Een betere VoIP oplossing voor thuis (met Giga actie voor vaste klanten!)

Geplaatst op: 12 januari 2021

De afgelopen maanden hebben bedrijven verschillende oplossingen gezocht om thuis bereikbaar te zijn (en te kunnen bellen) op het vaste nummer van de zaak. Van een slimme app op je telefoon tot een softphone met een headset op de laptop van de zaak. Maar die oplossingen zorgen nogal eens voor problemen. Nu thuiswerken voorlopig nog even blijft, is het tijd voor een betere oplossing.

De frustraties van thuis bellen met het nummer van de zaak

Haperende gesprekken, verbroken verbindingen of collega’s die vergeten zijn om de app op te starten. Het zijn voorbeelden vanfrustraties die de afgelopen maanden zijn ontstaan. Vaak is de gevonden oplossing het probleem; een app op de smartphone heeft een snelle verbinding nodig (4G of WiFi) en slurpt batterijen, de laptop heeft onvoldoende bereik (WiFi) of de aangesloten headset is niet voldoende van kwaliteit. Op een gegeven moment gaat dat zorgen voor frustraties. Niet alleen bij klanten, maar ook bij medewerkers.

Een draadloos toestel van de zaak is de uitkomst

Als helpdesk hebben wij veel vragen gekregen over bellen via internet. En onze ervaring: een draadloos toestel van de zaak is in 99% van de gevallen de uitkomst. In het begin van de pandemie is de hardware even duurder geworden (lees: onbetaalbaar), maar dat is gelukkig weer veranderd. Op dit moment zijn er weer betaalbare draadloze toestellen van Gigaset te verkrijgen met basis station. En dat heeft veel voordelen.

De handsets van Gigaset zijn gemaakt voor intensief gebruik, hebben een goede ontvangst (binnen) en een prima batterij duur. Op sommige modellen kan een oortje of draadloze headset worden aangesloten. En de installatie? Die kan iedereen prima zelf.  

Een toestel thuis alsof je op kantoor bent

Gelukkig werken steeds meer bedrijven met een VoIP centrale in de cloud. Het maakt dus niet meer uit of het toestel op kantoor staat of thuis. Staat een telefoon thuis? Dan moet er wel nagedacht worden over wanneer het toestel inkomende gesprekken ontvangt. Je wilt natuurlijk niet dat er medewerkers gestoord worden op hun vrije dag of avond. Gelukkig kunnen de meeste telefooncentrales overweg met werktijden.

Eenmalige actie: Gigaset tegen inkoopprijzen

Ben je al klant van ons en worstel je met VoIP telefonie thuis? Dan bieden wij eenmalig de mogelijkheid om één of meerdere draadloze toestellen bij ons af te nemen tegen inkoopprijzen. Wij zorgen ervoor dat de toestellen ingericht worden en plug en play zijn. In overleg geven wij de toestellen bij de medewerker thuis af of sturen wij deze op met een pakketdienst. Bel voor meer informatie: 0161 345678.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78