We zijn verhuisd: een vliegende start in het Aeroparc!

Geplaatst op: 22 december 2020

Hoera, we zijn verhuisd! Dankzij de inzet en harde werk van het hele team hebben we een week eerder dan gepland ons nieuwe kantoor op het Aeroparc in Rijen in gebruik kunnen nemen. We zijn al volledig operationeel en kunnen je helpen zoals je van ons gewend bent. Onze telefoonnummers en e-mailadressen zijn hetzelfde gebleven, maar vergeet je niet ons bezoekadres aan te passen?

Klaar voor de toekomst

Wij én ons kantoor zijn helemaal klaar voor de toekomst. Een mooi, fris kantoor, van alle gemakken voorzien, in een dynamische omgeving. Met een supersnelle netwerkverbinding rechtstreeks naar ons datacenter, een nieuwe werkruimte – met goed gereedschap en slimme software – en ruimtes om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Zodat we jou nóg beter en sneller kunnen ondersteunen.

Kom je ons opzoeken?

Meestal kunnen we je goed op afstand helpen óf komen we bij jou langs. Maar soms is het nodig dat jij even naar ons toe komt. Voortaan kun je ons vinden op de 3e verdieping van het Smart Up Business Center in Rijen. Je kunt eenvoudig en gratis voor de deur parkeren. Even aanbellen bij de intercom en we zetten de koffie klaar!


Ons nieuwe adres is:

Mach-IT
Smart Up Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel. 0162 219 000
www.mach-it.net 

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78