De effectieve en veilige mogelijkheden van Microsoft 365

Overstappen is altijd mogelijk, zelfs als de computers al wat ouder zijn. En met het alles-in-één pakket van Mach-IT zijn er geen grote investeringen nodig. Daarbij kan het deskundige team jou helpen met het aanmaken van een veilige structuur op OneDrive, het inrichten van Teams en het verplaatsen van de mailboxen naar de Cloud. Zeker voor kleinere bedrijven met maximaal 25 computergebruikers is Microsoft 365 een ideaal en veilig systeem.

Het systeem zelf is niet ingewikkeld en met de meeste applicaties, waaronder Word, PowerPoint en Excel hebben de meeste werknemers al eerder gewerkt. Met behulp van Microsoft 365 bieden dit soort programma’s nog meer mogelijkheden en komen er nog tal van andere handige opties bij: Microsoft Team is bijvoorbeeld een uitstekende zakelijke vervanging voor WhatsApp, en is tevens de ideale plek om te vergaderen, te bellen en samen te werken. Deze intelligente hulpmiddelen zorgen ervoor dat er veel meer bereikt kan worden met de innovatieve Office-apps. De uitstekende Cloud services en de hoogwaardige beveiliging garanderen dat alle mogelijkheden – zonder risico – benut kunnen worden.

Gratis advies

Ondernemers uit Brabant die eens willen onderzoeken wat Microsoft 365 voor hun bedrijf kan betekenen kunnen een gratis ICT-checkgesprek aanvragen. Onze deskundige medewerkers kunnen dan gelijk kijken of de ICT en Clouddiensten op orde zijn. Natuurlijk kunnen we jou als ondernemer ook informeren over de talloze mogelijkheden die Microsoft 365 jou kan bieden en kijken hoe deze software de werkzaamheden van jouw onderneming eventueel kan faciliteren.

Indien er vragen zijn of als je advies nodig hebt kun je altijd bellen met een van onze deskundigen. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0161 34 56 78. Wil je liever een terugbelverzoek achterlaten? Ook dat is mogelijk.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78