Van Dongen naar Rijen: het Aeroparc vol innovatie en inspiratie

Geplaatst op: 6 november 2020

Wij gaan verhuizen! Terug naar de plaats waar het allemaal is begonnen: Rijen.
In 2004 is Michael gestart op zijn zolderkamer in Rijen. En nu ruim 16 jaar later (na ruim 10 jaar in Dongen te hebben gezeten) verhuizen we terug naar dit mooie dorp tussen Breda en Tilburg. Over een paar weken zijn we te vinden op de oude campus van Ericsson aan de (hoe kan het ook anders) Ericssonstraat 2 in Rijen. Nu een bruisend en multifunctioneel bedrijventerrein.

Een nieuwe plek op een bruisend park

Op het Aeroparc in Rijen is de afgelopen jaren veel veranderd. Het is dé locatie geworden voor lokale, regionale en zelfs internationale ondernemingen. Van Ericsson en defensie tot advocatenkantoren en vormgevers. Wij betrekken over enkele weken een eigen vleugel in één van de panden op het Aeroparc. Een omgeving voorzien van alle gemakken; vergaderruimtes voor kleine en (hele) grote gezelschappen, trainingsruimtes, een testomgeving, een restaurant en gezellige ontmoetingsplekken voor een kopje koffie.

De perfecte locatie voor ons werkgebied

Het Aeroparc ligt aan de rand van Rijen en is daardoor goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De campus ligt in het midden van ons werkgebied en is goed bereikbaar vanaf de A58 en A27. Dankzij deze ligging zijn wij in korte tijd op locatie in Rijen, Dongen, Breda, Tilburg, Oosterhout, Waalwijk etc. En kom je een keer bij ons langs? Dan kun je natuurlijk parkeren voor de deur of we pikken je even op bij het NS-station Gilze en Rijen.

Op enkele meters van het datacenter

Een storing in het datacenter of onderhoud aan onze cloud? Dan gaan we niet meer met de auto, maar gewoon met de (elektrische) step of te voet. Al sinds 2012 maken wij gebruik van het datacenter in Rijen. Een groot deel van onze servers is hier ondergebracht. En nu worden we buren! We hebben het al even getest: in 6 minuten wandelen we vanaf onze nieuwe werkplek naar het rack in het datacenter.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze naderende verhuizing? Laat het ons vooral even weten. Je mag altijd met ons bellen op 0162 219 000 of mailen naar service@mach-it.net.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78