Aanpassing tarieven Microsoft 365

Geplaatst op: 20 december 2021

Vanaf volgend jaar wordt Microsoft 365 iets duurder. Voor het eerst sinds de lancering van Microsoft 365 tien jaar geleden, heeft Microsoft een prijsverhoging aangekondigd van verschillende Microsoft 365 diensten. Ook wij zullen de prijzen verhogen, maar niet voor alle klanten.

Als belangrijkste argument voor de prijsverhoging voert de Tech gigant aan dat het de waarde ‘reflecteert’ die Microsoft de afgelopen jaren aan de diverse bundels heeft toegevoegd. Zo biedt Microsoft nu toegang tot de communicatie-app Teams, waarin veel nieuwe producten en diensten zijn verwerkt. De toevoeging van SharePoint voor het delen van bestanden en de grote investering die Microsoft heeft gedaan op gebied van beveiliging, producten en diensten draagt ook bij aan deze prijsverhoging.

Dit betekent dat ook wij onze prijzen voor Microsoft 365 diensten zullen verhogen, om in lijn te blijven met de nieuwe adviesprijzen. Voor klanten die nu al de adviesprijs betalen wijzigt er niets. De overige klanten zullen per januari 2022 het nieuwe tarief gaan betalen. Op de factuur van januari staan de nieuwe tarieven vermeld.

Heb je vragen over de prijswijziging? Bel dan 0161 345678 of stuur een e-mail bericht naar verkoop@mach-it.net.

Groeten,

Team Mach-IT

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78